PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Röportajın 2. Bölümü

sansar
28-02-07, 08:01 AM
Merhaba Arkadaşlar Büyük röportajın 2. Bölümü ile tekrar birlikteyiz

Sansar : Hocam tekrar birlikteyiz.Sizi biraz terlettik sanırım kusura bakmayın...
Reis : Asla yeterki kestanelik için terleyelim ne mutlu bize.
Sansar :Takımın performansı nasıl hocam,İdmanlara katılım nasıl ?
Reis : 4 maçta 3 galibiye 1 mağlubiyet aldık sanırım şuan 3.olmalıyız.Yani ben takımdan memnunum.Daha iyi olacağız bunada eminim.İdmanlara gelince son 1-2 idman hariç katılım bana eski günleri hatırlattı.İdmanda bile yedek kalırdık şimdi bizim idmanlar da bile yedek kalınabiliyor.Şuan için her şeyden memnunum.
Sansar : Hocam destek gördüğünüz isimler var mı onlara seslenmek istermisin ?
Reis : Hemde zevkle Öncelikle Başkanım ve yönetim kuruluma teşekkür ediyorum.Şimdi sıraya koyamam ama Özellikle bu siteyi kurarark bize desteklerini esirgemeyen Yener-Nejdet-Muharrem CAN abilerime,Bilgisinden her zaman yararlandığım Abdullah Menekşe hocama,Trübünde bizi destekleyen tüm köylülerimize teşekkürler ederim.
Sansar : Sizin bir hedefiniz var mı ?
Reis : Hedef olmazsa sonuç olmaz ben şampiyon olacağız diyorsam olacağız.Allahın izniyle benim gözlerimdekini kardeşlerimde görünce iş zaten kendiliğinden çözülecek.
Sansar : Kazanmak için herşey mubah mıdır?
Reis : Bence kazanmak için doğru olandan şaşmadan yapılan herşey mubahtır.Küfür ,rakibi kasıtlı sakatlamak,kavga çıkarmak,hakeme karşı gelmek bunlar mubah olmayanlardır.Sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmek tekmeye kafa sokmak arkadaşının açığını kapatmak bence bunları yaparsak başarı kendiliğinden gelecek.
Sansar : Hocam şu palto meselesine gelmek istiyorum?Nedir bu paltonun sırrı ?
Reis : Sansarcığım o işin latifesi sadece ama beni bilen bilir ben uğurlu şeylere inanırım 1.maç palto üstümde di.2.maç giymedim yenildik.3ve4 yine giydim galip geldik.Ben havalar ısınınca ne yapacağım bilmiyorum
Sansar : Sizce rakibimiz kim veya kimler ?
Reis : 2.hafta kaybettiğimiz Çeltik bence sonuna kadar rakibimiz olacak ve diğer takımlardan Avcılar Cihangir-Çakıl ve Bu haftaki rakibimiz Alipaşa olacak sanırım.
Sansar : Maçlarda kimlerin golleri ve oyunları güzeldi ?
Reis : 1.hafta maçın adamı K.Ahmetti ogünün golü ise mustinin 2.golüydü sanırım.
2.hafta : Maçın adamı ve golü Selçuktan geldi.
3.Hafta : Maçın adamı %100 Sezgindi gol ise Yusufun frikik golü bence.
4.Hafta maçın adamı Turgay Golüde Kaptanın Hamitin golü.
Sansar : Peki Kestanelikliler.com da en beğendiğiniz bölüm hangisi ?
Reis : Tabiki nostalji bölümleri ben onlara bayılıyorum ben 31 yaşındayım o oynayanların çoğunu canlıcanlı izledim idmanlarda aynı takımda bile oynadım o bana kalmış en güzel hatıradır.Mesela TACİ abi CAHİT abi genç takımda hocamızdı,ABDULLAH HOCAM onun yeri zaten ayrı.DİDİ MUZAFFER...onun için eskiye biraz özlem duyuyoruz.Ama şimdi bizde o jenerasyonu yakalamak zorundayız.Biz onları belki futbol olarak yakalarız ama bir şeyde asla onların dönemini yakalayamayız ODA ONLARIN BİRBİRİNE OLAN SAYGI VE SEVGİSİ sitede birbirleri ile yazışmalarını okuyun da göün ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Sansar : Sizce Kestaneliğin efsaneleri kimdi ?
Reis : Hepsi efsane idi bence bu formayı giyen herkes bizim başımızın taçıdır.
Ama Engin abi,Naci abi,Nejdet abi,Turay Kaptan,İsmail abi,Ümit abi,Recai abi,Erkan abi,Apo hoca,Tuncay abi,
şimdi sayamadığım bir çok isim var unuttuklarımdan da özür diliyorum.
Sansar : hocam geçenlerde sitede bazı sert yazılarınız vardı bununla ilgili nedemek istersin ?
Reis : Bak şimdi ne güzel nostaljiye gitmiştik şimdi nerelere girdin gene .....
Ne demiştim O FORMAYI VERDİĞİM GİBİ ALMASINIDA BİLİRİM.....yine aynı düşünceye sahibim .....
Sansar : Bu bir gözdağı sanırım ?
Reis : Kim nasıl anlarsa anlasın ama benim kadrom geniş ben hepsinden faydalanmak istiyorum benle sorunu olan varsa gelsin bana desin bende zaten açık konuşurum ve gereken cevabı veririm.
Benimde hesap verdiğim bir bölüm var Yönetim......Ve tüm köy halkımız.
Hepimizin ortak sevgisi Kestanelik onun için mücadele ediyoruz şahsi bir menfaat kimsenin beklediğini sanmıyorum.
Sansar : Bu hafta Alipaşa maçında yine kadro değişik isimler görecekmiyiz ?
Reis : Bak sen beni gazlıyon sonra arkandan yine enteresan bir soru evet yine sürprizlerim olacak buna emin olun
Sansar : Hocam beni merak ediyorlar ne zaman açıklayacağız kimliğimi ?
Reis : dur ya sana bir görev verdik bunu en iyi şekilde de yapıyorsun insanlarda merak uyandırıyorsun bobo kafayı yedi zatenSansarBöyle devam et bu arada yıldızlamalarını yazıyorsunda maçın analizinide uzun tutmanı istiyorum.
Sansar : eyvallah Reis elbette.
Sansar : Hocam yavaş yavaş kapatıyorum röportajımızı söylemek istediğin son 1-2 cümle varsa alabilirmiyiz?
Reis : Öncelikle sana ve röportajın sitede yayınlanmasına izin verenler teşekkürlerimi sunarım.Site sayesinde birsürü göremediğimiz abilerimize ulaşmaya başladık onlarla konuşmaya başladık artık maçlarda görüşmeler muhabbetler başladı bu beni ençok mutlu eden olaylardan biridir.Herkesin birlik olupta Yener abinin ayarlayacağı bir günde aynı satte siteye giriş yaparak rekor denemesinide sabırsızlıkla bekliyoruz.Herkese sevgiler ve saygılar .......
Sansar : Bizde size teşekkür eder başarılarınızın devamını diliyoruz.
Yeni bir röportajda görüşmek üzere hepinize sevgiler vede saygılar www.kestanelikliler.com dan ayrılmayın....
SANSAR......

