Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni amblem
http://img214.imageshack.us/my.php?image=soooon1024x860copyzx5.jpg
http://img214.imageshack.us/my.php?image=soooon1024x860copyzx5.jpg
king_istanbul
08-02-07, 12:56 PM
Sağolasın Caner abi
Mustafa SERBES
08-02-07, 04:15 PM
caner ksk değil de kgk olarak düzenlersen daha iyi olacak. bir de 1964 rakamını aklemen gerekiyor.. kolay gelsin
evet abi o konu da haklısın bazı yerlerde ksk diye geçiyor bazende kgk bunun için yardımlarınıza ihtiyacım var
1964 rakamı için dediğini anlayamadım
amca oğlu senden daha güzel fikirler bekliyoruz biraz daha enerjik bir amblem yapsana oğlum bu çok sade olmuşbu arada burda sağolasn bizi yanlız bırakmıyosunda artık maçlardada görelim sizi burda desteği herkes werir....
Mustafa SERBES
09-02-07, 03:41 PM
kestaneliğin kuruluş yılı 1964. ve hatırladığım kadarıyla amblemde bu da vardı. hatırldaığım kadarıyla demem doğal en son formayı göreli 15 yıl falan oldu:)
abi zaten 1964 diye yazıyo amblemde
forumumuzda yukarıdakı link teki amblemi görmek istiyoruz
yener abi sitemizde üstteki linkte bulunan amblemi görmek istiyoruz
daha güzel olduğunu düşünüyorum
Yener CAN
26-02-07, 05:32 PM
Tamamdır abicim eklendi,ellerine sağlık. ;)
teşekkür ederim yener abi
selam yener abi biraz fazla oluyoruz gibi gelebilir:smile2: abi ya amblemlerin yanındaki kuşların yerine daha iyi birşey bulsak diyorum nasıl olur.mesela kestanelik spor kulübü yazısı gibi daha değişik birşeyler bulabilirmisin??
Yener CAN
26-02-07, 08:40 PM
selam yener abi biraz fazla oluyoruz gibi gelebilir:smile2: abi ya amblemlerin yanındaki kuşların yerine daha iyi birşey bulsak diyorum nasıl olur.mesela kestanelik spor kulübü yazısı gibi daha değişik birşeyler bulabilirmisin??
Olur abicim fikirler varsa alayım,yoksa araştırırım bakarız daha uygun birşey.
Batti Dİmİ Dİmİ Ufacik KuŞlar... :):):):)
Kanarya DeĞİl Olum Onlar Korkmayin Saka Onlar
yaa reis heryere şu fb kanarya falan sokmasan olmaz dimi ne alaka şimdi saka veya kanaryayla kestanelik spor kulubünün..
bende onu diyom yener abim koymuş kuşları oraya ama siz BJK liler onları kanarya sanıyonuz korkmayın la bişey yapmaz o kuşlar:)
Zaten kupada eşleştik elersek hele tümere çoşarsa orda sizin saha ömür boyu kapanır biliyosun tümer gıcık adam gol atarsa kesin hareket yapacak çünkü paso küfür edilecek :)
oda yumruğunu kalbine vura vura koşar trübünlere varya kesin kapanır sahanız inş TÜMER oynar :)
BİLİYOSUN DİMİ :
ONU SADECE TANRI YARGILAR....
TANRI AFFEDER ÇARŞIDA AFFETMEZ miş :)
ÇOK GÜZEL OLACAK ÇOOOOOOOOOOK :):):):):):)
yaa reis bak yine konu nereye geldi :D kestanelik konusalım
nasıl olsa kupada elicez sizi bu konuları bu kadar uzatmaya gerek yok :D :D :D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.