Orijinalini görmek için tıklayınız : Bİrlİkte Ne Yapabİlİrİz ? ? ? ?
mustafaustad
15-02-07, 12:51 PM
Bu forumun kurulmasının birinci amacı köyümüzün insanını, kendini köylümüz hissedenleri bir araya getirmek, birlikten kuvvet doğar atasözünü köyümüz, köylümüz sorunlarında atasözünden gerçeğe dönüştürmektir.
Bunun için tabiki organize olmak, organize olabilmeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor.
Büyük projelere kalkışmak için sitenin mevcut üye sayısının yeterli olmadığını düşünüyorum.
"Hadi hemşerilerim şu işi yapalım" deyip de başarısız olmanın motivasyonunumuzu bozacağına inanıyorum.
Tam da bu aşamada aklıma bir organize olma antramanı geldi.
ŞU ANKİ AKTİF KULLANICILAR REKORU DENEMESİ
Evet. Bir tarih, bir saat belirleyelim ki bunu sitenin yöneticis Yener CAN yapsın, ilan etsin, herkes (birlik olmak isteyen tabiki) o saatde forumda olsun.
Kendimize ve diğerlerine birlik olabildiğimizi gösterelim.
Bu antramanı destekleyin lütfen.
Güzel bir öneri ama bu sitede üyelerimiz bence çoğu şuan okulda yani öğrenci.
Bu birlikte hareket etme saatini hafta sonu yapmalıyız.O zaman istenilen çoğunluk sağlanabilir.
Bide haddim olmadan bende bir öneride bulunmak istiyorum.
Bu hafta sonu Cumartesi günü
Saat :12:30 da Hadımköy stadında Kabakçaspor ile maçımız var
Orada buluşmaya nedersiniz.
Bizler orada olacağız ve sizleride bekleyeceğiz.....
Ali AKINCI
15-02-07, 03:14 PM
Üstadımız Musatafa Abimizin fikrine katılıyorum ,Yener Can kardeşimizin organizasyonu ile aynı saatle herkez mümkün oldugunca siteye giriş yapsın.
Kulübümüz , bir araya gelmemizde anahtar rol oynacaktır , ben geçen hafta Necdet abi ile birlikte gelecektim ama başlama saati ile ilgili bir hatam oldu.Bu hafta kısmetse tribünlerdeki yerimi almak istiyorum.
Bu arada geçenler de Tuncay Abinin yazdıgı , bir yemek organize etme fikrinide
hayata geçirelim derim
Selamlar herkeze.
Mustafa SERBES
15-02-07, 05:19 PM
Öncelikle Mustafa üstada destek verelim diyorum(bütün Çin aynı anda zıplarsa deprem olur diyenler tüm kestanelik gönüllüleri aynı anda nete girerse siber alemi titretiriz be..) bu bir,
ikincisi şinasi reise de destek verelim ve uygun bir saat ayarlayalım,
üçüncüsü ali akıncı kardeşimize destek verelim ve maç saatine bir saat kala ona ayıktırma mesajı gönderelim,
son olarak ta can entegre et tesislerinin yapacağı bir organizasyonla şu maçta buluşma işine ben katılırım..
saygılar herkese
v
Nejdet CAN
15-02-07, 08:55 PM
Bu haftaki maçımız 17.02.2007 cumartesi 12.30 da Hadımköy de .Bizler bu haftada tribündeki yerimizi alacağız inşallah.Bu hafta kimseden mazeret istemiyorum.Bu haftaki maçımızdan büyük beklentilerim var.Kaçırmayın üzülürsünüz.Özellikle Ali Akıncı ve Mustafa Serbes kardeşlerime sesleniyorum ; ben hazırım sizleri bekliyorum.İkinizide maça götürmekten zevk duyarım.Başka katılacak arkadaşlarımız varsa onlarıda bekliyoruz.
İşte budur
Olacak bu iş maça galiba biraz fazla seyirci gelecek.
Trübünde bizi destekleyecek abilerimiz olunca bana ve takımıma bir özgüven gelecek bizde daha bir hırsa asılacağız maça.
mustafaustad
16-02-07, 10:34 AM
Destekleriniz için teşekkür ederim.
Ancak, benim teklifim nedense "hadi maça gidelim" şeklinde algılanmış görüyorum.
Hep beraber maça gitmek fedakarlık ister. Hep beraber sitede buluşmak da. Hadi fedakarlıkları derecelendirelim dersek, birinin değeri 10, diğerinin ki 1 çıkar.
Ben üyeleri şu 1 değerindeki fedakarlığa çağıralım, herkes işini, gücücü, bilgisayara girecek ortamını şu köyü için, köylüsü için 1 saatliğine organize etsin diyorum.
Köyü için bilgisayarı başına oturamayacak adam, nasıl maça gelsin, nasıl yemek düzenlesin, nasıl elini cebine atsın.
Haa gelmez değil, gelir. 3 kişi - 5 kişi.
Yener kardeşim.
Şu gün, şu saatte herkes 1 saatliğine bilgisayarı başına geçsin de. O güne özel bi klasör açacağız, orada bu form nasıl kullanılır, nasıl efektif olur, nasıl yazdıklarımızı buluruz. vb. konuları anlatacağım, siz de katılacaksınız bu konuşmalara de.
Görelim bakalım kim, toplanıyor, kime ulaşabiliyoruz.
Komikaze.net sitesinde bu rekor 14554'dür. Bilgilerinize.
Mustafa SERBES
16-02-07, 09:47 PM
mustafa üstadın önerisini destek verdiğimizi tekrarlıyorum. yenr can kardeşim. trans halinde olmadığın bir dönemde (bu benim değil nejdet abinin lafıdır):) şu işin tarih ve saatini organize edebilirsin yahu.. ama az önce de bahsettim. mustafa üstad, biraz daha üye sayısının artmasını listenin şişmesini beklesek ne dersin... yoksa biz şişmeyelim hani:)
konu ile alakası hiç yok ama ali akıncı abime (hep söylüyorum o yaşça benden büyük:) selam ediyor f1 ile ilgili alana yorumlarımla dalacağımın müjdesini şimdiden veriyorum. hem de batoslama abemmm.. pek yakında.. konu başlığı mı? yakılan kına nasıl ve ne kadar sürede çıkar, yakılan bölgelere göre bu süre değişir mi? kınayı yakan ile yaktıran arasında anlam ilgis kurulabilir mi.kurulursa neler yapılır, nelere dikkat edilir gibi. haa bir de uyuyan devi uyandırmış isek ne yapabiliriz:) :)
herkese selam
Ali AKINCI
21-02-07, 11:30 AM
Sevgili Kardeşim Mustafa ( '' kardeşim '' tanımlamasını samimiyetten ziyade
özenle belirmeye çalıştıgın gibi , benden yaşça küçük olman sebebi ile kullanıyorum ).
Öncelikle aramızda uyuyan devin her zaman uyanmadığını bilenlerimiz mevcut ama neyse bu bir başka konu bilahere detayları tekrar konuşuruz .
F1 konusunda yılların vermiş oldugu eziklik duygusu belki bu sene sona erecek diye umutla beklediğini biliyorum ama yine söylüyorum camia nın içinde aldığım duyumlara göre aşı tutmamış , yeni sürücünüz yani Alonso efendi '' yav eski araba daha mı rahattı , ben bu koltukta rahat oturmadım '' falan diye bahaneler bile üretmeye başlamış , baaa baaa baaa hani teknik , ayrodinamik ve lastik bahanelerini gectik adam artık neyin arkasına saklanacagı şaşırdı .
Neyse heycanla beklediğin yeni sezon öncesinde yeşermiş olan taze umutlarını Mart ayında don görmüş kiraz çiceği gibi kurutmayayım .
Saygılar sunuyorum .
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.