PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beklenen Röporatjın İlk Bölümü

sansar
26-02-07, 04:44 PM
sansar:merhaba hocam öncelikle bize zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler.
reis:ne demek sevgili sansar ben teşekkür ederim.
sansar :hocam bu sene kestanelikte sizin önderliğinzde bir değişim söz konusu bunu biraz açarmısınız?
reis: Bildiğiniz gibi biz bu sene takımımıza yabancı oyuncu transferi yapmadık ben başkanımla görüştüm takımı bana emanet edeceklerini belirtti bende seve seve yapacağımı söyledim.Geçen sezon genç takım ile 14-16 ya katılmıştık zaten ordan 2-3 tanesi A takıma dahil olmuştu.Bana bu görev verilince zaten benim talebelerimle yola devam etmek benim içinde güzel olacaktı.Ve eski talebelerimle onları kaynaştırarak bu takımı kurduk.
sansar : Hazırlık maçlarını yaptınız herkesi denedin bizlerde bunu gördük.Sence transfer yapılmalımıydı ?
Reis : Evet ilk başta bende endişelendim ama bizim burda ki amacımız bizim çocuklarımızla ne yapabiliriz ve nereye kadar gidebiliriz idi.Transfere gelince ben sezon başı çocuklar ile görüştüm onların isteği ile transfere yönelmedik.Tabiki transfer lazım dı ...
Sansar : Hala mı lazım yoksa gerek yok mu?
Reis : Aslına bakarsan bence lazım kalede sorun yaşıyoruz orta sahada takım kötü giderken liderliği ele alacak biri,ve mutlak bir forvet lazım bence......
Sansar : Hocam bu demek oluyor ki siz transfer istiyorsunuz ?
Reis : Asla bu demek değil Başkanım Çeltik maçı sonrası bana transfer isteyip istemediğimi sordu.Bende hayır ben çocuklarımla devam edeceğim dedim.Yukarda dediğim mevkilere de ben elimdeki kadro ile o tarz adamlar bulmaya çalışıyorum.Mesela Güvene güveniyorum ve takımıda buna güvendirmeye çalışıyorum.Her kaleci hata yapıyor dünyanın en nankör mesleği bence ama ben güvene ramazana ve recep e güveniyorum.Orta sahaya gelince Hamiti bu takıma lider olması için seçtim.Omevkide oynayacak başka biride alınabilirdi ama ben onu tercih ettim.Forvet mustafaya kimse başlarda inanmadı olmaz dediler takım içinden ve dışından ama ben ısrar ettim olduğu kadar beyler.
Sansar: peki hocam niye illa 3-1-1-4-1 oynatıyorsun forvet 2 li olamaz mı?
Reis :Bunu bana herkes soruyor.ama bakın bizim gol sıkıntımız mı var ya ilk maçı 6-1 aldık musti 3 attı,çeltik maçında 3-0 dan maçı 3-2 ye getirdik bir tek omaçta çift forvete döndük oda gerektiği için di.Kabakça maçı 3-1 dağyenice maçını da 4-0 aldık.
Benim sistemim bu.Orta sahayı kalabalık tutuyorum gol herkes atar bir şekilde ama mesele yememek moral motivasyon çok önemli bence.Benim sistemimde oynayan kanat oyuncularımda bir nevi forvet ama ileri geri dönmeleri lazım gollerimizi atanlara bakarsanız hemen hemen hepsi atıyor.Demek ki burda bir sorun yok.
Sansar : Doğru diyosun hocam Kazanan daima haklıdır.
Reis : Estağfurullah benim öyle bir düşüncem yok Çeltik maçını kaybettik ama ben kimseyi suçlamadım bilakis hatam olmamasına rağmen sorumluluğu üzerime aldım.
Sansar : peki hocam sence bu iş olacak mı bu sefer?
Reis : Ben onlara inanıyorum bence olacak.
Sansar : hocam teminden beri ben onlara inanıyorum diyorsunuz transfer istemedim diyorsunuz peki futbolcular size inanıyormu?
Reis : güzel soru ama bunu bana değil onlara soracaksın.Ben yinede politik olmayıp cevap vereyim.bence onlar bana güvenmiyor.
Sansar : Hocam size güvenmeyenlerle niye devam ediyorsunuz ?
Reis : Sevgili sansar ben sezon başı onlara bir söz verdim sizinle başladım sizinle bitiririm dedim ister inansınlar ister inanmasınlar benim ne kadar özveride bulunduğumu mutlaka anlayacaklardır.
Sansar : en çok nezaman üzüldünüz bu 4 hafta da?
Reis : Tabiki Çeltik maçı dememi bekliyordur herkez ama inanın değil ......
Sansar nasıl yani ?
Reis : şöyle açıklayım o bir maçtı kazanabilirdik ama kaybettik kısmet ti.ama benim en çok üzüldüğüm an nezaman biliyormusun kadroyu yaparken.elimden gelse hepsini takıma alayım hepsini oynatayım.ama malesef 11+3 oynatabiliyorum inan bana kadro dışı kalanları benden iyi kimse anlayamaz bende kadro dışı kaldığımda üzülürdüm bak nerden nereye şimdi kadro yapıyoruz ilerde belki onlarada takımı emanet edeceğiz.
Reis : Birde Kamuran BAKAN kardeşim futbolcumuz ona üzüldüm skatlandı ve uzun zamandır aramızda olamıyor kendisine acil şifalar diliyorum.
Sansar : hocam her hafta kadroda oynama yapıyorsunuz bunu sebebi nedir?
Mert ilk maçta 11 de başladı daha sonra onu kadroda göremedik mesela.
Reis : Bak yine güzel soru .Kadro hemen hemen aynı 1-2 değişiklir oluyor herkese şans vermeye çalışıyorum yarın hamitte mustide seçkinde yedek hatta kadro dışı kalabilir kimseye ben forman garanti dememdim .
Mert olayına gelince ilk maç stoper oynadı ilk yarı kötü 2.yarı iyi oynadı.2.maçtada ben onu oynatacaktım ama gelmedi 3.maçta geldi yedekti bu haftada kadroya almadım.1 takımla idman yapamıyor.2 maç dönüşlerinde kimseyle konuşmuyor vuruyor kafayo uyuyor yada bana küsüyor neyse.Teminde dediğim gibi ben kimseye forma sözü vermedim.Takım kazandığında kadroda olmasan bile o maçı sonuna kadar takip edeceksin takım kazanmışsa takımla sevinecen yenilmişse takımla üzüleceksin.Bana veya kimseye surat asmayacaksın.Yada ben gelmiyorum diyeceksin. Ki ben herkese bişey dedim önce işiniz beyler çalıştığınız yerden zorla izin almayın ben kimseyi zorla maça getirmem sonuçta ordan ekmek kazanıyorlar biz prof bir takım değiliz ve para ile değil gönül işi bu buda yeri gelmişken söyleyim para isteyecek olursa bu iş olmaz yönetimle görüşsünler neyse bunlar biraz özel konular mali meselelere ben girmeyeyim.
Sansar: Hocam kimlerin performansından memnunsunuz?
ve kimleri yetersiz görüyorsunuz?
Reis : şimdi mesela selçuk şuanda en vazgeçemeyeceğim gibi gözüküyor nedeni ise JOKER gibi nereye koyarsam eyvallah diyor ve verdiğim görevleri yapmaya çalışıyor o ısrarla forvet istesede ben onu heryerde deniyorum kaleye bile geçebilir bir gün neden olmasın
ama asla kimseden vazgeçmem demiyorum bana ve prensiplerime ters giderse oda gider.Kimseye bu konuda taviz vermem.
Sansar : hocam biraz soluklanalım isterseniz bende bunları siteye yetiştireyim hem bunlara gelecek cevapları görelim hemde röportajımızın 2.kısmını daha sonra yayınlayalınm nedersiniz.
Reis : Eyvallah.Bende bir sigara yakayım çayımıda içeyim soluklanalım
Sansar : teşekkürler hocam.
Sansar : evet kestanelikliler.com müdavimleri beklenen röpörtajın 1.bölümü ile sizlerle birlikteyiz REİS açık ve net konuştu.Bakalım 2.bölümde neler diyecek bende sabırsızlıkla bekliyorum.Saygılarımla SANSAR.

