PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Bölümüyle İlgili-Lütfen Herkes Okusun

Yener CAN
14-02-07, 02:41 PM
Arkadaşlar Futbol bölümümüzde taraftarı olduğumuz kulüp dışındaki diğer kulüplere ve taraftarlarına karşı üslubumuzu lütfen bozmayalım.

Özellikle son günlerde bu konuda yazılan mesajlar hiç hoş değildir,lütfen önce bu foruma bayanlarında katıldığını unutmayalım.

Bu platform bir aile platformudur,ben öyle görüyorum lütfen sizlerde öyle görün.Nasılki evimizde ailemizle otururken üslubumuza dikkat ediyorsak burada da aynı tutumu göstermenizi sizlerden rica ediyorum.

Kişi-Takım-Renk vs belirtmeden konuya dikkatinizi çekmek istedim.Bundan sonra mesajlarımızdaki üslubumuza ya dikkat edeceğiz yada spor bölümünü komple kaldıracağız.

Sonuç itibarıyle altını çizmek istediğim husus şudur; Bu platformu Kestaneliklileri birleştirmek için kurduk,ayırmak için değil..!

Konuya önemle hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum.

Saygılarımla.

Kestanelikliler.com Forum Administrator'u Yener CAN

Reis
14-02-07, 02:45 PM
Bende az önce Caner ve mustafa abini muhabbetine cevap yazdım
Tabiki bu tip atışmalar eğlenceli ama bazen kırıcıda olabilir.Zekice yapılan her espriye eyvallah ama karşı tarafı rencide etmeden yapılanına.

Mustafa SERBES
16-02-07, 10:37 PM
Yenere kardeşim budur...
Bu yazının üzerine ben "saygı duyuyorum" demekten bir de şapka çıkarmaktan bir de ayağa kalkıp alkışlamaktan başka bir şey demek ya da yazmak ve yapmak aklıma gelmiyor. harbiden çok dokunaklı ve okunaklı özetlemişsin. Gerçekten "budur". Sevgili köylü kardeşlerim ve biz hepimiz ağırlığı artık daha keyifli bölümlere kaydıracağız. Canerin köy neden böyle oldu konusuna neler yazdım sildim vazgeçtim bilseniz.. Bu konuda hem çok dertliyim hem çok doluyum. O yüzden sağlıklı, faydalı birşeyler yazmak için kaç gündür düşünüyorum.Sanki benim için çok önemli bir misyon gibi düşünüyorum.. Caneri de bu açtığı konu için tebrik ediyorum..