PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kumburgaz MaÇi Sonu

Reis
12-03-07, 09:57 AM
Hafta BaŞinda Israrala SÖyledİĞİm Bİr Şey Vardi Ayaklarimiz Yere Basmali 3 Hafta Üst Üste Kazanan Takim Olmak Bİzde Rehavet YaratacaĞindan Korkuyordum Ve Malesef KorktuĞum BaŞimiza Geldİ.

DÜn ÜzÜntÜden Alkol Almama RaĞmen SarhoŞ Gİbİydİm.ÜzÜntÜmÜn BaŞlica Sebebİ Bİzİ Yİne SoĞuk Bİr Havada Desteklemeye Gelen Taraftarlarimizi ÜzmÜŞ Olmak .

Rakİbİmİz Bİzden İyİ Oynadi Ve MaÇi Daha İlk Yarida Bİtİrebİlerdİ.ama İlk GolÜ Bİz Bulmamiza RaĞmen MaÇi Koparamadik Yİne Bencİl Hareketler Ve Son VuruŞlardakİ Becerİksİzllİkler Sonucu MaÇin 2.yarisinda RÜzgarida Arkamiza Alarak İyİ Bİr Oyun Beklerken Tam Tersİ Oldu Ve Sahadan 2-1 MaĞlup Ayrildik. Sadece SevİndİĞİm Bİr Kalecİ Kazandik.

Kİmseyİ Tek Tek Ele Almak İstemİyorum Takİm Olarak BaŞta Ben Şİnasİ GÜner Ve TÜm Takim Hatalarimiz Sonucu Bu MaÇtan Puan Alamadan Ayrildik.bİze Galİbİyetler Tatritan Da Bu Çocuklardi Onlari Daha Fazla Üzmek İstemİyorum.

Ama Bİr Takimin Orta Sahasi KoŞmazsa Oyuna Sonradan Gİrenlerİn Takima Katkisi Olmazsa Daha Fazla BİrŞey Beklenemez.
Sadece 1 MaÇ Kaybettİk Hedefİmİzden ŞaŞmadik GenÇ Ve TecrÜbesİz Bİr Takimiz Belkİ Daha Çok MaÇta Kaybedebİlİrİz Ama Ne Olursa Olsun Yolumuza Devam EdeceĞİz.

Çeltİkspor Lu Futbolcularin MaÇtan Önce Ve MaÇ Oynanirken Yaptiklari KÜfÜrlÜ Saldirida HİÇ HoŞ Bİr Şey DeĞİldİ.sporun Centİlmenlİk ÇerÇevesİ İÇİnde Olmasi Saha İÇİnde YaŞanmasi Lazim Kİ Onlar Bİzİ YendİĞİnde Soyunma Odalarina Kadar Gİdİp Tebrİk Ettİm Ama Bİze Yapilanlarin HİÇ Bİr AÇiklamasi Olamaz.

MaÇ Öncesİ Ve MaÇ Oynanirken Devamli Edİlen KÜfÜrler Moralİmİz BozmuŞ Hatta Sİnİrlerİmİzİ YipratmiŞ Olabİlİr Onlara Verİlecek En GÜzel Cevap Alinacak Galİbİyettİ .unutulmamali Kİ Onlarla Bİr MaÇimiz Daha Var İlk Yari 3-2 Yenİldİk Ama O MaÇi Alarak En Azindan Kendİmİz Tatmİn Edebİlİrİz.onlara Saldirarak KÜfÜr Ederek DeĞİl Centİlmence Bİr MaÇ Sonu Onlara BÖyle Bİr Ders Verebİlİrİz.

maçın yıldızlaması :

1-GÜVEN ***
2-YUSUF **
3-RECAİ ***
4-FERHAT **
5-SELÇUK ***
6-TURGAY ***
7-SEZGİN ** 16-SERKAN **
8-GÜRKAN **
9-MUSTİ *
10-HAMİT * 15-EMRAH *
11-K.AHMET * 17-EMRE *

Saygilarimla.Şİnasİ Reİs

Mustafa CAN
12-03-07, 12:26 PM
Kumburgaz ligin alt sıralarında yer almasına rağmen gerçekten bize karşı çok iyi bir oyun sergiledi.Biz geride kalan maçlarımıza göre etkisiz bir futbol sergiledik.Gürkan'ın golü ile öne geçtik ama 2. golü bulamamamız ve üstünlüğü ele alamamamız sonucu belirledi.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Biz bundan sonraki maçlarımızı aldıktan sonra hangi rakibimiz ne sonuç almış hiç önemli değil.Hedefimizi sezon öncesi belirlemiştik ve hedefimizde hiçbir şaşma yok.Daha 12 hafta var ve bu 12 haftanın sonunda kutlanacak bir şampiyonluk var.Bütün takım arkadaşlarımdan,hocamdan,yönetimimizden ve taraftarımızdan elinden gelenden fazlasını yapmak için ekstra bir çaba görmek istiyorum.Bize yapılan çirkinliklere en iyi cevabı 1.Amatöre yükselerek veririz.

alican17
12-03-07, 03:33 PM
inşallah bu arzumuzu yerine rakiblerimizi yanerek gtrçezz

