PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün Kestaneliklilere Selamlar

Hakan_Güvenir
20-02-07, 01:29 PM
Bana Kestaneliklilerin tanışıp kaynaşacağı bir sitesi olacak deseler hadi ya dalga geçmeyin derdim.Ama abim ve yeğenim vasıtasıyla öğrenip gözümle görünce inanın, inanılmaz mutlu oldum ve heyecanlandım.Emeği geçen üye olup yazan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunarım.Bundan sonra sürekli görüşmek ve yazışmak dileğiyle .Saygılar..

Reis
20-02-07, 03:18 PM
Sevgİlİ Hakan

GÜvenİr Lerdensİn O Kesİn :)

Bİze Kendİnİ Bİraz Tanit İstersen Ben De Toparlayim.

Bİzİm İbo-kaan GÜvenİr Onlardan Misin ?

Bİze Bİ AÇ İstersen Şu Nerdesİn KaÇ YaŞindasin Bİzde Senİ Taniyalim KardeŞİm.

Ben Şİnasİ GÜner 31 YaŞindayim Çatalcada ÇaliŞiyorum Trfk MÜŞavİrlİĞİ+mÜzİsyenlİk Yapiyom .....gİbİ Mesela

Eyvallah Vede HoŞ Geldİn..........

Hakan_Güvenir
21-02-07, 10:37 AM
Sevgili Şinasi,Kusuraba bakma heyecandan kendimizi tanıtma kısmını atlamışım.Evet Güvenirler'den Kemalettin Güvenir'in oğluyum.Yani açarsak Köyden kasap Hüseyin Güvenir babamın amcası,Rahmetli Ramazan Pınarcı babamın dayısı olur.Koçlardan Kestanelik boğası nickli Metin Koç'ta Babamın teyzesinin oğludur.Aynı zamanda Özmenlerden (Mehmet Özmen-ErdalveSerdar)benim öz dayım ve dayı çocuklarım.Metin koç la her çarşamba M.Sinanda halı sahada top oynamaktayız.Aynı zamanda Oğuz Güvenirle kardeşiz ve Metin abiye Sinanoba da komşuyuz.35 yaşındayım.Petrol işiyle uğraşmaktayım.Evliyim

Hakan_Güvenir
21-02-07, 10:45 AM
Şinasi,meşhur Güner orkestrasında mı müzisyenlik yapıyorsun.Eğer öyleyse ilk akraba düğününde tanışmak için oradayım.:wavetowel2:

Nejdet CAN
21-02-07, 10:49 AM
Hakan kardeş aramıza hoşgeldin.Sizleride burada görmek bizlerede bu sitenin yavaş yavaş amacına ulaştığını gösteriyor.Sana zahmet Oğuz ağbinede söyle onuda buralarda görmek isteriz.Halı sahada kenardan atıp durmasın,bizleri buradada onurlandırsın.

Hakan_Güvenir
21-02-07, 11:03 AM
Hoşbulduk abi,bu hafta yine gelip kenardan atıp tutar büyük ihtimalle Oğuz bey..Hoş bizimde koşacak mecalimiz kalmamış çenemize vurmuş ya neyse..Ben bürodan foruma girme fırsatı buluyorum da,biraderler genelde dışarıda oluyorlar.Ama akşam için bahaneleri yok tabii.

Ali AKINCI
21-02-07, 11:14 AM
Hakan cım selamlar , nasılsın :)) , valla sizide aramızda görünce sevindim
biraderler nasıl hepsi iyilermi ? görüşemedik valla uzun zamandır

Muharrem CAN
21-02-07, 11:25 AM
Hakan kardeşim aramıza hoşgeldin.Tüm üyelerimizden paylaşımlar bekliyoruz.:gleam:

Hakan_Güvenir
21-02-07, 11:35 AM
Cümleten hoşbulduk.Daha çokça görüşüceğiz inşaallah.nejdet abi,Oğuz abim mesajını okudu.Beni siteye kendi sokmuşta yok ben mesaj yazdım kendisi okusunda falan atıp tutuyo burda..Bak vuruyo bana şimdi...

Hakan_Güvenir
21-02-07, 11:42 AM
Ali abi merhabalar.Sacit enişte,Necmiye hn teyze,çoluk cocuk hepsi iyidir inşallah.Mektup gibi oldu dimi.heheh.

Nejdet CAN
21-02-07, 11:49 AM
Hakan Oğuz ağbin nedense hep yanda kalmayı tercih ediyor.Hadi halı sahayı anladık bari burada çıksın er meydanına.Hodri meydan bekliyoruz.

Hakan_Güvenir
21-02-07, 11:58 AM
Nejdet abi,tüydü yine kendisi.Ama çıkmadan önce nejdet abin yazarsa selam söyle akşam mümkün olursa bağlanıcam,o zaman yazarım dedi.Elçiye zeval olmaz.O nun yalancısıyım yine güreşten kaçabilir:)

Ali AKINCI
21-02-07, 12:00 PM
valla aynı öyle oldu , site sayesinde buluşur olduk , herkez iyi Hakan cım bir yaramazlık yok umarım sizdede herkez iyidir , sülaleyi topluyacagız burada :)

Hakan_Güvenir
21-02-07, 12:05 PM
İnşaallah toparlanırız.Hiç olmazsa sanal akrabalık yaparız abi ya.Bizdede bir yaramazlık yok Ali abi.Ne olsun işte iş güç yuvarlanıyoruz..

Reis
21-02-07, 02:25 PM
abi ben seni çıkaramadım kusura bakma
teyzenin oğlunun oğlu erdal benim enişte olur amca kızı ile evli bak dedim ben akraba çıkacaz diye...

düğünü veya düğünleri bekleme abi
hafta sonu hadımköy sahasında dağyenice ile maçımız var saat 14:30 pazar günü bekleriz hemde tanışmış oluruz.

saygılarımla....

burak
21-02-07, 07:19 PM
reis hakan bey yeterince açıklama yaptı ve sen hala çıkaramadın he inanmam valla.hakan abi bence şinasi bey seni çıkardıda maça taraftar toplamak amacı ile seni tanımamazlıktan geliyo.onun kestanelikli olupta tanımadığı biri olduğuna inanmıyorum...:dance:

Nejdet CAN
28-02-07, 10:00 AM
Oğuzyazdıda benmi göremedim.Nerelerdesin Oğuz.Seni görmek için maçlara mı gelmemiz lazım.Halı sahaya çıkmazsın, yandan laf yetiştirirsin.Burdada sahalara çıkmaz, kardeşine laf atarsın çık ortaya.Gerçi senin akraban kim Kestanelik Boğası Metin.Onuda bir kere forumda gördük bir daha araki bulasın.Erkekçe çıkın ortaya yoksa halı sahaya gelip rezil edecem sizi.

Hakan_Güvenir
05-03-07, 01:51 PM
Beyler,kusura bakmayın yazdı,kaçtı gibi olduda.Benim net çökmüştü.Bayağı bir zamandır ttnet le kavga halindeyim.Meğerse modem arızalıymış.Neyseki hallettik.Tabi bu arada organizasyonuda kaçırmış olduk.Bir dahaki sefere inşaallah.:smile2: