Orijinalini görmek için tıklayınız : selam kestanelikliler
tuncay_aydin
12-02-07, 11:40 PM
Büyükçekmece ve çevre ilçelerde oturan köylülerimiz neden klübümüz adina birlik olup bir yemek düzenlemiyoruz ??
eger böyle organizasyon olursa seve seve takilir yardimci olmaya haziriz
saygilarimla ;;Tuncay AYDİN
Sevgİlİ Tuncay Hocam
Oda Olacak İnŞallah Şampİyonluk YemeĞİ YapacaĞiz Bu Sene
Ama Senİde TrÜbÜnde GÖrmek İstİyoruz Abİ Saygilar.
Mustafa SERBES
16-02-07, 09:16 AM
Tuncay abi;
Teklif güzel. Eminim ben gibi pek çok arkadaş ta bu konuya sıcak ve olumlu bakar. Ben biraz daha ilerisini düşünerek şöyle bir öneride bulunmak istiyorum.
Bu sayfalarda buluşmamızın nedeni aynı köyün topraklarında yetişmemiz. Fakat en yüksek raitingi de herhalde futbol takımımız ile ilgili sayfalar alıyor.
Geçen gün de bahsetmiştim, kulüp üyesiyiz ama kulübe herhangi bir maddi ya da manevi katkıdan uzak kaldık diye. Tamam ekonomik şartlar, sosyal hayatımız, kurulan yeni yaşam düzenlerimiz bunun karşısında önemli bir engel ya da bahane olarak duruyor. Ancak çocukluğumuzun, gençliğimizin önemli bir bölümünü işgal eden, pek çok güzel hatıraya ev sahipliği yapmış kulübümüze gerek cebimizden bizi üzmeyecek, yormayacak meblalarla katkıda bulunmak ve gerekse alternatif öneriler sunarak maddi destek yolunu açabilecek etkinlik , organizasyon vb. uygulamaları hayata geçirerek te katkıda bulunmamız gerektiğini düşünüyor hatta daha da ileri giderek bu potansiyele sahip beyinlere de sahip olduğuna inancım tam.
Fenerbahçe 100. yılı için etkinlikler yapmış. Piyangolar,formalar falan filan. Bizim köyün renkleri, forma dizaynı birebir Şanlıurfaspor:) Pardon pardon birebir Brezilya. Şunu yapabiliriz mesela. Belli bir kaliteye sahip, kulübümüzün armasını taşıyan, hatta isimlerimizin yazılı olduğu formalar bastıralım. Makul bir fiyatla satalım. Atkı, bere, şort,çorap neyse.. Benim bir arkadaşım çok iyi katırlıyorum 2 yıl kadar önce fenerbahçe kulübünün feneriumlarda 30 milyona sattığı formanın birebir aynısını hem de 5-6 tane sipariş vererek 5 er milyondan yaptıracak tekstilci bulmuş..Dedim ya bu bir öneri.. Neden olmasın.
Bu ve bunun gibi konuları organize edilecek yemekte konuşabiliriz.
Şimdilik bunlar...
saygılar
Sevgili Mustafa abim
Önerilerin hakikaten güzel.Bende senin önerine şöyle bir yaklaşımda bulunabilirim.
Mesela köyümüze yıllarca emeği geçmiş mal olmuş eski efsaneler var.Engin abi,Naci abi,Turay abi,Nejdet abi,Kaleci Ümit abi,Recai abi ve daha sayamadığım bir sürü......
bir anket düzenleyip gönderilecek oylarla ilk 5 belirlenebilir.Bunlara kulübümüz adına düzenleyeceğimiz bir yemek organizasyonunda kendi isimlerinin yazılı olduğu kulübümüz formaları vefat edenelrin aillelerine sağ olanların kendilerine güzel bir törenle verilebilir.
Yine ozamanın efsanelerinin imzaladığı bir forma açık arttırma ile satılıp kulübe maddi bir kaynak sağlanılabilir.
