Orijinalini görmek için tıklayınız : Vatan Borcu ödeme sırası bende
Arkadaşler sizelere olduğu gibi banada çok ani oldu ve askere gidiyorum , normalde okulum var ama 4 yıl dolduğu için artık öğrenci haklarım yok ve asker subesi beni buldu. Bu yüzden artık Vatan Borcu ödeme zamanı gelmiştir... Bugün sağlık kontrolünden geçtim ve yarın GATA ya göz muhanesi olucam sonra 3-4 gün içinde nereye düşecem belli olucak. İnş. hayırlısı neresi ise oraya düşmek... Sizleri özlicem .... Gene gelicem merak etmeyin ...
HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR .... !!!
Saygılarımla....
Gökhan Sağdıç
23-03-07, 08:01 AM
Sevgili Abim Allah'tan hayırlısını diliyor ve kasasız belasız bir şekilde dönmeni bekliyoruz.Fazla geç kalma'ki bize buraya köfte paketliyecek müş. bakacak birisi lazım...:D
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Sahipsiz memleketin batması haktır sen sahip çıkarsan bu memleket batmayacaktır.
Kendine iyi bak ağbi vatan borcu namus borcudur....
Hayırlı teskereler güle güle gir güle güle gel Allah yardımcın olsun senin ve tüm MEHMETÇİKlerimizin.
Nejdet CAN
23-03-07, 10:39 AM
Gökçay ım bizler içinde ani olan askerlik başlangıcın hayırlı olsun .Hayırlısı ile git hayırlısı ile dön.Bizler için vatan borcu namus borcudur.Sen kişiliğinle ve dürüstlüğünle askerde rahat edeceksin inşallah.Seni özleyeceğiz kardeşim.
Mustafa SERBES
23-03-07, 02:03 PM
Gökçay, vallahi bu yazıyı yeni okudum. e hayırlısı. dediğin gibi vatan borcu.. başlamadan bitmiyor bu meret.başla ve bitir. aramızda en kısa sürede görmek üzere..hayırlı tezkereler
Ali AKINCI
25-03-07, 09:18 PM
Gökcay ım cok ani oldu ya , fena yakalamışlar desene , hadi hayırlı tezkereler başlamış iş bitmiş iş demektir sağlıcakla git gel ,BESIKTAS ve Ferrari bize emanet umarım imkanın olur ve sezonu takip edebilirsin.
Son Dakika :
Arkadaşlar az önce aldığım bir bilgiye göre 25 Mayıs 2007de gitme ihtimallem var...
Nedeni ise şu : Eğer şimdi gidersem Devre Kayıbı ( DK ) gidecem , bu yüzden DK gitmemk için bir sonraki devre zamnını bekleme sürem olabilir ( Şube de çalışan biri söyledi ) yani bir sonraki devre ise 25 mayıs 2007 de bu süre içinde benden kurtulamadınız :D
Gökhan Sağdıç
02-05-08, 01:22 AM
Vatani Görevini ANKARA'da sürdürmekte olan sevgili Gökçay abim 09.05.2008 tarihinde 12 günlük iznine geliyor..İnş. bir aksilik çıkmadan hayırlısıyla gelirsin abi...
Vatani Görevini ANKARA'da sürdürmekte olan sevgili Gökçay abim 09.05.2008 tarihinde 12 günlük iznine geliyor..İnş. bir aksilik çıkmadan hayırlısıyla gelirsin abi...
Herkese slm , Gökhan'nın dediği gibi 9.05.2008 tarihinde 12 günlüğüne izine gelmiş bulunmaktayım. Askerliğimi Ankara yapıyorum şimdilik 8 aylık askerim , 6 ayım ( 180 gün ) daha kaldı. İnş kazasız belasız onuda bitirip temelli aranıza dönecem ... :v:
Saygılarımla....
Gökhan Sağdıç
12-05-08, 12:30 AM
Tekrardan hoşgelsin abi inş. dediğin gibi kazasız belasız bitirip gelirsin.Sen gelincede ben gideyim diyorum...:D
Evvveeeetttt , bir izin daha bitiyor arkadaşlar ...
21 Ağustos 2007 ' de asker olduk ve vatani görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz... aradan 280 gün geçti izin kullanıdık ve şimdi izin bitti ve geri dönüyorum 170 gün gibi bir zaman daha asker olucam sonra allah kısmet ederse tekrar aranıza geri dönecem...
2 ci iznimi kullanmayı düşünmüyorum ( 2 ci iznim Ağustos'ta ) , 280 gün izinsiz yaptık bi 170 gün daha dayanırım herhalde... Allah kısmet ederse Kasım ( 11-21 ) ayında teskereyi alıcam ondan sonra esas askerlik başicak ( hayat ) ama o zamana kadar sağlıkcakla kalın , kendinize iyi bakın beyler bayanlar , eğer çarşıya çıkma şansım olursa mutlaka foruma girmeye çalışıcam ( 15 günde 1 çarşı izin mi o da kilitlenmezse ) sizlerden ayrı kalmak olmaz :D
Yarın ( salı ) saat 9:45 ' de B.çekmeceden ayrılıcam ve aynı günün akşamı saat 8'de teslim olucam ( 1 gün erken diyorum bu arada )
Ayrılık yazısı yazamam yaa off işte kendinze tekrar iyi bakın yarın son yoklamam olucak :D
Nejdet CAN
19-05-08, 09:39 PM
Sevgili Gökçay kardeşim göz açıp kapayana kadar geçti derler ya senin izininde bize öyle geldi.Hayırlısı ile teskereni alıp döndüğünü görüp buralarda teskerenide kutlarız.Dualarımız seninle hayırlısı ile git hayırlısı ile teskerenle dönersin inşallah.
Yener CAN
19-05-08, 10:03 PM
Hayırlı teskereler yeğenim,Allah sağlık versin günler gelip geçiyor. :hi:
Hayırlı teskereler yeğenim,Allah sağlık versin günler gelip geçiyor. :hi:
Sevgili Gökçay kardeşim göz açıp kapayana kadar geçti derler ya senin izininde bize öyle geldi.Hayırlısı ile teskereni alıp döndüğünü görüp buralarda teskerenide kutlarız.Dualarımız seninle hayırlısı ile git hayırlısı ile teskerenle dönersin inşallah.
sağolun abiler inş. en kısa zamanda geri dönecem ... 2 ci iznimi kullanmayı şimdilik düşnmüyorum anca çok sıkılırsam gelirim ki 280 gün sabretim bir 170 gün daha sabrederim diye düşünüyorum. Sıfırdan başlamış gibi olucak ama biraz daha canlı...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.