Orijinalini görmek için tıklayınız : febe'nin 100. yıl marşıda çalıntı çıktı!
Febe’de yüzüncü yıl skandalı! Rezilbahçe’nin 100. kara yılı için hazırladığı müzik albümünde yer alan “100. Yıl Şarkısı” adlı eserin çalıntı olduğu ortaya çıktı! Kıraç’ın hazırladığı parçanın, Türkiye’de sol örgütlerin ve hatta bölücü örgütlerin sıkça kullandığı 1 Mayıs Marşı ile çok büyük bir benzerlik taşıdığı belirtildi. Müzik çevreleri, bunun rastlantı olmasının imkansız olduğunu belirtiyor. Ercan Saatçi, bir çok tanıdığının ve arkadaşının arayarak marşın aynen 1 Mayıs Marşı’na benzediğini söylediğini ve böyle bir durumda bunun tam bir skandal olacağını belirtti. Hırsız zihniyet bir kez daha tongaya düştü. Ve bir kez daha tüm Türkiye’ye rezil oldu.
Resmi Marş da çalıntı!
Eziklerin resmi marş olarak kullandıkları “Yaşa fenerbahçe” marşının da “Viva Espana” marşından çalıntı olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Ayrıca Beşiktaş’dan çaldıkları “Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar” ve Galatasaray’dan çaldıkları “Milyonlarca Taraftarın Yanyana” tezahüratlarıyla birlikte şikebahçenin çalıntı suç dosyası iyice kabarmış gözüküyor. Eee artık utanmazlığın da bir sınırı olmalı!
HaberTürk’ün haberi
Ahmet Hakan: Eh Be Kıraç!
pes dgrusu bu kadarı da fazla :D :D önlemimizi alıp bestelere telif hakkımızı kullanmalıyız :D :D
Mustafa SERBES
14-02-07, 11:54 AM
Sevgili Yener CAN kardeşim. Bak ben sana daha ilk günlerde söyledim. Bu sayfalar da kestaneliği konuşalım, taraftarı olduğumuz kulüpleri konuşmayalım, birbirimizi üzeriz diye. İşte bak daha bir hafta geçti geçmedi sevgili köylülerimizden cnraru kardeşimiz belki de ben yalancı durumuna düşmeyeyim ve üzülmeyeyim diye hemen dediklerimi tasvip edercesine yazmaya başlamış. Bence bu sayfaları kapatalım.Yoksa forum amacından uzaklaşacak. Burada samimi bir hava yaratılma çabaları varken işi başından bok etmeyelim..
sevgili mustafa abi bu işler forumun tuzu biberi eğer ki bu kanular kapatılırsa bu forumda kimse kalmaz ortalama günlük ziyaretçi sayısıda 5-10 kişiyi geçmez tıpkı maçlarımızı beş kişiyle izlediğimiz gibi bu hafta sadece dört kişiydik başkan ibrahim mertel, nejdet can ve erkan çam abilerim ve ben birde kadroya giremeyen futbolcu arkadaşlarım ben tüm forum üyelerini maçlarımızda görmek istiyorum sadece internette değil stadda görmek isterim.
bunlarda senin yazmış olduğun msjlar mustafa abiAli abem şu an gece olduğu için kısa kesip meges ayağı yapacam. Gökçay ve senden anlaşılan bu sene epey bir schummi anıları dineleyerek vakit geçireceğiz. bittiiii.. schummi devri bittii ülen kim ne yapsa altından bir schummi kuyruğu yapıştırıyorsunuz) tamam adam number 1 idi, empire idi kral idi de artık o yok neymiş bizim kimi arabadan memnun değilmiş te schummi onla şov yapmış..pardon son iki yıldır ne sovu ali abem..
f2 de falan mı.. evvelki sene lastik dediniz, geçen sene yerim dar, şampanyalar çok kalitesiz o yüzden podyuma çıkmıyorum,yok yükseklik korkum var podyuma çıkamam,vb..dediniz(alonsoya da renaultun bir tek çelme takmadığını da unutmayalım.. dedim ya saat geç ben daha çook sallayacağım da geç oldu görüşürüz..
bu arada bartında doğan kestanelikli olan gökhan kardeşim, çalışmalar iyi güzel de biraz da şahsi yorumun ile yoğur şu haberleri ufaktan. fotokopiyi biraz da sen güzelleştir.bak ali abenle bu sene maça da gidecen.daha ne istiyorsun.hazır beşiktaş ta iyi gidiyor.tadından yenmez vallahi.ben olsam gs maçına giderim)şşş. çok süer olur valllahi..
Canka;
Mustafa abimin demek istediğini sen anladın senin demek istediğnide ben anladım.Birbirimize sataşmadan elbette işin tadı olmaz.Ama orada yazmış olduğun YAvŞAk Fenerbahçe sana yakışmamış.
