PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestanelik-Dağyenice Maçı

Nejdet CAN
26-02-07, 06:57 AM
Kestanelik 4-Dağyenice 0.Dağyenice her zamanki gibi bizi üzmedi.İlk yarısı 2-0 üstünlüğümüzle geçti. Maçın başından 45. dakikasına kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi.İkinci yarının başında Dağyenice oyunu dengelemeye çalıştıysada ikinci yarının ortalarında maçın üstünlüğünü tekrar ele alan takımımız 2 gol daha bularak maçı 4-0 kazanmasını bildi.Takımda bana göre görevini yapmayan kimse yoktu.Yalnız kalecimiz Güven in geçen haftalardan farklı olarak defans arkalarına atılan toplara çıkıp başarılı müdahaleler etmesi kendini geliştirmesi adına bence önemliydi.Bravo Güven.
Başta Şinasi hocamız olmak üzere bütün takımımızı kutlarım.
Goller:Mustafa,Turgay,Hamit, Mehmet.

Reis
26-02-07, 08:20 AM
Bu hafta sonu güzel başlamıştı :) cuma akşamı 6.Saray puan kaybetmiş,cumartesi BeJeKe yenilmiş,Pazar gündüz bizim akşam da yine bizim FENERimizin maçı vardı.Biz K.G.K olarak maçımızı aldık ama Fener adamı Kanser eder demişti rahmetli Babam ve Kanser olup hayata veda etti.:(

Bu haftanın ana fikride şudur.......

HOROZ YANINA HAMSİYİDE ALIP ANTALYAYA TATİLE GİTTİ :)
Gelelim bizim asıl meselemize.....Kestaneliğe...

Dün hava kuru soğuk vardı ama yağmur yok,çamur yok maç oynamak için herşey müsait...Bizde ilk yarı maç oynadık hakikatten oynadık ben zevk aldım.Açılışı suskun golcüm MUSTi yapıyor ardından bence maçın en iyi adamı TURGAY skoru 2-0 yapıyordu.İlk yarı bitip soyunma odasına indiğimzide çocukları tebrik ettim.İzlerken zevk aldığımı söyledim.Hakikatten kime ne görev verdiysem ilk yarı işini yaptı.Turgay 8 numaralı Dağyenice kaptanını sahadan sildi bunun yanına extra olarak golde attı yedek kaldığı için üzgün olan arkadaşı Gürkan'a sözünüde yerine getirdi.ama 2.yarıda yaptığı bencillik onada yine diğer bencilimiz maçın en iyilerinden SEZGİN ede yakışmadı.2'.yarı Dağyenice daha organize geldi ama güçleri o kadardı,Neco abiminde dediğigibi GÜVEN daha iyi oynadı diğer maçlara nazaran 2.yarı takım durdu.Skoru 3-0 MEHMET attığı kafa golü ile renklendirirken Kaptan HAMİT in uzaktan attığı gol bana tatlı gibi geldi.Kazanan daima haklıdır amma.......

Maç öncesi ısrarla gol atmaktan ziyade attırmak daha zevklidir dedim daha müsait olan arkadaşınıza pas verin dedim sanki ben bunu demedim özellikle Sezgin çok pozisyon harcadı.4 attık ama daha fazlasını atmadık ......atamadık demiyorum bencillikten atmadık.Maçı aldığımız için hepsin tebrik ediyorum.

Bu arada maçımızı izlemeye gelen sayın Hocam Abdullah MENEKŞE'ye,Adminimiz Yener CAN'a,bizi daima destekleyen Başkanıma,Erkan ÇAM'a,Nejdet CAN'a,Recai abimize,Ali AKINCI abime CANSAR:) Caner'e ve trübünde ki herkese VE FUTBOLCULARIMA teşekkürler............