http://www.resimload.com/070608/PdB_IMG_0011.jpg

Nejdet CAN
28-02-07, 09:08 AM
Şinasi cim röportajında resminde çok güzel.Yener ağbin geçen hafta maçtan döndüğümüzde keşke şinasi nin de bir resmini alıp siteye koysaydık demişti sen halletmişsin.Ben bu sene şampiyonluk önemli değil sen takımını yarat diyorum ama sen ekibine çok güveniyorsun.Bu takımın şampiyon olması gerektiğini söylüyorsun.İnşallah oyuncularında senin onlara olan güvenini boşa çıkarmazlar ve bu güvene layık olmayı başarabilirler.Ben genç takım maçlarınıda izlediğim için şimdiki A takımı oyuncularının çoğunu senin genç takımdan yetiştirdiğini biliyorum.Bunda ısrar etmen bence olumlu.Çünkü bu çocukların elde edeceği başarılar arkalarından gelenleri daha iyi motive edecektir.Bizim zamanımızdaki oyuncu yetişmesini ben birazda genç takımlara verilen önem olduğunu düşünüyorum.Bizler 13-14 yaşındayken b takımında oynuyorduk ve her hafta Dayı(Sezai Koç) maçlar ayarlardı.A takıma öyle hazırlanırdık.Amatör olunca maalesef işin kolayına kaçtık dışardan oyuncu alarak daha başarılı olacağımızı zannettik.Gerektiğinde dışardan oyuncuda alınabilir buna karşı değilim.Yalnız şu anda yapılan bence en doğrusudur.Çok genç oyunculardan kurulu bu takım uzun yıllar bu köye hizmet eder.Bu aradada altyapıyı unutmadan genç takım kurarak devam edersek inanıyorumki eskiden olduğu gibi efsane kadrolar çıkartacağız.

MehmetKuRt
28-02-07, 11:01 AM
Şinasi abi resimde bi an Gerard kestanelikte sandım :D bu kadarmı benzemek olur yaw..

