Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.Hafta Puan Durumu ve Toplu Sonuçlar
Mustafa CAN
28-02-07, 11:35 PM
http://aycu18.webshots.com/image/9457/2003068593917587841_rs.jpg
Üstümüzde yer alan her iki rakibimizde son maçlarında beraberlik aldı ve böylece aramızdaki puan farkı 1'e indi.Bu hafta Çeltik-Avc.Cihangir eşleşmesinden beraberlik çıkar ve biz galip gelirsek 5.hafta sonunda liderlik koltuğuna oturacağız ;)
Mustafa CAN
28-02-07, 11:37 PM
Maç skorumuz yanlış yazılmış 4-0 kazandık ama siteye 3-0 olarak işlenmiş.Averaj önemli diyorsunuz da biz atsak da siliyor bunlar :D:D Reis bir ilgilen el at valla memo'nun golü silinmiş o düşünsün :D:D
Beyler bu beraberlik bize yarar hele hafta sonu biz kazanır onlarda berabere kalırsa hakettiğimiz koltuğa otururuz. Ne dersiniz bu hafta Alipaşayı gole boğalım mı?
Musti sanırım senin gol yazılmamış :)
MehmetKuRt
01-03-07, 09:46 AM
Hadi lan ilk golüm walla sileni yakarım :devil: hamit abi golde sevinmedi ya kimse anlamadı onu yazmamışlardır :D:D
Mustafa CAN
01-03-07, 12:16 PM
Bu düzeltilecektir eminim 1 averaj 1 averajdır ;)
Beyler bakın her şey istediğimiz gibi oluyor.Rakiplerimiz puanda kaybetti Çeltik herkesin hafife aldığı FENER(adı üstünde FENER nede olsa)le berabere kalmışlar.
Bu demek oluyorki hiç bir maçımızı hafife almayacağız hepsine bir final maçı havasında çıkacağız.Bu hafta ki rakibimiz ALİPAŞA ile aynı puana sahibiz.Siz ne demek istediğim anladınız sanırım.
Birde benim sistemimi eleştirenlere ufak bir önerim var grubumuzda en çok gol atan takım biziz demek ki sistemde hata yok ben demiyorum beyler istatistikler bunu söylüyor......
ANLADINIZ SİZ BENİ ANLADINIZ
alican17
01-03-07, 05:19 PM
inşallah bu hafta alipaşayı glo yağmuruna tutarız
Mustafa CAN
01-03-07, 10:41 PM
1-0 olsun bizim olsun...her macı 1-0 alsak da sampiyonuz ;) tabii ki bol gol olsun isteriz ama öncelik 3 puanda ;)
Havalar GÜzel Kafam Çok GÜzel
KestanelİĞİm HerŞeyden GÜzel
Yarin Havada BÖyle Olur İnŞallah Ve TrÜbÜnlerde Dolar 20 KİŞ Oluruz İnŞ :):):):):)
MaÇida Alip Sevİncİ Hep Beraber YaŞariz
Ha Bİde MaÇ Bİtİnce Nİye Herkes KaÇiyor Oturup İkİ Lafin Belİnİ Kiralim Ustadlar
Saygilarimla
imhotep-77
02-03-07, 10:57 PM
yarinnn Klarnet Davuull Olcak Insallah Bizde Sahada Show Yaparz ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.