PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beraber Islandik YaĞan YaĞmurda

Reis
17-02-07, 05:46 PM
Evet ArkadaŞlar BugÜn Lİgdekİ 3.maÇimizi HadimkÖy Stadinda Oynadik.

Bereber YÜrÜdÜk Bİz Bu Yollarda
Beraber Islandik YaĞan YaĞmurda....

Ben Öncelİkle MaÇa Bu KÖtÜ Hava Şartlarinda Desteklemeye Gelen SİtedaŞlarimiz Olan Taraftar Abİlerİmİze Sonsuz TeŞekkÜrlerİmİ Sunarim.

Ve Futbolcularima Hepsİnİ Alinlarindan ÖpÜyorum.ortaya Koyduklari MÜcadelelerİnden Dolayi Hepsİnİ Ayri Ayri Kutluyorum.
Bu Hafta Necdet Abİ -ben- Ve Recaİnİn DoĞum GÜnkerİ Vardi.sanirim Bundan GÜzel Bİr DoĞum GÜnÜ Hedİyesİ Olmazdi.

MaÇa Gelİnce;

GÜven-emre-recaİ-ferhat-gÜrkan-turgay-burak-seÇkİn-mustafa-hamİt-selÇuk 11 İle BaŞladik.rÜzgarida Arkamiza Alarak Rakİp Kaleye YÜklendİk.ama Sadece Kapta Hamİtİn GolÜ İle 1-0 Bİtİrdİk İlk Yariyi.

2.yari Rahatsizlanan SelÇuĞun Yerİne Oyuna Dahİl Olan Sezgİn MaÇa Canlilik Getİrdİ.hem Gol Atti Hemde Adamlarin SaĞ Bekİnİ PerİŞan Ettİ.saĞolasin AyaĞina SaĞlik Sezgİnİm.2.deĞİŞİklİĞİ Yusuf Burak DeĞİŞİklİĞİ İle Yaptik Yusufta Benİ Utandirmadi En Azindan Frİkİk GolÜ Atar DemİŞtİm Ve Atti.sanada Eyvallah.3.deĞİŞİm Mustafa Yerİne BuĞra Gİrdİ Oda Elİnden Gelenİ Yapti.bÖyle Bİr Havada Sahada Oynayan Ve TrİbÜnde Bİzİ Destekleyen Herkese Bu Galİbİyet Hayirli Olsun Bİr Nevİ Halledİlmesİ Gereken Bİr Hesapta GÖrÜldÜ.

Hepİnİze TeŞekkÜrler.Şİn@sİ Reİs

Mustafa CAN
17-02-07, 06:10 PM
Bu zor hava koşullarında 3 golle 3 puanı aldık.Maç satmak kolaydır zor olan maç almaktır ;) Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Beraber yürüdük biz bu yollarda,beraber ıslandık yağan yağmurda ve şimdi sıra geldi şampiyonluğa :)

mustafaustad
18-02-07, 03:37 PM
Kış mevsiminin sonuna 15 gün kala ilk defa yağmur yağdı ve biz bunu, maça seyirci olarak gidip kutladık. Skorbortta hava sıcaklığı 5 derece olarak gösterilse de, bunun skorbortun 5 dereceden daha düşük sıcaklıkları göstermediğinden kaynaklandığı sonradan anlaşıldı. Hissedilen en düşük sıcaklık, iliklerde hissedildi.

Sitenin meyvelerinin toplanmaya başladığı görüldü. İstatistiklere göre takımın seyirci sayısı %600 arttı. Sevindirici bu gelişmenin sporcular üstünde seyirci baskısına sebep olacağı, sayın başkan tarafından dile getirildi. Önümüzdeki hafta maça gelmezsem tek sebep budur.

Mustafa SERBES her golü "GOL OLUR" diyerek sezdi (inanmazsanız Video kayıtlarına bakın). Ben de Kabakçalı kaptanın avut atışında topu hangi çizgiden ve yaklaşık kaçıncı metreden taca atacağını sürekli bildim.

Abdullah ve Tuncay abilere sesleniyorum. Çocuklar maşallah büyümüş. Onlara bağırmak, fırça atmak için maçlara gelmekten başka çareniz yok. Bu fırsatı neden değerlendirmiyorsunuz anlayamadım. Birdahaki maçlarda sizleri de görmek isteriz.

Teknik yorum yapmayacağım. Zor şartlarda mücadele eden tüm takımı ve hocalarını kutluyorum.

tuncay_aydin
18-02-07, 10:45 PM
sevgili arkadaslarim maclara gelememiş olmamin tek sebebi folklor kurumunda olmam ve folklor kurumundaki çalişmamin mac saatlerine denk gelmiş olmasidir bende sizlerle beraber tribünde olmak takimi desteklemek isterim

gecmiste destekledigim gibi bundan sonra sanatsal faaliyetlerle herzaman koyumun arkasında oldugumu belirtmek isterim gecmise bir bakarsanız ilk once ben,selami,münir ve tamer arkadslarimla kestanelikte hic kimsenin yapamayacagi genclik gecelerini tüm özverililerimizle gerceklestirdigimiz ve başarili oldugumuz unutulmasin ama yinede inanıyorum ki istenildiginde boyle geceler koyde birlik beraberligi daha ust seviyeye getirecektir...

bu site acilmakla koyumuzu seven herkezin bir noktada bulusacagini tahmin edıyorum bu siteyi acan sevgili kardesim yener'e ve destek veren tum kestanelik sevenlere adım ve ailem adına TESEKKUR EDERIM..
gelecek,giden kestanelik ruhunu tekrar geriye getirecegine tum kalbimle inanıyorum SAYGILARIMLA ;; TUNCAY AYDIN ...

Nejdet CAN
19-02-07, 11:34 AM
Kabakça maçımızın daha kolay geçecegini tahmin ediyordum.Ama genç kardeşlerimiz hava soğuk olduğu için tribünlerdeki bizleri üşümeyelim diye maçı zora sokup bizleri heyecandan ısıttılar.Seyircimiz muhteşemdi.Mustafa nın dediği gibi seyicideki artışda muhteşemdi.Önümüzdeki hafta tribündeki etkinlikleri artırmalıyız.Bu arada kamera çekimlerim berbattı .Özür dilerim.İlerleyen haftalarda daha iyi görüntüler sunabileceğimizi umut ediyorum.
Şimdiden önümüzdeki hafta maçımızı heyecanla bekliyorum.

masta
19-02-07, 01:55 PM
SEVGILI ARKADASLARIM BENIDE BURADA HEYACANLANDIRIYORSUNUZ BÖYLE
BIRLIK VE BERABERLIK OLDUKTAN SONRA HER TÜRLÜ ZORLUGU YENERSINIZ.
GENC KARDESLERIME 2400 KM UZAKTAN BÜTÜN KALBIMLE BASARILAR
DILERIM. tugrul aydin