Mustafa CAN
28-02-07, 12:12 PM
Sabırsızlıkla beklediğimiz röportajın 2.bölümünü de okuduk...Sağolasın sansar...

sansar
28-02-07, 12:14 PM
Sende sağol Mateja. röportajların devamı gelecek.

cnraru
28-02-07, 12:38 PM
röportajlarını severek okuyorum sansar devamını bekliyoruz

sansar
28-02-07, 12:45 PM
Yeni röportajda ise herkes şok olacak. Efsanelerden birisi ile röportaj

MehmetKuRt
28-02-07, 12:47 PM
Kısa zamanda bekliyoruz çok bekletme bizi sansar...

sansar
28-02-07, 12:49 PM
Sizleri bekletirmiyim hiç.

Reis
28-02-07, 02:58 PM
Sevgili sansar röportaj için sana teşekkür ediyorum ama bence artık kimliğini açıklamanın zamanı geldi.Çünkü yeni röportajlar yapmalısın ve maçlarda olmalısın son potu kırdık musti olayı :):):):):) yakayı hafiften ele verdik ben canere söyledim zaten diğerleride bilsin seni artık ama dediğim gibi maçlara gel saha içi resimleri benim ve takımın sevincnçlerini ve üzüntülerinide yansıt artık ne dersin sen bilgisayar kurdusun zaten dimi sansarım....

Bide memom gerard olayı bir sen değil herkes diyor başkalarına benzemek güzel ama biz kendimiz olmalıyız liverpolun forma renkleri gıcık yoksa alacam bir forma giyecem gerard diye dolaşacam piyasada ama.......

Hoca olarakta morınhoya benzettiler paltodan dolayı tahsin abiniz de beyaz zico diyor sanki zico zenci :):):):)

bobo13
28-02-07, 03:56 PM
kanki bu güzel röportaj için saol
ama reis ben kafayı falan yemedim :D ben biliom sansarın kim oldugunu :D :D

Mustafa CAN
28-02-07, 03:57 PM
Direnemedi bize büyük pot kırıldı :D iyi uyandım duruma :D:D

alican17
28-02-07, 04:07 PM
heyt me şinasi abi mübarek zico sun :D:D:D:D

imhotep-77
28-02-07, 05:23 PM
bizimlede roportaj yapsanda seninle tanişma firsatimiz olsa sansarbey ...pardon pardon $an$arbey :D :D :D :D

Mustafa CAN
28-02-07, 05:25 PM
evet röpartj istiyoruz bizimde carpıcı acıklamalarımız war :D:D

sansar
28-02-07, 05:25 PM
yaparız be emre ayıpsın

imhotep-77
28-02-07, 05:26 PM
tamam tarih belirleyelim ozaman

Mustafa CAN
28-02-07, 05:35 PM
gündeme bomba gibi düsecek acıklamalar :D:D

imhotep-77
28-02-07, 06:13 PM
evettt neler sylıycez nelerrr :D

Mustafa CAN
28-02-07, 06:14 PM
sansarın kim oldgunu nasıl cözdügümnüzü anlatcaz :D:D

bobo13
28-02-07, 06:15 PM
emre bey sana we timdeki bütün arkadaslara kücük bi soru:
sansarı nasıl buldunuz ???

imhotep-77
28-02-07, 06:16 PM
ızleıdıgımız yolları anlatcaz ama tılkı gozun korksun once snıde bulcaz snra ıkısını beraber anlatcaz ehueheuh sımdı anlatrsak tılkıyı bulamayız :D :D :D

Reis
01-03-07, 10:53 AM
Ben bu röportajdan sonra bununla ilgili açıklamalar bekliyordum siz geyik muhabbetine döktünüz.......sansar açıklayacak kendini merak etmeyin bence röportajdaki vurguları yakalayın sansara inandığınız kadar şampiyonluğa inanın ne dersiniz. ????????

sansar
01-03-07, 11:39 AM
Reis tamamen yanındayım

Ben bu röportajdan sonra bununla ilgili açıklamalar bekliyordum siz geyik muhabbetine döktünüz.......sansar açıklayacak kendini merak etmeyin bence röportajdaki vurguları yakalayın sansara inandığınız kadar şampiyonluğa inanın ne dersiniz. ????????

imhotep-77
05-03-07, 12:42 AM
reis şampıyonlukla ılgılı ınanclarmızı defalarca dıle getırdık bızler bu yola senınle cktık sampıyonluk ınancıyla cıktık ve ALLAHın ıznıylede bu maratonu basımız dık bıtırecegız ;)