PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 43 yıllık dev kulüp....

burak
04-02-07, 01:22 PM
merhaba yener abi öncelikle 43 yılı devirmiş kulübümüz için böylebir aktivite düzenlediğiniz için teşekkür ederim.dün maçta nejdet abiden öğrendim.kulubümüzün geçmişteki bir çok başarılarına rağmen son senelerdeki
kötü günleri geride bırakmak istiyoruz ve kestanelik spor eski günlerine döndürmek istiyoruz .bunuda kendi içimizde kendi çocuklarımızla kardeşlerimizle busene başaracağız.ilk maçımızı izleyenler azda olsa anlamışlardır .herkes
bundan sonraki maçlarımızdada görecekler yüreğimizi ortaya koyup oynayacağız çünkü biz kestanelikliyiz. ve taraftarlardan bizleri desteklemelerini istiyoruz dünkü maçtaki genç arkadaşlarımı teker teker kutluyorum..

Mustafa CAN
04-02-07, 01:26 PM
Biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken,taraftarların da tribünde yerlerini alarak bizlere inançları olduğunu görmek istiyoruz.Ne olursa olsun taraftar kadar büyük bir motive etkeni yoktur.Biz kendi köyümüz için ter döküyorsak oynamayan arkadaşlarımız,ağbilerimiz,kardeşlerimiz de bize tribünden destek versinler.Çünkü biz sezon başı hedefimizi belirledik ve bu hedefte herkesin desteği gerekli.Bütün takım arkadaşlarıma ve dün tribünde yer alan herkese çok teşekkür ediyorum.

imhotep-77
04-02-07, 02:37 PM
Köyümüzde futbola destek veren cok ve ilgi fazla,dogal olarakk bunun karsiliginda bir takim beklentiler olmasi normal insallah takim olarak bu beklentilerin karsiligini veririz ve bizi destekleyenleri utandirmaliyiz..insallah Bu çorbada bizimde tuzumuz olur

thierryhenry
05-02-07, 01:44 PM
beyler iyi güzel bir maç kazandık ta rakibin gücü belliydi dagııttık adamları ama havaya girmeyelim önümüzde çok daha zor maçlar var lütfennn
:( amacım morel bozmak değil sadece sadık olun ve havaya girmeyin

Mustafa SERBES
07-02-07, 05:05 PM
biz yaş itibarı ile biraz 70 li yılları çok iyi de 80 li yılları hatırlayabiliyoruz. o dönemlerde hemen hemen her hafta sonu maç olurdu. Sahada epey bir kalabalık olurdu. Kulüp kahvesi boşalırdı. Yaz kış bu böyleydi. Ama bunun nedeni tamamen takımın kalitesi,taraftra profili, kulüp sevgisi olarak gösterilemez tabi. O dönemin sosyal,kültürel ve ekonomik yapısı bunda önemli bir etkendi. Fakat nedeni ne olursa olsun bu kulübümüzün daha çok sevilmesine ve ilgi görmesine neden oluyordu. A-B-Tekaüt ve hatta dönem dönem Junior takımları maçlarının oynandığını bilirim. Ben juniorlerde maç yaptığımız çok iyi hatırlıyorum. Köyün taraftar, oyuncu ve forma vb altyapısı bu organizasyonlara cevap verebilecek düzeyde idi.
Antrenman dendiğinde köyde abartısız kulüp kahvesi boşalır, 12 13 yaşlarında bizler mümkün değil antrenmanda yer alamazdık. 29-30 kişilik bir toplulukla antrenman olurdu. Antrenmanlar epey yoğun geçerdi.. Özellikle teknik kapasitesi düşük oyuncuların o çook yorucu üst taraftaki kaleyi şut bombardımanına tutması esnasında; biz de merhum pomokinanın bahçesinden top getirme,çalılarla ve otlarla mücadele ederek topu arama, uzak mesafedeki toplar için safetin ve saf hüseyinin köpekleri ile kısa mesafede depar çalışmaları ile antrenmana devam eder, merhum pomakinanın terlik, ayakkabı ve vb malzemelerinden kendimizi, kurtarmak için kıvraklık çalışmaları ile antrenmanın ilk safhasını tamamlardık.
Kale arkesındaki betonun üstünde ise kazma futbolcuların toplarından sağa sola eğilmeler ile antrenmanımızı tamamlardık.
Şİmdilik bu kadar.. antrenmanlarla ilgili diğeranılarımıza daha sonra devam ederiz.

mustafaustad
08-02-07, 02:26 PM
Helal olsun Mustafa kardeşim ne güzel özetlemiş, tasvir etmişsin geçmişi. Köyümün takımında oynamak için maçlara İstanbuldan gelen, bu nedenle pek fazla antrama çıkamayan biri bile olsam o günler canlandı gözümde.

Yahoo'daki guruptan biliyorum, güçlü bir kalemin var. Bol bol yaz.

Bu arada, topları toplayan siz futbol neferleri sayesinde gelişti köyümüz futbolu buna olan inancım tam.

cnraru
13-02-07, 01:27 PM
evet arkadaşlar maçlara herkesi bekliyoruz takımımızı 10 kişiyle desteklemek hiçte yakışmıyor