Orijinalini görmek için tıklayınız : MaÇimiz Pazar GÜnÜ
MaÇimiz Pazar GÜnÜ
DaĞyenİce-kestanelİk
25 . Şubat . 2007
Saat : 14 : 30
HadimkÖy Stadi
KÖyden Hareket : 13:00 Da........!
İdman Cuma AkŞami Unutmayiniz.............!
Nejdet CAN
21-02-07, 10:44 AM
Bu haftada en azından geçen haftaki seyirci kadromuzu koruyalım.Yeni gelecek arkadaşlarıda bekliyoruz.Maç anında ve maç sonu sürpriz promosyonlarımız devam ediyor.Maç oynarken seyircinin önemini bilen biriyim o yüzden lütfen kardeşlerimizi yalnız bırakmayalım.
Ali AKINCI
21-02-07, 12:15 PM
yine kamera cekimi olsun ama , bu sefer havada belki daha guzel olur
Muharrem CAN
21-02-07, 12:22 PM
Genç karedeşlerimize başarılar diliyorum bu hafta yerimi Yener'e bırakacağım maça yener gidecek nejdetle beraber maç bitiminde CAN KASAP'ta güzel bir çay ve yemek ikramlarımız devem ediyor. İnanıyorumki maçı alacağız hocamız Şin@si'ye başarılar diliyorum....
Muharrem CAN
21-02-07, 12:43 PM
Kamera çekimi konusunda Nejdet kardeşimi başarısız bulduğum için bu hafta Yener kardeşimi görevlendiriyorum.Bu arada Kestanelik Boğasınıda maçlarımıza bekliyoruz.Yok gelmiycekse bilelim.Emekliğe ayrılmayı düşünüyorsa ben kasap olarak Kestanelik boğasına talibim.Genç kardeşlerimiz belki bilmez eskiden köylerde köyboğası olurdu emekli olunca kasaplara satılırdı.Eğer boğamız emekli olduysa talibiz.Hem köyümüze hemde kulübümüze gelir gelmiş olur.Son tartıldığında 115 kiloyu bulmuştu boğamız.Bu konuyu başkanımız İbrahim Mertel in bilgilerine sunarım.
Mustafa CAN
21-02-07, 03:23 PM
Sıradaki galibiyetimiz pazar günü yani.inşallah bu maçı da kazanıp 4 te 3 yapacağız ve hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız...
abi kestanelik boğası maçtaydı ya ben mi yanlış hatırlıyorum :)
iboya kalırsa bedavaya verir onu sana:) bu arada başarı dilekleriniz bizi dahada motive ediyor havada güzel olur inş maçtan sonra apar topar herkes kaçmasın abiya köye gidelim veya başka bir yere oturup çay içelim bişeyler konuşalım sanal alemden ziyade canlı oldumu dha güzel olur.
kamera olayına gelince biraz bizide çekin be abi ne olur :)
mesela gol sevincinde kulübe çekilebilir.ben kızarken veya sevinirken :):):)
ve titretmeyelim fotoğraf makinesi varsa bana verin ben içerden 1-2 poz çekeyim maçtan enstantane hesabı
mustafaustad
21-02-07, 08:44 PM
Neco kardeşime sesleniyorum. B Planını devreye sok.
Nejdet CAN
22-02-07, 01:40 PM
Mustafa ustad B planı hazır, olmazsa C .D . E. F. G. planlarımızda hazır .Bir çift ramanof kuzu buldum en kısa zamanda gel bakalım.Kaçırmayalım , biliyorsun çok az bulunan bir cins.
thepatriotfb
23-02-07, 09:44 AM
kameralara oynamayalım beyler:smile2: lütfen çekmeyin kardeşim :gleam: lütfen ya biraz saygılı olun:( valla şampiyon olcağız buna inanıyoruz ve istiyoruz :thumbup: :clap3: aha ordan biri çekiyo çekme kardeşim alla allaaaaa ya
ThE PaTRioT FB
Nejdet CAN
25-02-07, 08:55 AM
Bugün saat 14.30 da Hadımköy de buluşuyoruz.Beyler unutmayalım.Can et tesislerinden kalkış saatimiz 13.15 .Kadroda eksik istemiyorum.Erkan Çam kardeşim eminimki orda olacaktır.Herşey Kestanelik için.
Hadiyin Gencler GÜzel Haberlerinizi Bkliyoruz
Tugrul
Mustafa CAN
25-02-07, 04:56 PM
dağyenice 0-4 Kestanelikspor :) 4-0 aldık hayırlı olsun...başarılarımızın devamı inşallah...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.