PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili Kestanelikliler

ferhat çalım
15-02-07, 09:24 PM
Ben bir kestanelikli olarak eskiden hatırladığım; benim gibi kırklı yaşta olan ve büyüklerimizde iyi bilir o yıllarda kestanelik köyünde mehter takımı vardı. Şimdi neden olmasın; bildiğim kadarıyla bölgemizde de böyle bir etkinlik yok, hem köyümüzün tanıtımı, hemde eski günleri geri getirmek adına iyi bir öneri olucağını düşünüyorum. Bütün kestanelikliler olarak görüşlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.

Nejdet CAN
15-02-07, 10:01 PM
Ferhat arkadaşımızın bu güzel fikrini bende destekliyorum.Bu konuda kimlerden yardım alabileceğimizi araştıralım.Genç arkadaşlar belki hatırlamazlar ama bizim gibi orta yaşlardaki arkadaşlar Mehter Takımını hayranlıkla izlerdik.Bu faaliyeti gerçekleştirebilirsek inanıyorumki genç kardeşlerimizde bizim geçmişte aldığımız keyfi alacaktır.

Reis
16-02-07, 09:46 AM
Ferhat Dayı hoşgeldin aramıza seni internette görmek güzel oldu valla...

Ben resimlerden bilirim amcamların babamında içinde olduğu bir olaydı bu mehter takımı.

Biz Günerler olarak bu işe bir ara niyetlendik Gökay abiden yardım istedik ama
inanın bu iş bir-iki kişinin yapacağı iş değil.Bizde müzisyen çok mehter takımını kurarız amma....

Madalyonun diğer bir yüzü vat oda maliyet bir mehter kıyafeti sanıldığı kadar ucuz değil.Hakkatten çok pahalı malzemeleri araştırdık.

Ben burada İl genel Meclisi üyelerimiz Gökay Güner,Kenen Kağanarslan ve Muhtarımız Mehmet Çakırdan bir atılım bekliyorum.

Onların önderliğinde bu iş olur.Hemde çok güzel olur kimsede olmayan bir şey KESTANELİKköyünde oldumu yine bir şeylere öncelik yaparız.

Nejdet CAN
02-03-07, 11:05 AM
Şinasi kardeş müzik konusu zaten duayenlere Güner lere bırakılır.Sizler varken bu konuda ahkam kesmek köyde kimseye yakışmaz.Diğer konularda dediğin gibi Gökay ağbiler aracı olursa Büyükşehir belediyesi yardımcı olur bence.Sen Gökay ağbiyle görüş bence yapabileceği bir şey varsa mutlaka halleder o.

mor_ve_ötesi
12-03-07, 11:33 PM
BENCEDE ESKİLERE BİRAZ GİTMELİYİZ :clap2:

Nejdet CAN
13-03-07, 09:04 AM
Mor ve ötesi aramıza hoşgeldin.

mor_ve_ötesi
27-03-07, 04:25 PM
hoş bulduk