Orijinalini görmek için tıklayınız : Mateja Bobo - Reis Burak Pisti Müsabakası
Mustafa CAN
28-02-07, 11:26 PM
http://aycu10.webshots.com/image/11809/2001591269110520339_rs.jpg
İdmandan sonra Kulüp Kahvesinde yapılan pişti müsabakasında.Bobo ile ben,burak ağbi ile reis eşti.Oyunun ilk elinden son eline kadar öne geçmelerine izin vermedik.Son ele girerken 47 sayı fark vardı aramızda.Son elde yaptığımız 3-4 pişti de rakibimizin masayı terk edip hesabı ödemeye gitmesinden dolayı tabelaya yansımadı.Olsun son piştilerimiz şirketten olsun yazılanlar yetti bize ;)
Buradan ortağım bobo13'ü de kutluyorum...Bir daha ki zaferimizde görüşmek üzere...:D:D
Not : Yandaki X işaretlerinin her biri verilen 2 piştiyi belirtmektedir.Dediğim gibi son 4 pişti yazılmadı ;)
ortimmm emegine ellerine saglik :D bizi kimse yenemez :D bu hafta reis bizi kadroya almaz sanırım ama olsun bizde destegimizi tribünden weririz :D :D :D eger bize rakip warsa emre den randevu alıp gelsinler :D :D
bizim için cok rahat bi galibiyet oldu oyunun basından sonuna kadar onde götürüp aradaki farkıda gittikçe actıgımızdan belli zaten ;)
Mustafa CAN
28-02-07, 11:33 PM
evet kapısmak isteyen varsa menajerimiz emre den randevu alabilir :D dolu olabilirz...
Sizikekler sizi böyle önemli maç arefesinde sizi yenerek moralinizi bozmak istemedim yoksa ben sizi gözüm kapalı yenerim.....
Hele teke tekte kimseye eyvallah demem.Burak abiniz sıkmadı sizi biraz saldı hafife aldı bende hocanız olarak üzmek istemedim bidahaki maç yemeğine olsun ne dersiniz :):):)::)
çok yemeğinizi yer reis haberiniz olsun :):):):)
Unutmadan yancılarıda özel seçeceğim mesela asla Güven yancı olmamalı uçağa baksa düşürür :)
Mesela Güven askerde tek görevi ne olacak biliyormusunuz ?
Sadece siperlerde sırt üstü yere yatacak ve üstünden geçen düşman uçaklarına bakacak :)
MehmetKuRt
01-03-07, 09:50 AM
yaa saf herifler reis bilerek yenildi sizde havaya girdiniz :D
Mustafa CAN
01-03-07, 12:15 PM
valla isaretlerle anlasmaları bile kurtarmadı onları ;) temiz is cıkardık ;)
Usta HerŞeyİ ÖĞretmez :):):)
--------------------------------------------------------------------------------
bİR GÜN BİR BAŞ PEHLİVAN VARMIŞ ÇIRAĞINA HERŞEYİ ÖĞRETMİŞ BİR GÜN ÇIRAK ŞIMARMIŞ EN İYİ BENİM DEMİŞ VE USTASINA KARŞI RAKİP OLMUŞ AMA USTASI YAŞLI O GENÇ (AYNI BEN VE SİZ) VE USTA EN SONUNDA GÜREŞ MAÇINI KABUL ETMİŞ VE O DEV GİBİ ÇIRAĞINI UFAK BİR AYAK HAREKETİ İLE KÜNDEYE GETİRMİŞ VE TUŞ ETMİŞ......ÇIRAK ÜZGÜN BİR ŞEKİLDE KALKMIŞ VE USTASININ ÖNÜNDE EĞİLMİŞ ELİNİ ÖPMÜŞ ....BİDAHA DA USTASINA LAF ÇEVİRMEMİŞ KARŞI GELMEMİŞ......
ŞİMDİ MUSTİ VE BUĞRA TEKE TEK GÜREŞE PARDON PİŞTİYE HAZIRSANIZ EYVALLAH BUYURUN HODRİ MEYDAN AMA GÖRECEKSİNİZ SİZDE EĞİLİP ELİMİ ÖPECEKSİNİZ ONA GÖRE....
ŞİN@Sİ USTA
HER TÜRLÜ İNŞAAT İŞLERİ VE LAHMACUN USTALIĞI YAPILIR
MehmetKuRt
01-03-07, 01:58 PM
Boynuz kulağı geçermiş abi..:D
Ben o boynuzları uzamadan kırarım memooooooooo
eşlide kendi bacağımdan asılmam ama teke tek te ezerim acımam
Gaz Yapma Caner Senİde Tİlkİye Havale Edİyorum :):):):):)
bırakın simdi bu tilki ayaklarınıda burda pişti konusulur mustiyle benim bu büyük zaferini knusalım :D :D
Galip her zaman haklıdır......
Piştilerim size saklıdır......
Dur sayfa karıştı mani oldu.....
Yenilince demeyin REİS kağıtları kurdu... :):):):):)
imhotep-77
02-03-07, 10:52 PM
evett beylerrr oncelıkle tebrık ederım sızı $inasi reisle burak abiyi devırdınız ama bu hafta kadro dısısınız haberınz olsun ehuehueh :D
neyse saka maka bı yana menejerleri olarak warmı bobo-mateja ıle piştide kapısmak ısteyen warsa tarıh belırleyelım :D :D :D :D :D açik büfe haberınız olsun :D :D :D
Mustafa CAN
03-03-07, 09:35 PM
Kimseden ses seda yok kardesim...rakipsisiz galiba :D:D
ewt bize kimse rakip olamaz :D :D
imhotep-77
04-03-07, 11:51 PM
ehuehuehu ama harbıden helal olsun sıze gol sevıncınızde bıle msjınızı werdınız:D:D:D
alican17
06-03-07, 07:17 PM
yenilmez ikili :D:D:D:D
MehmetKuRt
07-03-07, 01:34 PM
aRtk yeni oyunlar bekliyoruz bi oyun alıp yatmak yok :D
oynarız memo bizde kaçmak yok ;)
imhotep-77
07-03-07, 04:30 PM
aynen bobo ıyı oldugunuzu ıkıncı macıda alıp kantlayın :D:D:D
alican17
07-03-07, 04:48 PM
2. maç ne zaman :D:D:D:D: ????
Mustafa CAN
09-03-07, 11:31 PM
2.mac bu aksam oynandı ve tekrar kazandık belgeleri sunuyorum :D:D
ewt bu galibiyetlerin tesadüf olmadıgını herkes gördü ;)
imhotep-77
09-03-07, 11:39 PM
bekleyın belgeler az sonra :D
Mustafa CAN
09-03-07, 11:59 PM
belgeler sunuldu hayırlı olsun :D:D
imhotep-77
10-03-07, 12:19 AM
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
mor_ve_ötesi
23-03-07, 07:30 PM
:smile2: :gleam: :smile2:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.