PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeltik Maçı Sonucu

Reis
11-02-07, 07:23 PM
Yenmenin keyfini sevincini hep beraber yaşadığımız gibi,kaybedincede üzülmeyi hep beraber kabulleneceğiz.

Bir suçlu aramaya gerek yok.Takımım elinden geleni yaptı.3-0 dan sonra maçı döndürmek her babayiğidin hakkı değildir.Ama 3-0 getirmekte iş değildir.

Maça yine 3-1-1-4-1 başladık ilk maçtaki taktik bu idi ki rakip ilk maçını almış ve deplasmanda oynuyorduk.Maça tek forvetle başladım.Ben maçı alacağımızdan adım gibi emindim.Çünkü ben futbolcularıma sonsuz güveniyorum.Rakibimiz organize bir rakip değildi.Ama 2 hızlı adam ile işi bitirebildiler.İnanmıyorum ki bizim kadar idmanlı olsunlar.Ki bunu hepiniz gördünüz.70 ten sonra bittiler.Maç içinde yaptığımız özellikle defans hataları bize mağlubiyeti getirdi.tek tek kimseyi suçlamayacağım.Çünkü orada maçı kaybeden bizdik biz kimiz KESTANELİKSPOR şahış olayı değil bu.Sizden tek bir isteğim var bunu algılamanız.Köyümüz bizden bir Şampiyonluk bekliyor ve bizim görevimiz de o şampiyonluğu onlara hediye etmektir.Şu veya bu şekilde demeyeceğim ama kötü idik.kimse bana ben elimden geleni yaptım iyiydim demesin.Maç içinde çift forvete döndük 2de gol bulduk ama istediğimiz sonucu alamadık.Çünükü demoralize olmuştuk 2.gol bizi bitirdi.ardından 3 .gol resmen buz kestik.Ama biraz sıkınca 2 gol bulduk 2 gol bulunabilirmiş yemeden bulursak işi bitiririz.Maç sonunda Çeltikli futbolcu ve yöneticileri gidip tebrik ettim.Sahada küürleşmeler olduğunu yakıştıramadıklarını dediler.Biz böyle anılan bir takım olmamalıyız.Maçın hakemine gelince 4-4lük maç yönetti amatördede 5 dk uzatma kolay kolay olmaz biz inanırsak başaracağız ben size inanıyorum sizde kendinize inanın.EĞER İLLA BİR SUÇLU ARANIYORSA ŞUÇLU BENİM...!
ÇOCUKLAR ELLERİNDEN GELENİ YAPTI SİZLERİ KİMSEYE YEDİRMEM......!

Ama unutmamanız gereken Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün de dediği gibi 'BEN SPORCUNUN ZEKİ,ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.'

Bazen yenilmeyide hazmetmeliyiz daha söyleyecek çok şeyim var çok doluyum.
Benim sizden isteğim bu maçı iyi bir ders olarak kafanıza yazın ve giydiğiniz formanın kutsallığını farkedin.

Bide Bunu asla Unutmayın O FORMAYI VERDİĞİM GİBİ ALMASINIDA İYİ BİLİRİM.

Sevgilerimle.Şin@si GÜNER

Mustafa CAN
11-02-07, 09:17 PM
Her maç sahadan galibiyetle ayrılacağız diye bir şey yok.Tabi ki her maçı kazanmak isteriz ve bugünde istedik ama olmadı.Takım halinde kötü bir futbolla mağlup olduk.Ama henüz 2. maçtı.Skor 3-0 olduktan sonra ne yapabileceğimizi.Kestanelik'in inanırsa nereye gelebileceğini gösterdik.Tabi ki en az 1 puan almak isterdim ama sadece 2 gol bulabildik.Bulduğumuz net pozisyonları değerlendiremeyince ve rakip takımın iki sürhatli oyuncusuna dur diyemeyince mağlup olduk.Belki daha sonra ki maçlarda yine mağlup olabiliriz ve puan kaybedebiliriz ama biz Kestanelikspor olarak sezonu lider bitireceğiz.Bütün takım arkadaşlarımın ve hocamızın buna inancı var.Allah'a şükür her takımdan fazlamız var eksiğimiz yok.Yeter ki bunu kullanabilelim.Bu mağlubiyet ders olsun,hatalarımız görelim ve bir daha tekrarlamayalım.

Nejdet CAN
12-02-07, 11:35 AM
Çeltik maçı maalesef beklediğimiz gibi bitmedi.Geçen maçı ölçü almadığımız halde bu maçtan yinede iyi bir skor bekliyorduk.Maç ortada geçerken bireysel hatalarımızla 3 gol yedik.Futbolcu kardeşlerimizin genç takımdada oynarken gördüğüm maçı bırakmama özellikleri yine ortaya çıktı ve 2 gol bulduk.Tabi bu bize yetmedi ama en azından umut verdi.
Şimdi geçen maç ile ilgili hataları görüp özeleştiri yapmak Şinasi hocamızın görevi.Eminimki hocamız genç kardeşlerimizin hatalarının farkında ve bunların tekrarlanmaması için neler yapmaları gerektiğini onlara anlatacaktır.Futbolcu kardeşlerimizde daha çok çalışmaları gerektiğini sanırım anlamışlardır.
Futbolcu kardeşlerimize söyleyeceğim şu ; futbol bir oyundur ve sizler köyümüzü temsil etmek adına seçilmiş kardeşlerimizsiniz.Biliyorum ki hiç biriniz maddi bir karşılık beklemeden bu görevi sürdürüyorsunuz.Sağolun varolun.Yalnız şunu unutmayın ki görev aldığınız köyümüzün futbol takımı geçmişinde oynadığı futbol ile nam salmış bir takımdır.Ve biz Kestanelikliler için futbol bir bağımlılıktır.Bizler sizlerin elinizden geleni yapmanızı istiyoruz.Başta başkanımız ve yönetim kurulu,hocamız ve siz futbulcu kardeşlerimize güveniyoruz.

