PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FenerkÖy MaÇi Sonrasi

Reis
18-03-07, 11:23 AM
Bu hafta sonu Hadımköyde rakibimiz Fenerspor idi. ve bu maçı Güzel bir oyun oynamadan sadece güzel bir skor ile 5-2 kazanarak yolumuza devam ettik.

Maçın genelinde iyibir futbol malesef izleyemedik ve trübünlerdeki taraftarımızada izletemedik.Ben bunu yaptığımız denemeye bağlıyorum.Bu hafta sonu Hamiti son adama Selçuğu orta sahaya Sezgini sağ açığa Burağı sol Açığa Yusufuda takımın göbeğine koydum.

30 dk dayanabildim bu işkenceye ve sezgin eski yerine Burak sol içe Selçuk sağ açığa geçti bu dakikadan sonra bulduğumuz 4- goller ilk yarıyı 4-1 önde kapadık.2.yarı bol gol ve pozisyon iyide futbol beklentimizi malesef sahaya yansıtamadık 1 gol atıp 1 gol yedik ve maçı 5-2 kazandık bu maçın en güzel yanı Gürkanın birinci golü veHatrick yapmış olmasıysı.Musti gol atamasada yaptığı pres beni tatmin etti ama ısrarala sağ kanadın kullanılması özellikle Gürkan ve Turgayın ısrarı beni biraz sinirlendirdi. Maçı aldık hala eleştiriyor bizi diyorsanız dediğim gibi sadece sokrumuz güzeldi futbolumuz değil.

Sanırım herkez önümüzdeki hafta sonu oynanacak AvcılarCihangir maçına kafasını takmış durumda idi oyüzden iyi futbolu o maça sakladık.

Yıldızlama mı? ne ylıdızı yıldızlanacak bir futbol göremedim malesef.

Nejdet CAN
18-03-07, 12:42 PM
Hocam ne diyorsa doğrudur diyor ve kötü oynasakta kazandığımız için bütün takımı kutluyorum.

recai
18-03-07, 02:21 PM
Oncelikle Mac Sonu Skor Onemli Oldugundan, Tum Takimi Ve Hocamizi Tebrik Ederim.

Hocamizin Yorumuna Gore Bir Yerde Terslik Var. Ilk Yari 4-1 Olan Bir Macin 2. Yarisinda Hic Acele Etmeden, Rahat Bir Mac Ve Turbunlere HoŞ Gelen Bir Oyun Sergilenmeliydi. Bizim Takimin Teknigi Guzel. Ayaga Paslarla, Zevkimizi Tatmin Eden Bir Oyun, Daha Fazla Seyirci Ve Ilerideki Basarilar Icin On Calisma Olmaliydi.

Yapilan Hatalardan Dersler Cikarmak, Gelecekte BaŞarilar Getirecektir.

appisez
18-03-07, 02:35 PM
şinasi hocam haklı benim en işim var sağ kanatta sol kanat varken bu arada haftaya bomba gibi olacam ve avcıalrı tek yürek olarak yeveceğiz ben ar4kadşalrıma ve abilerime güveniyorum ama taraftar desteğide biraz artmalı şampiyonluğa oynadığımız bu dönemde yanlız kalmamalıyız herkese iyi günler idmanda görüşmek üzere

Ali AKINCI
18-03-07, 09:57 PM
Mac ın oyun olarak tatmin etmediği düşünülse bile bence bu vesile ile bir araya gelmek bile eğlenceli :) , takım belki gününde değildi ama Erkan tribünde süper formdaydı valla.

Macın sonuna doğru biraz lakayıtlık olsada 5 güzel gol , kaçan belki 10 tane net pozisyon vardı ve dönem dönem sahada çok teknik hareketler izledik bence gelmeyenler eğlenceli bir maç kaçırdı.

Şinasi hocamız ın bir de şu oyuncuların küsme huylarına bir çare bulmasını rica ediyorum.

Selamlar.

imhotep-77
18-03-07, 11:59 PM
futbol ıyı olmasada onemlı olan netıceydıve dolayısıyla 3 puan almaktı tum takım arkadaslarımı tebrık edıyorum

Mustafa CAN
19-03-07, 08:30 AM
Bizde tabii ki seyircilerimize iyi futbol izletmek isterdik ve isteriz de ama ondan daha önemlisi skor.Kimse iyi futbol oynayana 3 puan vermiyor.Topu ağlarla buluşturmak öncelikli olarak önemli olan ;) Tabii ki 4-1 den sonra daha rahat bir oyun sergileyip göze hoş gelen bir futbol oynayabilirdik o olmadı fakat sonuç olarak 3 puanı hanemize yazdırarak hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk.Gerek saha içinde görev yapan,gerek yedek kulübesinde oturan arkadaşlarımı,hocamız Şinasi Güner'i,başkanımızı ve taraftarlarımızı her şey için tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.Bu hafta içerisindeki tek düşüncemiz Avcılar Cihangir maçı olsun.Biz başkaları gibi kimseye muhtaç değiliz,kendi işimizi kendimiz bitireceğiz.Avcılar Cihangir'i yenip ilk mağlubiyetlerini tattıracağız.Herkese hayırlı günler diliyorum.

MehmetKuRt
20-03-07, 12:37 PM
evet bu maçta geldi geçti hedefimiz olan 3 puana ulaştık şimdi sırada av.cihangir var onlarıda avlayacağımıza eminim ...;);)