PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestanelik-Kabakça {Yusuf'un Golü}

Yener CAN
18-02-07, 02:24 PM
http://www.youtube.com/watch?v=sc4Lo_0g2Wc

:clap2:

mustafaustad
18-02-07, 03:20 PM
Golü ben mi göremedim, yoksa bu şaka mı?

cnraru
18-02-07, 03:34 PM
valla bende bişey göremedim

yellow canary
19-02-07, 04:25 PM
güzel cevap abim :):):):)

neco abi bu işi bırakacak bence bu hafta :)

ama ben onada bir çözüm bulurum
kamera ayaklığı ile bu işi hallederiz rahat olun bide......

ZOOM YAPMA DÜĞMESİNİN SANIRIM YERİNİ BİLMİYOR NECO ABİ
:):):):):):)

thepatriotfb
19-02-07, 04:45 PM
YOK BÖYLE BİR GOL SAHALARDA ENDER GÖRÜLEN BİR GOL HADIMKÖYDE GÖRÜLÜYOR GOLÜN ADI ORGİNAL KEzMAN

imhotep-77
19-02-07, 07:57 PM
walla burda gorunen korner kullanılıo gol falan deıl :D :D

MehmetKuRt
19-02-07, 08:38 PM
bi sonraki atak gol oldu işte :D:D:D bu ön pozisyon hatırlatmak için ;)

Yener CAN
19-02-07, 08:49 PM
Pozisyon gol pozisyonudur,adam içeriden çıkarmaya çalışmış ama çıkaramamıştır,ancak gol olur olmaz kameramamamayan ağabeyim Nejdet Can çekimi bitirdiği için (şarz azalmış) görüntü başka bir pozisyondan devam etmektedir. :D

mustafaustad
19-02-07, 09:25 PM
Ağzına sağlık.

Bi an kafa buldunuz zannetmiştim.

thierryhenry
20-02-07, 12:05 AM
yedn beni şinasi abii yaa forvetten ön libero yaptın yaa helal olsunn sana walla henry libero :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: albeni forvete bak gör her maç gol nasıl olurmuşş millet vidio izlesin eğlensin yawww :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Reis
21-02-07, 06:43 PM
bu golden sonra yusuf bana ve kulübeye koştu:)ama neco abi onu çekmemiş sonra başka pozisyona geçmiş hay çok yaşa be neco abim :)))

sana gelince Mert kardeşim mesele nerede oynayacağın değil veya takımda olacağın değil yedek kaldın maça girmedin minübüste 1 karış surat sonra aynen devam gün olur kadroya giremezsin sen bizimle ömür boyu konuşmazsın ozaman.

nerde görev verilirse orda oynanır senin değil benim dediğim yerde kusura bakma düdük bende şimdi..... :):):):)