PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadİ Sİzde 11 İnİzİ Kurun

Reis
09-02-07, 02:01 PM
ALIN SİZE YENİ BİR KONU
HERKES KATILABİLİR.AMA İŞİ ŞAMATAYA DÖKMEDEN ÖZELLİKLE FUTBOLCULARIMA SORUYORUM BU SORUYU TARAFSIZ VE İYİ DÜŞÜNEREK CEVAPLAYIN....

SİZCE KESTANELİKSPOR İLK 11 'i NASIL OLMALI.....!

Mustafa CAN
09-02-07, 02:05 PM
Biz futbolcuyuz sayın hocam.Görev verilirse elimizden geleni yaparız.Takım kurmak,taktik vermek bizim işimiz değil.Takımı sen çalıştırdığın için bir takım kurarsın sahaya sürersin.Yedek kalan da kadro dışı kalan da ses çıkartamaz.Ama ben bir takım kurarsam ismini vermediğim arkadaşlarımla aram açılır.En iyisi sen kur kadroyu. :);)

Reis
09-02-07, 02:14 PM
GÜzel Bİr Cevap Hatta SÜper
İyİ Bİr YaklaŞim Ama Ben Zaten Kadrom Bellİ Sİzİn DÜŞÜncelerİnİzİde ÖĞrenmek İstİyorum.bakalim Ne DÜŞÜncedeyİz
Bazen GerÇeklerİ SÖylemek Aci Verİr Ama.belkİde Benİm DoĞru BİldİĞİm YanliŞtir.bende DoĞruyu Bulurum Belkİ
Ne Dersİnİz.......

Mustafa CAN
09-02-07, 02:18 PM
Diyeceğim aynı.Fikrim değişmedi,değişecek gibi de değil.İlk 11 de şans verilirse sahadayım,ilk 18 de şans bulursam kulübedeyim,kadro dışı kalırsam tribündeyim.Ama asla kadro listesini hazırlayan kişi değilim.;)

Reis
09-02-07, 02:19 PM
:smile2: :clap2:

bobo13
09-02-07, 03:18 PM
ewt hocam kadro kurmak bizim işimiz degil,antrenörümüz sensin we kadroyu sen kurarsın.bizim işimiz sahaya cıkıp savasmaktır

ahmetbaba
12-02-07, 02:00 PM
evet hocamız sensn karar ve takdir senden hocam biz yedek kalsakta kadro dışı kalsakta biz mustafanın dedigi gibi futbolcuyuz bize sans verilirse elimizden en iyisini yaparız onemli olan bizim oynamamız değil takımın iyi oynayıp kazanmasıdır :):):)