PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇÜnkÜ Kestanelİklİyİz

Mustafa SERBES
08-02-07, 04:20 PM
Arkadaşlar,
Kestaneliklilik ruhu ağırlıklı bu sayfalarda bence önce kestanelikliyiz dememiz gerekmez mi? Yoksa birbirimizi burada üzeriz,kırarız..Biz çocukken hep sorardık tuttuğumuz takım ile kestanelik maç yapsa acaba hangisini tutarız diye.. E kestanelik sevgisi bu kadar büyük ise siz gelin, taraftarlığımız buralarda askıya koyalım ya da buralarda kestanelikten bahsedelim..ne dersiniz..
herkese selam

Reis
09-02-07, 02:57 PM
Sadece eyvallah derim.
Bizi konuşun tartışın forumda.Bırakın başka takımları.Zaten onları resmi sitelerde girip tartışıyoruz.Dimi......

Mustafa CAN
09-02-07, 03:02 PM
Alayına isyan.Ölümüne Kestanelik.

Kestanelikliyiz.

Mustafa SERBES
09-02-07, 04:26 PM
Sayın başbakanımızın meşhur bir üst kimlik lafı vardı ve epeyce tartışmalara yol açmıştı. Aman ben bu konuda sadece benzetme için bu üst kimlik lafını kullanacağım. Hepimiz iyi, koyu, fanatik,sıkı vb. birer takım taraftarıyız. Bundan da taviz vermemiz beklenemez. Ama dediğim gibi kestanelik gençlik kulübü futbol taraftarlığı olarak bizim bir üst kimliğimiz olsun. Ben yener kardeşime de bu konudaki çekincemi anlattım.Gerçi allaha şükür o konuda okuduğum kadarı ile şimdilik bir sıkıntı yok.Yani kimse kimseyi üzmemiş şimdilik. Ama üzmeyi bırak bu sayfalardaki enerjimiz ve zamanımız sevgili gençlik kulübüne ait olsun. Örnek.Benim babam nam-ı değer Şoför İhsan :) o bile köyde bir dönem futbol oynamış. E hani nerede bilgi belge.. İşte arkadaşlar benim anlatmak istediğim bu.. Görüşmek üzere

Nejdet CAN
13-03-07, 09:14 AM
Mustafacım elimize o kadar resim geldi maalesef baban ile ilgili bir belge hala yok.Bu konuda bizim Hüseyin e bir sorsak mı?

palet77
07-12-07, 11:19 AM
slm arkadaslar

Nejdet CAN
07-12-07, 11:40 AM
Selam aramıza hoşgeldin palet77:gleam:

palet77
07-12-07, 12:10 PM
arkadaslar bende kestanelikliyim adim umut GÜNER

palet77
07-12-07, 12:13 PM
bana biraz yardim ederseniz babamin eski kestanelik spor resimleri nasil yükleyicegimi bilmiyorum

Zümrüt Serbes Bozdağ
07-12-07, 01:54 PM
merhaba umut, sanırım neşat ağabeyin oğlusun. yani benim özbe öz dayımın torunu. beni tanımazsın derken aslında çok üzülüyorum. üstelik yanılmıyorsam çok da yakınımda kavaklıda oturuyorsun. annene çok selamlar.

palet77
07-12-07, 02:22 PM
evet ben nesatin ogluyum ama ben almanyada yasiyorum ben baba tarafindan fazla kimseyi tanimiyorum onun icin bu site cok iyi olmus bendende akrabalara selam

palet77
07-12-07, 02:51 PM
arkadaslar ben kestanelikliyim ama ordan fazla kisiyi tanimiyorum adim umut güner babam nesat güner babami palet diye tanirlar taniyanlar ve akrabalar bana yazarsa sevinirim ben almanyada yasiyorum herkese selamlar