Orijinalini görmek için tıklayınız : mutlu yıllar kosovalı
köyümüzün kalesini yıllarca başarıyla korumuş olan sevgili abim
ÜMİT UYGUN doğum günün kutlu olsun nice yıllara........
elin iyileşsede kaleye geçsen güven vermiyor bana güven :):):):):):clap2: :flowers2: :wavetowel2: :cheers: çakalım bardakları ama benimkinde sek cola he ona göre :):):):):afro:
ümit baba dogum günün kutlu olsun allah uzun ömür wersin
ümit bey doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere..
Yener CAN
21-02-07, 05:33 PM
Nice yıllara sağlık mutlulukla.
Sevgiler.
Nejdet CAN
21-02-07, 05:34 PM
İyiki doğdun Ümit,sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Mustafa CAN
21-02-07, 08:47 PM
Nice mutlu senelere :)
imhotep-77
21-02-07, 10:04 PM
ümit baba sevdiklerinle nice mutlu yillara :)
thepatriotfb
22-02-07, 09:21 AM
ümit abi mutlu yıllara sana ihtiyacımız var abi!!!!
Muharrem CAN
22-02-07, 11:36 AM
Sağlıklı huzurlu nice yıllara doğum günün kutlu olsun...:cheers:
Mustafa SERBES
22-02-07, 03:06 PM
ümit bu sitenin ne kadar müdavimidir bilmiyorum.Hayatında doğum gününün bu kadar fazla insan tarafından kutlandığı bir doğum günü olmuşmudur onu da bilmiyorum. Bilmediklerimi sıralamaktansa ben en iyisi bildiklerimi yazayım.
Birincisi doğum günün kutlu olsun arkadaşım. İkincisi siteye girersen bu mesajları okuyabileceksin arkadaşım. Üçüncüsü de bir dipnot Ümit arkadaşım hatırlar mı bilmem ama onun futbolda kaleciliği seçmesinde bendenizin de biraz katkısı oldu. (nasıl mı derseniz:) şöyle diyeyim oyuncu olarak çok geleceğini parlak görmeyen bizler kalecilik yeteneğini de pekiştirmek amacı ile birkaç mahalle maçında ya da antrenmanda ümite lokum toplar atarak özgüvenine katkıda bulunduk:)) şaka şaka.böyle bir şey olmadı.
ama kaleci olma fikrine destek verdik(eh her maçta ayağımızı elimize alma riskinden kurtulmak için böyle bir yol izlemeliydik:)
tekrar nice yıllara arkadaşım..
taci genisken
25-02-07, 01:03 PM
Ümit arkadasim dogum günün kutlu olsun daha nice yillara
Ümit Uygun
01-03-07, 05:08 PM
Öncelİkle Benİm DoĞum GÜnÜmÜ Hatirlayip Kutalayan Sİz KardeŞlerİme Ve ArkadaŞlarima TeŞekkÜrler.....uzun Zamandir Üye Olamadim Ve Cevap Yazamadim Kusura Bakmayin.........
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.