PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestanelik- Kabakça Yıldızlaması

sansar
20-02-07, 10:14 AM
Maç Sonucu

1-güven **
2-emre***
3-recai***
4-ferhat**
5-gürkan***
6-turgay **
7-burak ** 17-yusuf **
8-seçkin ***
9-mustafa * 13-buğra *
10-hamit **
11-selçuk **14-sezgin ****

Maçın adamı 2.yarıda oyuna dahil olan Sezgin.Goller Hamit 1-0 Sezgin 2-0 Yusuf 3-1 Teknik Hocamız Şinasi Güner basına verdiği demeçte şans verdiği gençler özellikle recai ve emre iyi oynadı.Ve önümüzdeki maçlarda gençlere daha fazla şans vereceğini belirtti. Takımımıza olan güvenimiz gün geçtikçe daha fazla artıyor. Başta hocamız Şinasi Güner,Başkanımız İbrahim Mertel' e saygılarımız sunuyoruz.

Reis
20-02-07, 10:56 AM
Sağol SANSAR ....

Bende 1-2 not düşeyim izninle.....

Hakikaten kötü bir hava vardı ogün hepimiz sırıl sıklam olduk trübünde destekleyenler soğuktan resmen dondu bunun kanıtıda hamitin golünü çeken neco abi titremekten kamerayı çekememiş:)

Yine 3-1-1-4-1 başladık demek gol atılabilirmiş.İlla 2 forvet olmak değil takım olmak önemli ama musti bencede kötü idi yıldız olayı doğru biraz yanlız kalıyor tamam ama dünyada bile tek santrafor oynuyor çoğu takım öncelikle orta sahayı almak iş.Maç içinde seço ve turgayı değiştirdim.Seço daha iyi oynadı.Eski mevkii sonuçta ama turgayda iç kısımda bence daha iyi hucuma katkı sağladı en azından mücadelesi daha hoşuma gitti ben burada ferhat ve buraktaki düşüşüde merak ediyorum biraz daha azim istiyorum onlardan .Herkes oynayacak bu takımda ve herkes şans bulacak ama 11 ama yedekten kimse küsmeyecek ve bu işi başaracağız.

Saygılarımla.Şin@si Reis

Mustafa CAN
20-02-07, 12:21 PM
Sahada benimle birlikte mücadele eden,yedek kulübesinde arkamızda olduğunu hissettiren arkadaşlarıma ve tribünden bizi destekleyen seyircilerimize ayriyetten bize inancı olan çok nadir insanlardan biri olan Şinasi Hocam'ı tebrik ederim.İnşallah sezon sonu istediğimiz yerde olacağız. ;)

Mustafa SERBES
20-02-07, 08:14 PM
Şimdi ben öncelikle alınan galibiyetten dolayı takımı kutluyorum. Başta teknik kadro,futbolcular,yöneticiler,seyirciler (ben dahil) ve emeği geçen herkes(Devre arasında başkan ve seyircilerimizden erkan çam'ın fizyolojik ihtiyaçlarını gidermek için en güzell biralarını kendilerini satan bakkal mahmut dahil:)
Yıldızlar ve yorum için biraz sonra yazacağım