Evet sayın Kestaneliklier Beklenen Röportajın ilk bölümü nü yayınladık.2.bölümde yeniden beraber olmak Dileği ile

Yener CAN
26-02-07, 05:30 PM
Sansar : hocam teminden beri ben onlara inanıyorum diyorsunuz transfer istemedim diyorsunuz peki futbolcular size inanıyormu?
Reis : güzel soru ama bunu bana değil onlara soracaksın.Ben yinede politik olmayıp cevap vereyim.bence onlar bana güvenmiyor.

Şinasi kardeşim şahsım olarak ben sana sonuna kadar güveniyorum,görevinide layıkıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.

Saygılar.

Mustafa CAN
26-02-07, 06:10 PM
Ağbi inanmasak seninle beraber yola çıkarmıydık?

burak
26-02-07, 07:55 PM
selam reis ve sansar.güzel bir röportaj olmuş 2.bölümü sabırsızlıkla kliyorum.önce şu yabancı meselesi belkide reise yabancı konusunda en çok destek benden gemiştir.geçtiğimiz sezonlarda oldda ne oldu en iyi ikinci olduk sonuç aynı yer yine 2.amatöedeyiz.bence böyle olması ilerki seneler için daha hyırlı.2.konu güven konusuna ben hocama güvenmesem yağmur çamur çekmeceden kalkıpta antremana gelmem takım olarak hocaya güvenmesek her antremana 25-30 kişi çıkmaz reis nasıl sonuna kadar bizi desteklediyse bize güveniyorsa biz ( gerçi herzamansöylüyoruz ) herzaman reisin yanındayız..

thepatriotfb
27-02-07, 08:52 PM
beraber yürüdük.... biz bu yollarda !!!!beraber ıslandık, yağan yağmurda :::
saana ianancımız sonsuz REİS ve yönetime .

SANSARIN Kim olduğunu düşünmekten oyuna konsantre olamıyoruz dimi..

açıkla kimliğini sansar!

ThE PaTRioT FB