Ki sizlerin marşları daha yeni yapıldı.Çalıntı veya değil bak o marşta neler yazıyor.
Kalpleri feth eden renkler yaşa fenerbahçe
Ne mutlu seni sevene " "
Mazinde bir Tarih yatar " "
TÜRK'ün kalbi senle atar yaşa fenerbahçe
Cihatlar,Lefterler,Canlar,Fikretler
Hepsi sevilen birer abidedirler.
Hiç bir kulüpte olmayan bu dosluk
Yıllar yılı hep şampiyon olduk.
Sen beğensende beğenmesende bu bizim marşımız hemde çok eski bir marş....
En azından saygı gösterelim........
Beşiktaşın marşına tabi varsa ben bilmiyorum trübünlerin yaptığı marş değildir.Tezahürattır.Saygı gösteririm varsa.
Neyse Mustafa abim biraz alınmış olabilir.Tabi bu işin tadı tuzudur atışmamız ama küfür olmamalı.....
saygılar.
bunu ben yazmadım dikkat edersen reis haber türkün haberi ahmet hakan diye bi yazarın yazısı mesajımın en altında yazar zaten
Yener CAN
14-02-07, 04:09 PM
Ahmet Hakan aşağıdaki gibimi yazmış;
Resmi Marş da çalıntı!
Eziklerin resmi marş olarak kullandıkları “Yavşak fenerbahçe” marşının da “Viva Espana” marşından çalıntı olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Ayrıca Beşiktaş’dan çaldıkları “Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar” ve Galatasaray’dan çaldıkları “Milyonlarca Taraftarın Yanyana” tezahüratlarıyla birlikte şikebahçenin çalıntı suç dosyası iyice kabarmış gözüküyor. Eee artık utanmazlığın da bir sınırı olmalı!
evet abi aynen böyle yazıyooo
bu yazı banada mail yoluyla geldi.
bu konunun bukadar büyümesine üzüldüm doğrusu fenerbahçe bölümünde bulunan bi konuyu hiçbir fenerbahçeli arkadaşım görmedi herhalde yener abi FENERBAHÇE İTAAT ET adlı bi konu var buradaki ilk dört resme dikkatlice bakın derim oradaki ifadelerde bence olmamalı ama biz burda dosttuz birbirimize nazımız geçiyor diye sesimizi çıkarmadık.
TC.bize verdiği kimliği febe cumhuriyeti diye uyarlamakta bence hiç uygun değil
Yener CAN
14-02-07, 05:31 PM
Caner abicim bak BURADA (http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5931032.asp?yazarid=131&gid=61) haberin orjinal hali var,bak bakalım neresinde yavşak Fenerbahçe veya şikebahçe yazısı var???
bana gelen mail orjinal haliyle geldi diye düşündüm ama yanılmışım ama bu konunun buralara gelmesine bi anlam veremiyorum burada yanlış olan bişey varsa bana özelden msj atabilirdi ve ben hatayı msj üzerinden düzeltirdim bu konuyuda bukadar uzatmamış olurduk
Mustafa SERBES
14-02-07, 07:32 PM
Sevgili arkadaşlar.Xanerin tespiti doğru.Alındım,üzüldüm.Ben demedim demek konusu da büyük bir tespit değil.Herkesin olası tahmini bu. Ama canerin kestaneliğin bugünkü durumunu irdelememiz için açtığı konu gibi konulara hem daha çok ihtiyacımız var hem de daha çok zaman ayırmaya değecek şeyler bunlar. Ben köy neden bu hale geldi diye epey birşeyler düşündüm ve bunu yazıya nasıl daha düzgün aktarırım diye planlar yaparken taraftarlık kokan bu atışmaların biraz aşırıya kaçmaya başladığını görmek beni üzdü açıkçası.
Neyse madem herkes konunun ve sıkıntının farkına vardı bundan sonra herhalde aynı şeyleri yaşamayız. Caner, ali abimiz (abi diyorum o benden hem yaşça büyük hem de kiloca fazla) ile f1 atışmasına gelince; ben atışmayı,takılmayı hatta takışmayı severim (hoş sizin fb-bjk atışmalarınız kadar değil)Geçmiş dönemde sevgili dostlarımdan bu konuda zaman zaman eleştiri de alırdım.Ama ali abem benim yaralarımı depleştirdi ve bana en son atfettiği yazıda inceden de kaşındı:) o zaman bizi izlemeye devam edin derim ben..
Herkese saygılar selamlar
ok mustafa abi bende burda birbirimize nazımız geçiyo diye rahat rahat yolladım o yazıyı ama yener abinin bana yolladığı yazıda gördümki yazının orjinali bu değil sonra bana maili atan arkadaşa sordum oda anti fener.com dan almış bunu febe lileri biraz kızdırdım ama dedim ya bunlarda forumun tuzu biberi
mor_ve_ötesi
23-03-07, 09:01 PM
Yuhhhhhhhhhh
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.