Başar GÜNER
12-02-07, 05:29 PM
Sadece bir maç kaybedince bu kadar üzülmemeliyiz.Biz Fenerbahçe gibiyiz dünyayı ..............anladınız siz beni.Bide Güvene fazla yüklenmeyin hata varsa takımın hatasıdır.Gol yemeyince kimse kimse kutlamıyor ama.Ozaman defans iyi gol yiyince güven kötü yemezler..............

Reis
13-02-07, 10:09 AM
Bildiğiniz gibi kalecimiz Güveni ben zorla kaleci yaptım.Genç takımda futbol cu iken benim ısrarlarım sonucu beni kırmadı önce genç takımın sonrada A takımın kalesine geçti.İstemeyerek onu kaleci yaptım.Yani o istemedi.Ama verilen görevdende kaçmadı.Bir zamanlar Kestanelikte çok iyi kaleciler yatişirdi.Öyle böyle Değil hakkatten civarın en iyileri bizde idi.Bir ÜMİT UYGUN ,Recai Abi kolay yetişmedi.Şimdi benim bu abilerimden Recai abi müsait değil daha doğrusu köyde ikamet etmiyor.Ama Ümit Abiden Güven'e destek olmasını bekliyorum .Onu kazanmak zorundayız.

Maç sonu bana mesaj çekti Güven resmen mesajda ağlıyordu.Demek ben köyde yokken çocuğun üstüne çok gidilmiş.Bırakmak istediğin söyledi ben cevap dahi yazmadım çünkü ben kaleye geç dedikten sonra Güven yine Kaleye geçecektir.

Size 1-2 soru soruyorum.Güveni suçlamak çok basittir.Dünyanın en zor işi kaleciliktir.90 dk iyi oynarsın+91de hatalı bir gol yersin kötü sen olursun çıkardıkların hemen unutulur.

Güven golleri yedi tamada defansın suçu yokmu.....?

1.gol korner topu uzaklaştıramıyoruz adam cezaalanımız içinde vole vuruyor yakın mesafeden ve gol defans nerede?????
2.gol Adam gürkanın belini kırıyor ben dahil trübündekiler gürkan geçirtmez kendini diyoruz.Adam gürkanı eziyor vuruyor ve çokta güzel vuruyor ve gol oluyor.Gürkan ve diğer defans yine seyrediyor 2.yarının başı he ....!

3.Gol yine gürkan adam onu geçiyor indiriyor bence k.kart olmalı hakem penaltı veriyor.Penaltıda kaleci bir köşeye yatar ve 3.gol.

Evet beyler bazıları kendini toplasın derim.Güvene saldırarak bu iş olmaz.Defans nerde idi 3 golde ben söyleyim ÇOKOPRENS almaya gitmişlerdi.

Ben Güvene Güveniyorum oda kendine İnansın.Hadi kanaryam sana inanmayanlara kim olduğunu göster.

YADA VARSA BEN KALEYE GEÇERİM DİYEN DELİKANLI BUYURSUN GELSİN.

burak
13-02-07, 12:14 PM
arkadaşlar suçlu aramamıza gerek yok.bu mağlubiyetten bütün kadro sorumludur kim ben iyiydim diyebilir kimse.hocamızın dediği gibi herkes güvene yüklenmemeli.yediğimiz gollerde ortasahadan defansa kadar herkes hatalıydı.daha 2. hafta moralleri bozmamamız lazım lig yeni başladı son haftalarda puan kaybetmektense başta kaybedip hataları kapatmalıyız.herkes kendine çekidüzen versin.biz klubten ekstra birşey beklemiyoruz sadece kestanelikli olduğumuz için elimizden geldiğince mücadele ediyoruz.bu takım çok genç köyde bu takım için herkes yorum yapamaz önce gelip bizi destekleyecekler ondan sonra yenilirsek yorum yapacaklar kuru gürültü kimse yapmasın.kulüp için buzamana kadar birşey yapmamış adamlar gelip yorum yapıyorlar bunları kimse dikkate almasın..

cnraru
13-02-07, 02:34 PM
arkadaşlar herşeyin daha başındasınız. biliyorumki hocamız ve futbolcular eksiklerini görecek ve daha iyi olacaklar.k.s.k. bu sene 1.amatöre çıkacaktır

bobo13
13-02-07, 11:06 PM
ewt güven e yüklenmemek lazım ve bu maglubiyeti unutup manevi açıdan çok önemli bir maç olan kabakça maçına konsantre olmamiz lazim ve onları hadımköy stadına gömmemiz lazım.
BEKLE BİZİ KABAKÇA,SİZİNLE GÖRÜLCEK Bİ HESAP WAR!!

sansar
14-02-07, 08:38 AM
efet bobo sana katılıyorum

thepatriotfb
14-02-07, 01:14 PM
biz kestanelikliyiz yenilenin arkasında durmayı bileceğiz bir gün oda yenilmez olacakk