PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Büyüklerle Kestanelik Gençlik Kulübü'nün yaptığı maçlar

Mustafa SERBES
13-03-07, 10:02 PM
Sevgili köylülerim. Başlık aynen doğru. Bu köyde futbol o kadar seviliyordu ve ilgi o kadar fazlaydı ki hepimizin bir taraftarı olduğu 3 büyük kulübümüz ile maçalr yapılmıştır eskide. Şimdi benim bu konuyu açmamdaki amaç o hatıraları canlandırmak hatta ölümsüzleştirmek. Ben köy tarihçesinde 3-1 lik galatasaray maçından bahsettim. Hatta B takım 5-1 yenildi diye aklımda kalmış. Aklımda kalmış diyorum en az 30 yıl öncesi.
E burada iş bizden büyüklere düşüyor. Onların katkıları ile bu onu amacına ulaşabilir ve bu keyifli ve gururlu maçlarımızı herkese anlatmış, herkesle paylaşmış oluruz. O zaman haydin dostlar klavye başına...:afro: :afro:

imhotep-77
13-03-07, 10:37 PM
aynen abiii ıyı oldu bu konuyu acman... baskana soyleyelım oda bı dostluk macı alsın fb'le :D :D bızde mac yapmıs oluruz

Mustafa SERBES
16-03-07, 11:17 PM
Ya bu maçları hiç hatırlayan yokmu

Nejdet CAN
19-03-07, 08:24 AM
Mustafa ben o maçları Kestanelik 1- Fenerbahçe 4
Kestanelik 3- Galatasaray 4
Kestanelik 1- Beşiktaş 3 olrak hatırlıyorum.
bizlerden daha iyi bilenlere sorarız .

imhotep-77
19-03-07, 05:26 PM
wayyy 3 buyuklerede gol atmısız:)

Reis
19-03-07, 05:37 PM
Neco abi beşiktaş maçını anısıyorum ama diğerlerini asla :) ne demek gol bile atmışız onlar nasıl köye gelmiş bence asıl mesele o birdaha getirebilirmisiniz getirebilirmiyiz bence önceden çok süpermiş bizim köy ve futbol yahu :):):)

Mustafa SERBES
20-03-07, 10:22 AM
Şinasi benim hatırladığım iki maçta genç takımlar gelmişti. Ama daha önceki fener maçında antrenör Sabri Kirazlı fenerbahçe de genç takımmıydı bilmiyorum. bilenler muhakkak vardır ama onlar da buraya yazmıyorlar:(