PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şikayetler

burak
10-02-07, 12:11 AM
sevgili başkanım ve yönetm kurulu abilerim
takım kaptanlarından biri olarak genç arkadaşlarımın söylemek isteyipte söyleyemedikleri bir konuya değinmek istiyorum.bildiğini gibi bu sezona şampiyonluk parolası ile başladık.biz nekaar istekli olsakta başkanımızın ve yönetim kurulumuzun desteğini arkamızda hissetmediçe başarı yakalayamayız.konuya gelelim biz kulüpten prim yemek gibi ekstra şeyler isemiyoruz.bizim istediğimiz saece köydeki stadımızın ışıklarının yanması ve idmanlarımızı birbirimizi görerek yapmamız.lütfen ışıklar yansın .......pazar günü allah korusun puan kaybı olursa tek sormlu yönetimdir....teşekkürler:clap2: :clap2: :clap2:

Mustafa CAN
10-02-07, 12:13 AM
Kesinlikle Kestanelik aydınlığa doğru paralosı ile başlatın bu kampanyayı.

MehmetKuRt
10-02-07, 11:26 AM
Karanlıkta sadece kondüsyon çalışabiliriz.Oysa bizim eksik yönümüz bana göre takım oyunu tam olarak bunu yapabilmiş değiliz eğer ışıklar yanmazsada teknik,taktik....vs. gibi çalışmaları yapamayız buda bizi çok etkiler..

Reis
10-02-07, 11:48 AM
Bende hocanız olarak dün geceki konudan rahatsız oldum taktik idmanı yapamadık.50 dk lık kısa bi idman ama olsun bizim idmanlarımız zaten var önemli olan sahada birlik olup beni dinlemeniz.Biz bu işi başaracak güce ve özgüvene sahibiz.

MehmetKuRt
10-02-07, 11:52 AM
Şampiyon olunca gazetelere fln çıkarız :D İdmanlarını karanlıkta yapan Kestanelikspor şampiyonluk ipini göğüsledi.Zor şartlarda çalışan takım şampiyonluğa ulaştı.Şampiyonluğun mimarlarından Şinasi Güner başarının sırrını şöyle anlattı :D:D

İdmana gittik elektrikler gitti
bosver bizim için farkedermi
her şartta yaparız idmanı
pazar günü alırız 3 puanı ;)

cnraru
13-02-07, 02:29 PM
başkanımızın bu konuyu enkısa zamanda halledeceğine inanıyorum.

imhotep-77
13-02-07, 11:10 PM
yolumuzda açik olsun , işiklarimizdaa :D :D :D :D puhauhauhau

Mustafa SERBES
13-03-07, 10:38 PM
Sayın başkan İbrahim Mertel'in internetin, siber alemin gücünden haberi yok mu? Benim tanıdığım İbrahim Mertel bu konuya elini atarsa kulübe katkı sağlayacak fikir ve çalışmalara da buradan rahatlıkla imza atar.
Kestanelikliler ve özellikle kahvehanede takılanlar bilir.Bir kişi çıkar düğmeye basar, Ahayt ahayt ahahahayt gazlaması ile bir anda tüm kahve o an yaptığı iş, ilgilendiği konu, odaklandığı düşünce,izlediği program, yaşı,mesleği, eğitim durumu, tuttuğu takım,oy verdiği parti ne olursa olsun kestanelik kahve jargonuna uygun olarak ve mümkünse hep bir ağızdan ve mümkünse bir koro edası ile ve mümkünse bir konser verirmiş ciddiyeti ile o sihirli fakat anlamı, yaratıcısı, ilk sahibi,mucidi, telif hakları sahibi kim olduğu hiç mi hiç merak edilmeksizin AHAYTT AAHAYTT AHAHAHAYTT diye bağırırız.
Yaklaşık bir 10-15 saniye süren bu faaliyetten sonra yine herkes sanki böyle bir şey hiç yaşanmamış gibi çok büyük bir beceri ve özen ile tekrar eski durumlarına dönerler. Yani çay içiyorsa çayını içmeye, 5 liden pişti yapmış ise kaldığı yerden şovuna, gazete okuyor ise kaldığı satırdan gazeteyi okumaya devam eder. Sayın başkan köyde kimsenin anlam veremediği ama cereyan etmesinden de gocunmadığı hatta ben gibilerin büyük keyif aldığı bu elektirklenmenin başlamasında genelde başrollerdedir.
E böyle bir potansiyele sahip bir kişi bir ahayytt da sitemize yapsın da hem sitemiz renklensin,canlansın hem de kulübümüz bu canlanmadan kendine pay çıkarsın.
Genç arkadaşlarımız da akşam antrenmanının daha aydınlık ve hak ettikleri bir ortamda yapsınlar..
Ne dersiniz..