Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden Nick Kullaniyoruz!
Bu Sitede Hepimiz Kestanelikliysek Soruyorum Size, Neden Baska Isimler Kullanma Geregi Duyuyorsunuz!
Hepimiz Isimlerimizi Kullanirsak Daha Samimi Olmazmiyiz!
Bunu Bir Kampanya Haline Getirmeyi Teklif Ediyorum.
Ayrica,
Mor Ve Otesi Mesajlarinin Altina Yaziyor.! Seni Canimdan Cok Seviyorum Diye, Hoppala Yani!
Biz Bu Siteyi Isyerinde Aciyoruz, Cevremizdekilerde Saniyor Capkinlik Yapiyoruz.
benim valla kısa ismim bytmr bay tamer :)
Ali AKINCI
18-03-07, 09:41 PM
Recai ye kesinlikle katılıyorum , burası arkadaşlık sitesi değilki köyümüzün paylaşım sitesi , köyden çok uzaklardan olan kardeşlerimiz var kimin kim oldugunu nereden bilecekler.
Ben kimsenin gercek isimi ile kayıt edilmesine itiraz edecegini sanmıyorum sanırım sorun ilk kayıtta oldu , herkez alışkanlık oldugu üzere nick i ile kayıt yaptı ( bende öyle yapmıştım Yener Kardeşim düzeltti ) site yetkilileri talep eden herkezin gerçek adını kayıt etmekten memnun olacaklardır.
Selamlar
Nejdet CAN
19-03-07, 07:36 AM
Bende arkadaşlarla aynı görüşteyim.Özellikle bizim gibi dışarda yaşayan köylülerimiz ya tanınmıyorlar yada tanıyamıyorlar.O yüzden isimlerinizde olursa seviniriz.
Gökhan Sağdıç
21-03-07, 08:24 AM
Recai ağbi gerçekten güzel bir konuyu ele almışsın herkes kendi ismini kullansa daha iyi olur böyle olunca o kim muhabbetleri oluyo nick'ini değiştirmek isteyen Yener CAN ağbime özel meaj atsın...
mor_ve_ötesi
30-03-07, 09:14 PM
bencede herkes ismini kullansa ii olur nereden çıktıki bu nickler ama bazende ii oluyor..........(sitelerde)
imhotep-77
31-03-07, 04:21 PM
sen kendıne bak kımsın sen,seni kımse tanımıyo hanı nıckı yazdın ınsan resım koyar
alican17
31-03-07, 04:44 PM
ewt emre abi doru sölğonnn
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.