Bunları hayata geçirmemiz için bence yüzyüze görüşmekte fayda var.Kuracağımız bir komite olarak çalışırsak hem güzel bir yewmek hanımlarımızında katılacağı düzenleyerek o gecede kulübe emeği geçenlere yapılacak 1-2 güzellik fena olmaz mesela hizmette bulunanlara forma yaptıranlara 1er şilt veya madalya verilebilir.
Amcamlarında ve bende müziğimizle katılarak bu işe katkı sağlayabiliriz.
Açılış marşımız bile var.Çalar söyleriz :):):):):):)
Ali AKINCI
16-02-07, 10:37 AM
Bence de fikirler güzel , yemek ve forma satışı konusunu paylaşıyorum , üzeri imzalı özel yapılmış formalar yemekte açık artırma usulü satıla bilir ama mutlaka hepimizin almak isteyecegi normal bir Kestanelik renklerini ve armasını taşıyan formalarda yapıltırılıp satılmalı . Ben daha öncede bahs ettiğim gibi köyde antremanlara çıkmaktan öteye gidemedim ama en az iki forma alıp halı saha maçlarına köyümüzün forması ile çıkmak isterim .
Maliyeti örn. 30 YTL ise 60 - 90 YTL ye satılır , aradaki fark Klübe kalır , yurt dışından Almanya dan talep olusa ben gönderimi organize ederim yada kendim
Frankurt ta Ayhan Ergen kardeşiminizin dükkanına bırakırım , hepimiz elimiz taşın altına sokalım , köye bir faydamız dokunsun .
Yaaa bu arada ben köyde kalkınma kooperatifine üye olduğumu biliyorum ama Klübe üye değilim bu ayıbında düzeltilmesini istiyorum :smile2:
Herkeze selamlar ,
KESTANELİK SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
kESTANELİK SPOR KULÜBÜ DERNEĞİNE ÜYE
OLMAK İSTİYORUM ÜYELİK KAYDIMIN BAŞLATILMASINI
VE GEREĞİNİN YAPILAMASINI ARZ EDERİM.
ALİ AKINCI
İMZA
ADRES:
TEL:
OLAY BUDUR ABİ HAFTA SONU MAÇA GELDİĞİNDE BU DİLEKÇEDE YANINDA OLSUN BENDE HEMEN İŞLEME SOKAYIM KARAR DEFTERİNDE KARARI ALAYIM
SAYGILARIMLA
mustafaustad
16-02-07, 11:13 AM
Gece düzenlenmesi, forma satışı vb.hepsi güzel öneriler ve destekliyorum.
Kulübün armasının ne şekilde olduğunun unutulduğunu siteden öğrendim, bu da gösteriyor ki yapılacak çok iş var.
Yapılacak çok iş var diye kenara çekilmektense, teker teker konuları çözelim diye düşünenlerdenim. Yanlış anlaşılmasın.
Sitenin genel profilini, aktif üyelerini şöyle bir incelediğimizde bu yemek ya McDonalds'da yapılır, yada birkaç kişinin sırtında kalır gibi geliyor bana.
Korkum şu; başarısız bir girişim olarak kalmak yada, zoraki, çılız, güdük bir gece düzenlemek.
Bu iki seçenek de vahim.
Başarılı olmak için; mümkün olduğu kadar fazla kişiyi işin içine sokmak, onlara sorumluluk vermek, katılımcı bir topluluk oluşturmak zorundayız.
Bu grubu şu sitemizde toplayacak, organize edeceksek üye sayımız bence az.
Değerlendirip, tartışalım lütfen.
Mustafa SERBES
16-02-07, 10:28 PM
Evet, tahminlerim doğru çıktı. Bu işi yapacak altyapı ve fırtına oluşturacak beyinlerimiz var.
Mustafa üstad doğru söylüyor elimizde patlamasın sağlam, ciddi ,katılımcı sayısının fazla olduğu,iyi planlanmış, detayları düşünülmüş,görevler ve görev dağılımı yapılmış, gerekirse sözlü ya da yazılı ilgililere tebliğ edilmiş sapasağlam bir faailyet yapalım.Bu iş için acele etmeye de gerek yok. Üye sayımız biraz daha artsın.
