Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcilar Cİhangİr MaÇi
RAKİP : AVCILAR CİHANGİR
SAAT : 15: 00
STAD : HADIMKÖY
TARİH : 25.MART.2007 PAZAR
HAREKET : KÖYDEN SAAT : 13:15 TE OLACAK.
TÜM KÖY HALKIMIZI VE SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ.
NOT : FİXTÜR BİZE Mİ ÇALIŞIYOR RAKİPLERİMİ BUNU ANLAMADIM.BEN MAÇI AVCILARDA BEKLERKEN MAÇ HADIMKÖYDE ÇIKTI. SORUN DEĞİL BİZ BU MAÇI KENDİ SAHA VE SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE ALARAK GRUBU KARIŞTIRACAĞIZ VE HAKETTİĞİMİZ YERE YÜKSELECEĞİZ.
VE GELEN RAKİBİMİZE MİSAPİRPERVERLİK ÖRNEĞİ GÖSTERİP MODERN BİR KÖYÜN TAKIMI VE TARAFTARI OLDUĞUMUZU TÜM SPORSEVERLERE GÖSTERECEĞİZ.
FAİRPLAY ÇERÇEVESİNDE GEÇMESİNİ İSTEDİĞİM BU MAÇI ALARAK YOLUMUZA DEVAM ETMEK EN BÜYÜK İSTEĞİMDİR.
MehmetKuRt
21-03-07, 10:53 AM
allahın izniyle şu maçtan 3 puanla çıkarız inş...
Mustafa CAN
21-03-07, 11:18 AM
Gerekirse tekmeye kafa sokulacak ama Avcılar Cihangir maçı alınacak.Bana,diğer arkadaşlarımdan birine veya KESTANELİKSPOR'a inanmayanlar bu maç susacak.Hadımköy stadından Kestanelikspor olarak ya 3 puanla ayrılacağız ya 3 puanla ayrılacağız.Bütün arkadaşlarımın sadece buna odaklanmalarını istiyorum bu hafta.Seyircilerimizden de her zamankinden daha fazla destek bekliyorum.Kumburgaz maçında seyircinin hakemi nasıl etki altına aldığına hepimiz şahit olduk.Biz saha içinde terimizin son damlasına dek mücadele edeceğiz en azından ben bunu yapacağım,kendi adıma söz veriyorum.Kendi içimde bir hesaplaşma sonucu kendime bir söz verdim.Sözümü tutacağım.Allah'ın izni ile bu maçı alacağız sezon sonu şampiyonluk turu atacağız.Yardımlaşma,mücadele ve özgüveni sahaya yansıtalım bu maç gerisi gelecektir.Mateja bunu düşünür bunu söyler 25 Mart 2007 Pazar günü görüşelim der.
Nejdet CAN
21-03-07, 12:35 PM
İnşallah.Saha dışında olduğu gibi saha içindede arkadaşlığınız ve inancınız tam olsun.Şansınızda yanınızda olsun.Başarılar dilerim.Tribünleride bu hafta daha dolu görmek isteriz.
alican17
21-03-07, 12:56 PM
biz onurlu ve grurlu bir köy takımıyız
allah ın izni ile bu mactan 3 puanı alıcaz.bu hafta bütün kestaneliklileri tribünde görmek istiyoruz. bu macı bütün kestaneliklilerin destegiyle kazanacagımızdan eminim
imhotep-77
21-03-07, 04:52 PM
ALLAHımızn ıznıyleee hadımkoy cehennemınde rakıbı yenıp 3 puanımızı alıcaz
MehmetKuRt
21-03-07, 04:54 PM
Maçı aldıkmı çok rahatlarız ve bence grubu lider bitiririz aksini düşünmek bile istemiyorum....
imhotep-77
21-03-07, 04:59 PM
aksını zaten dusunmuyoruzzz ;)
MehmetKuRt
21-03-07, 05:04 PM
sen zaten düşünemessin :D:D şaka şaka oynarsak sahada yedek olursak klübede olmassak tribünde maçı almamız için herşeyi yapıcaz ;);)
bu maci ya alicaz yada alicaz baska yolu yok
bizler inanandık herkez inansın
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.