Nejdet CAN
13-03-07, 08:58 AM
Bu hafta beklemediğimiz bir yenilgi aldık.Benim kazanabileceğimizi umduğum hatta emin olduğum bir maçı maalesef kaybettik.Kumburgaz ı Fener maçında seyretmiştim çok kötü oynayıp kolay goller yemişler ve sonucunda kaybetmişlerdi.Ligdeki sıralamasıda bizden iyi olmadıklarını gösteriyordu.Bu maçtan galibiyet beklememiz normaldi.Bizim Kumburgaz maçımızı izlemeyen ama maçı öndeyken son dakikalarda yediğimiz 2 golle kaybettiğimizi öğrenenler bu maçı şansızlığımızla kaybettiğimizi zannedebilirler.Oysa maçın daha ilk yarısı 5-1 aleyhimize bitebilirdi.İlk defa şansımızla maç kazanacağız galiba dedim ama maalesef olmadı.Bu sonuca bakıp yas tutacak halimiz yok.Şinasi hocamız ve sporcu kardeşlerimiz bence nerede hata yaptık demeli ve bunun tekrar edilmemesi için neler yapabileceklerini düşünmelidir.Bu takım bu sene bu gruptan şampiyon çıkabilir.Ama şampiyon olmadığını düşünelim.Ne kaybederiz.Eğer tek hedefimiz şampiyonluk olsaydı sanırım başkanımız ve yönetim bu takıma bir kaç takviye yapardı.Bu sene genç kardeşlerimiz bizler oynayalım bize güvenin dediler yönetim ve hocamızda onlarla yola çıktılar.Hepimiz geçmişi anıyor ve arıyoruz.Geçmişteki gibi süper kadromuz olsun istiyoruz.O kadrolarda bir tane yabancı olmadığı halde nasıl o kadar iyi kadro oluyordu.Bırakın iyi bir 11 i,çok iyi bir 25 kişilik kadrolar çıkıyordu.Ama amtöre geçtikten sonra başarılı olacağız diye yabancı futbolcularda aradık başarıyı .Peki ne oldu.İkinci amatöre düştük.Bizlerin zamanında 25 kişilik A takım kadrosu dışında bir okadarda B takım kadromuz vardı.Her hafta maçlarımız vardı.Maç oynaya oynaya yetişirdik.
Şimdi 14-16 yaş grubundan yetiştirilen oyuncu ağırlıklı bir kadro var elimizde.Bırakalım bu kardeşlerimizde oynayarak yetişsin.Farzedelimki 2-3 sene şampiyon olmasınlar ne olur.Sanki her sene şampiyon olan bir takımmı vardıda elimizde onumu bozduk.Şu andaki kadro inanıyorum yeni gelecek kardeşlerimizle uzun yıllar hizmet edecek köyümüze.
Ben şahsım adıma Başkan İbrahim Mertel ve yönetim kuruluna, Hocamız Şinasi Güner ve futbolcu kardeşlerimize güveniyorum.Doğru yolda olduğunuzu düşünüyorum.Liverpool taraftarı gibi asla yalnız (10-15 kişi olsakta) yürümeyeceksiniz diyorum.Yensenizde yenilsenizde yanınızdayız.Çünkü bizler Kestanelikliyiz.

Başkan
13-03-07, 03:09 PM
Ben Kestanelik Spor Kulübü Başkanı olarak Şinasi Hocamıza ve tüm Futbolcularıma sonsuz güveniyorum.Maçı kaybetmiş olsakta bizler size inandığımız için bu sene transfer yapmadık.Sizlerde size olan bu inancımızı boşa çıkarmayıp bizi ve trübünde sizi destekleyen herkesi mutlu etmelisiniz.Diğer maçlarda sizden bunu bekliyor ve başarılar diliyorum.

Reis
13-03-07, 03:32 PM
:welcomeani: BAŞKAN:welcomeani:

sağolasın ibrahim başkanım sizinde desteğinizle hep beraber başaracağız inşallah.

burak
13-03-07, 04:40 PM
baskana ve bizi destekleyen tarftarımıza çok tesekkür ediyorum.
nejdet abinin dediği gibi elimizde sampiyon kadromu vardı geçen senelere bir bakalım o kadar iyi adamlar geldide ne oldu hala aynı yerdeyiz . biz hep sampiyonluğa oynadık bu senede oynuyoruz bunuda başaracağız ben sahsım adına buna inanıyorum takım arkadaslarım da buna inansın 2 maç kaybetmekle bu iş bitmedi bu grupta çok sey değisecek göreceksiniz . maçlarımızı alalım yeter.
bizi destekleyen başkanımıza ve taraftarımıza tesekkürler onlar azda olsa yeter çünkü kestaneliklier.
not: artık yönetim kurulumuzuda maclarda görmek istiyoruz.takımda onları tanımayan arkadaşlar var baskanımız bu konuyla ilgilenirse sevinirim.:clap2:

Nejdet CAN
13-03-07, 07:49 PM
Başkan aramıza hoş geldin.Seni burda görmek beni çok sevindirdi.Aynı zamanda sporcu kardeşlerimizde senin onlara buradan vereceğin mesajları dört gözle bekleyeceklerdir.Senin ,dolayısıyla yönetimin onların yanında olduğunu bilmeleri onları daha iyi motive edecektir.Bu işi hiçbir menfaat beklemeden yaptığını çok iyi biliyoruz.Seninle beraber hocamız ve oyuncularda aynı düşünce ile hizmet veriyorlar.Bizlerde sizin bu özverili çabalarınızı gören taraftarlar olarak sizlerin daima yanınızdayız.

recai
13-03-07, 09:54 PM
Baskan Ve Izleyici Olarak Bizler Ayni Fikirdeyiz. Keyifle Mac Seyrediyoruz. Sizlere Guveniyoruz.

Ekleme Olarak, Kestanelikliler Kendine Guvenleri Ile Sporda Cok Basarili Olmuslardir. Bu Guvenin Genc Arkadaslarimizda Olusmasi Gerekiyor. Ben Inaniyorum Ki, Eski Fotograflardaki Seyirci Cogunlunuda Bir Sonraki Sezonda Olusturacagiz. Cunku Daha Basarili Olacagiz.

alican17
16-03-07, 07:29 PM
En BÜyÜk BaŞkan Bİzİm BaŞkan