İkincisi Ali akıncı kardeşim haklı benim yazdığım gibi brezilyanın örnek en son Nıke dizaynı benzeri, köy arması taşıyan formaları en kötü halı sahada, daha da kötü evde maç seyrederken, en kötüsü ev işi yaparken:) yani hanıma yardım ederken giyebileceğimiz ve hava atacağımız "işte hanım ben sarkık libero oynuyordum. o da ne mi diyorsun.şeyy yani şu anda yaptığım işin bir benzeri... SÜPÜRÜCÜLÜK :) :)
Şinasi haklı biraraya gelip yüzyüze bu mevzuları konuşup tartışmak daha etkili olacaktır. Kulüp kahvesinde, köy kahvesinde kulüp binasında ne bileyim köyde bir yerde ya da herkesçe kabul görebilecek uygun bir yerde bir araya gelmek lazım..
Nejdet CAN
06-03-07, 01:08 PM
Hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum.Sizin gibi arkadaşlarla bu işleri halledebileceğimize inanıyorum.Bu hafta maçta görüşebilirsek bu konudaki toplanmamızı nasıl yapabileceğimizide görüşürüz.Tuncay ağbimden öğrendiğime göre öğretmen evinde 100 kişilik bir kaynaşma yemeği verebiliriz.Bu fikir ve diğer fikirlerimizi paylaşıp değerlendirmek için en kısa zamanda biraraya gelmeliyiz.Bu işlere dediğiniz gibi el atanlar ne kadar çok olursa başarılı olmak o kadar kolay olur.
Yemek fikri bencede güzel olacak hanımlarımızıda getirelim onlarda hafta sonları bize isyan bayrağı açıyorlar hep maç hep maç diye bari yine maç vesilesi ile onlarında gönlünü almış oluruz :)
Boyle Bir Organizasyona Katilirim. Uzakta Olanlar Icin Ancak Katilip Katilmamak Karari Kaliyor. Organizasyon Icin Birileri, Ama Merkezde Olan Birileri, Cevresinde Cogunluk Olan Birileri Olmali.
Benim Icin Tarih Ve Yer Belirtmeniz Yeterli. Katilacak Olan Arkadaslarla Birlikte Olmaktan, Gorusmekten, Birseyleri Paylasmaktan Zevk Alirim.
tanerguler
17-04-07, 04:46 PM
HERKEZE SLM
Önce, yıllar önce yaptığımız sayın TUNCAY AYDIN,TAMER İNANÇ,VEDE diğerlerinin önderliğinde yaptığımız gennçlik gecelerinden bahsedeyim;Bundan yaklasık bir 10 ila 13 yıl önce köyümüzde ne kadar genç vede orta yas gurubu insan varsa toplanarak folklor müzik vede tiyatro gurubu kurup amatörce yaptığımız gösteriler vardı herkez işinden aşından fedakarlık gösterip bir birliktelik sergileyerek sırf kulube fayda olsun vede gençleri kaynastırma adına yapılmıs bu gösteriler ne güzeldi ama bu bir bayrak yarışıdır bizler çekilip kenarda durunca malesef bayrağı alanlar tasıma zahmetinde bulunmadı yada tasıyamadı şimdi yemek diyorsunuz forma satışı diyorsunuz emek veren insanları unutmayın arada sırada hatırlayın bu onlara yeterde artar bu siteyi bu gün dahil oldum herkezin burda olmasın çok isterim ne güzel bak yina birleşme yolunda bir adım atmış oluyoruz herkeze slm vede saygılarımı sunuyorum yakında kestanelikle ilgili bir sürü resim gönderecem bir bakarsınız
Nejdet CAN
17-04-07, 05:54 PM
Taner ağbi aramıza hoşgeldin.Seni aramızda görmek çok güzel .Bahsettiğin resimleride bekliyoruz.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.