Mustafa SERBES
20-02-07, 08:33 PM
Neyse maça gelince;
Çok soğuk havaya ve rüzgara rağmen mücadele etmek, güzel futbol oynamak zor. Ama arkadaşları ben iyi buldum.Hoş daha pek çoğunu tanımıyorum.İnşallah diğer maçlara da gelerek daha iyi analiz yapma şansı bulabilirim. Necdet Can ağabeyimiz ve benim yaptığım yorumlar ve tahminler genelde tutar da.Örnek.kabakçanın golü öncesi frikikte rıdvanvari bir yorum yaptım ve bu poazisyondan bir bok olmaz dedim.Sonuç malum gol:)Rıdvan olur dediği benim olmaz dediğim.Bu konuda pek çok örneklerim var.Bilenler bilir.:)
Evet herkes iyi mücadele etti.
Eleştirilerime hemen başlayıp ta can sıkmak istemem.Hele tek bir maçla bunu yapmak haksızlık olur.Fakat buna rağmen bir iki cümle sarfedelim.
Burak bizim geleneksel kestanelik gençlik kulübü antrenman teknikleri ile idman yapıyor gibi geldi bana.Yani yukarıki kaleye bol bol şut çalışması .. Çünkü sevgili burak 20inci dakikadan sonra yanımızda oturup bizle maç seyretse yokluğu pek hissedilemecekti:)
Emre dayısının ve babasının süratine benzer bir çevikliğe sahip. ama çok telaşlı.Biraz da dağınık.Ali güneş gibi..
Kaleci güven ile bizim fenerli volkan arasında çok büyük farklılık yok...
Hamit topu biliyor.Biraz daha etkili olabilir ama o da şut çalışmasına daha az zaman ayırıp biraz daha kondüsyon yüklemeli.Depolamalı mı derseniz kendi bilir:)
Seçkin ilk yarı etkisiz ikinci yarı çok başarılı idi. Ama kızmasın kardeşi sezgin sonradan oyuna girdi ve taraflı tarafsız tüm otoritelerin beğenisini topladı(çok mu salladık).
Sevgili mateja kardeşim de yoğun seyirci baskısını arkasında kesin hissetti(en azından ben böyle tahmin ediyorum)>Hele amcasının rakip forvet kalemizde gol ararken dahi sorumlu olarak matejayı görmesi ve bunu bağırarak dile getirmesi oyununu etkilemiştir. Fakat bir şansı da şu;dükkanın karşısında fırın yakın:) Biraz ekmek yemesi gerekecek daha iyi olması için.Çünkü orjini kuvvetli(baba kestanelikli, anne çanakçalı.Böyle güzel bir orjinden gol makinesi çıkmalı.)Haaa amcayı da unutmayalım.Tüm kalecilerin korkulu rüyası.rakip ya da kendi takım arkadaşı farketmez,hatta yedek kaleciler de dahil tüm kaleciler yener amcasından çekinirdi,ürkerdi.Korkulu rüya tabiri bir adama bu kadar yakışır..:)
O yüzden mustafa çok şanslısın diyebilirim.
Sevgili hocamız şinasiyi de oynattığı 4 32 1 daha sonra 4 6 ve son alarak 1 5 2 6 7 oyun düzeni için tebirkler:)
Bir sonraki maç sonu görüşmek üzere

Reis
21-02-07, 09:24 AM
eyvallah abi :)

3-1-1-4-1 oynuyoruz sıkışırsak orta sahadan 1ni çift forvete alıyoruz.Ama bu maçta taktik değişmedi sadece adamların yerleri değişti.Yinede yazını sonuna kadar okudum ve inan süper.

Sağolasın abi....

burak
21-02-07, 04:36 PM
mustafa abi yorumu sonuna kadar okudum gerçekten güzeldi.en ufak ayrıntıları bile kaçırmamışsın.önemli bir faktörü atlamayalım bence 2 haftadır antremanlarda bırakın topun yüzünü birbirimizi göremiyoruz ( elektriklerimizi kestiler ).yukarıki kaleye bol bol şut bile çalışamadık abi.bu sorun büyük ihtimalle bu hafta çözülür.dediğin gibi 20dk sonunda tribüne çıksaydım kimse anlamazdı ben bile anlayamayabilirdim soğuktan nerde olduğumu bile unutmuştum.neyseki genç arkadaşlarımız eksiklerimizi kapatıyor.bundan sonraki haftalarda sizlere daha iyi maçlar izleteceğiz.takımımız genç bir takım sizlerin desteği ile herşey güzel olacak bizler sahada kulubede gerekirse tribünde takımın ve şinasi hocanın herzaman yanındayız..yorumları herzaman bekleriz.