PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nice Mutlu Senelere Şinasi Güner

Mustafa CAN
14-02-07, 10:11 AM
Sevgili Şinasi ağbim,sayın Hocam doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.Hayatınız boyunca sağlık,mutluluk ve başarı dilerim.Umarım her şey dilediğince olur.Bu hafta sonu alacağımız galibiyet sana doğum günü hediyesi olsun.Nice mutlu senelere.

Sevgilerim ve saygılarımla.

Reis
14-02-07, 10:40 AM
Öncelikle teşekkürler.

Hem sana hem bobo ya hemde tüm hatırlayanlara vede hatırlamayanlara.

Bana verebileceğiniz en güzel Doğum günü hediyesi Kabakça maçı galibiyeti olacaktır.Ve Sizler bunu başarabilecek güçtesiniz.

MehmetKuRt
14-02-07, 10:44 AM
Doğum günün kutlu olsun Şinasi abi Doğum günü hediyen bu akşam önce Fener den c.tesi de Kestanelik ten :cheers:

cnraru
14-02-07, 10:52 AM
reis doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun yıllar boyunca huzurlu ve mutlu yaşaman dileğiyle.
hafta sonu futbolcuların sana en güzel hediyeyi verecekler ama febe için aynı şeyi düşünmüyorum kızma bana içimden böyle geçti akşam alacağınız sonuca kızıpta moralinide bozma böyle güzel bi günde

cnraru
14-02-07, 11:56 AM
şaka şaka reis avrupa ile oynadığınız hermaçta türk kulubü olduğunuz için sizi her zaman desteklerim her nekadar bazı febe li arkadaşlar beşiktaşın avrupa maçlarında yenildiğinde biz kızdırdığını bilsemde çok fazla örnekleride var ama isim vermeme gerekyok

thepatriotfb
14-02-07, 01:36 PM
idmanda seni de hatırlayacağız merak etme sen

Reis
14-02-07, 01:47 PM
Bu akşam idman olsaydı tamam.Ama idman yarın

HEDEFE KİLİTLENİN BANA DEĞİL.

ANLADINI SİZ BENİ :):):):):)

Yener CAN
14-02-07, 02:21 PM
Sağlık ve mutlulukla nice yıllara Şinasicim.

Sevgiler.

sarı paşa
14-02-07, 03:31 PM
Şinasi Abi doğumgünün kutlu olsun .nice senelere.

imhotep-77
14-02-07, 09:10 PM
dgum gunun tekrar kutlu olsun şinasi abii saglikkk mutluluk ve herseyın kalbınce olmasını dılerım

bu arada boboyu hatirlamişşin bni yazmamıssn darıldım walla :(

Reis
15-02-07, 09:04 AM
Kardeşlerim
Hepinize hatırlayanada hatırlamayanada teşekkürler.Nice yıllara hep beraber inşallah.

ahmetbaba
15-02-07, 04:44 PM
dogum günün kutlu olsun şinasi reis bugun dogum gununu kutluyacagız :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mustafa SERBES
15-02-07, 05:24 PM
şinasi ancak bugün farkedebildim(perşembe). nice yıllara sağlıkla kardeşim..Doğum günü hediyesi inşallah haftaya perşembe gecesi hollandadan biraz dagecikmeli gelir inşallah:)

Reis
16-02-07, 08:59 AM
Hiç sorma abi ya
O gece yine kahrolduk .durarak anca bukadar olur defans evlere şenlik eduymuş ne oedusu o bizim köyde boyacılık yapan mustafa abi var o.....valla o gene kakalamışlar bize.Dğoum günüme gelince sağolasın abi böyle günlerde hatırlanmak güzel şey insan çok mutlu oluyor.

Ben siz büyüklerimizinde sitede ajanda kısmına d.günlerinizi yazmanızı istiyorum ben futbolcuları yazdım.Site açılınca en altta günü önemli olayı diye çıkıyor bizlerde ordan takip ederiz.