PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avc.CİHANGİR maçı sonrası

Reis
26-03-07, 11:29 AM
Dün oynadığımız bu maçın anlam ve önemi bizim açımızdan çok farklı idi bu maç alındığı zaman ligden kopmayıp yolumuza devam edecektik ama kaybettiğimz bir maç olursa tüm hesaplar alt üst olacaktı.Maçı alamadık ama iddaamızıda yitirmedik.

İnanın dünkü maçı canlı izlemenizi isterdim ne anlatsam boş çünkü rakibimize karşı yaptığımız mücadele bana MİLLİ TAKIMIMIZIN maçını anımsattı.

Maça kötü başladık Güvenin büyük hatası ile pozisyonu bile olmayan rakip (bunu tüm maç için diyorum) 0-1 öne geçiyordu.Sahanın tek hakimi bizdik belki abartıyorum sanacaklar maçı izlemeyenler ama izleyenler bunu gördü.Gürkanın frikiği ardından aynı pozisyonda verilmeyen penaltımız yine gürkanın pası Mustini auta attığı top maçın kader anları idi.Sahada adeta bir savaşçı gibi mücadele eden bir SELÇUK (Çene yapmasa süper olacak) ve ona mücadelesi ile eşlik eden RECAİ defansı ayakta tutan adamlar tekmeye kafa sokan adamlardı.HAMİT en kötü maçını dün oynadı ama hepsi yürekten oynadı kazanmak için oynadı GÜRKAN ne dediysem yaptı topla aşırı ouynama sevdasındanda vaz geçerse onu iyi yerlerde izleriz inşallah.MERT verilen görevleri noktasına kadar yaptı ama topu oyuna sokma işini kıvıramadı 2.yarıda en durgun maçını oynayan SEZO yerine AHMET oyuna girdi Gürkan sola geçti ve yine Mert yerini SEÇKİN'e bıraktı ve o seçonun getirdiği top Gürkanın muhteşem vuruşu ile(Bu çocuk bizi güzel goller izletmeye alıştırdı) gol oldu.1-1 yaptık ama 2 yi bir türlü bulamadık.Gürkanın 2.sarı dan kırmızı görmesi 10 kişi kalmamız bile durduramadı.Mücadelemiz sonuna kadar devam etti.Maçın son dakikasında gole giderken hakemin bitiş düdüğü geldi.Ve HAMİT kendisine yakıışmayacak bir hareket yaptı hakemin ağzından düdüğü alıp yapamayacaksan bu işi bırak dedi.ve düdüğü yere attı.

Oldumu be kaptan biz nelerle mücadele ediyoruz ki Gürkanda atılmış ve önümüzde zor maçlarımız var ben bu takımın kaptanınıda kaybettim.Bize yakışan bu değil hakemede hata yapar ama sonuç olarak maç bitmiş dimi.Ben hakemelrden gerekli özürleri diledim.İnşallah en az ceza ile yırtarız.

Birde trübünlerimize abilerimize arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum tamam sizide anlıyorum belki sizin o baskınız olmasaydı son dakikakadaki pozisyonda onların pozisyonu ki bence %100 penaltı hakem verecekti.Ne olursa olsun sakin olalım küfür bize yakışmaz ben bunun tamamen karşısındayım bize yakışanı centilmenliktir.Eyyamcılık değil Gürkana kırmızı kart sonrası vur hakeme vur diye bağırıyorsunuz işmi ya vursa kim kaybedecek biz kaybedeceğiz Hamitte o gazla yaptı ohareketi çünkü Hamit o karekterde bir adam değil.Sonuç olarak maçta 2 puan ve 2 oyuncumu kaybettim.Ama sanırım artık TRÜBÜNLERİNDE GÜVENİNİ KAZANDIK.

1-GÜVEN **
2-YUSUF **
3-RECAİ ***
4-FERHAT **
5-SELÇUK ****
6-TURGAY **
7-MERT *** 16-SEÇKİN **
8-GÜRKAN ***
9-MUSTİ **
10-HAMİT **
11-SEZGİN ** 17-AHMET **

alican17
26-03-07, 12:29 PM
artık önümüzdeki maçlara bakalım bu çakılıda yenersek şampionlua giden yolda bizde oluruz ben inanıyom bu çakılı yenicez:)

Mustafa CAN
26-03-07, 02:56 PM
3 puan hakkımızdı ama 1 puan alabildik.Hedefimizden kopmuş değiliz.Dün oynadığımız futbolu kalan 10 maçımıza yayabilirsek sezonu lider olarak tamamlarız.Avcılar maçını final olarak gördük ve harika bir futbol dersi verdik.Arkadaşlar artık her maç final bu yüzden her maça bu maça verdiğimiz önemi vermeliyiz ve aynı şekilde konsantre olmalıyız.Avcılar topu şişirmekten başka bir şey yapmadı ve futbolumuzu gördükten sonra beklemedikleri 1 puan aldılar.Önümüzde daha 10 maç var aynı hırs,aynı inanç ve aynı tempo ile devam edelim...

burak
26-03-07, 09:51 PM
hafta sonu 3 puan parolasıyla çıktığımız a.cihangir maçındaki mücadeleen dolayı
tüm kardeşlerime teşekür ediyorum.hatırladığım ilk dakikalarda daha maça ısınamadan yediğimz şanssız bir gol ve birde ikinci yarıda kalemizde bir şuttan başka birşey yoktu.özellikle şeçuğu ayırmak istiyorum bence harikaydı bunca senedir gördüğüm kadarıyla en iyi maçını oynadı.çok tempolu birmaç oldu.kulubede yerimize oturamadık.sahadaki kardeşlerim bu işi başarabileceğimizi en azından bizi gelip destekleyen taraftarımıza gösterdi.daha bu grupta inanın çok şey değişecek kimse kafasını yormasın maçlarımızı aldığımız sürüce ligi şampiyon bitirirz.önümüzdeki çakıl maçını kayıpsız atlatmalıyız.çakıl çok iyi ve tecrübeli bir takım a.cihamgir le avcılarda özellikle 2-0 dan maçı kurtarmak kolaydeğil.takım kardeşlerimden istediğim .cihangir maçına kafa ve beden olarak nasıl hazırlandıysak bu maça da aynı şekilde hazırlanmalıyız.burda da iş şinasi hocamıza kalıyor kimse moralini bozmasın daha yolun başındayız... idmanda görüşmek üzere..

Nejdet CAN
26-03-07, 09:56 PM
Dağyenice maçı hariç bütün maçlarımızı izledim.Bu maç kadar zevk aldığım bir maç olmadı.Belkide rakibimizin güçlü olması ve bizim bu güçlü rakibimizin yalnızca durdurmaya çalıştığını görmemizdi buna sebep.Bana göre görevini yapmayan kardeşimiz yoktu.Böyle oynadıktan sonra hiç kimse hiç bir oyuncumuza laf söylemez.Güven çok kötü bir gol yiyerek başladığı maçı harika sürdürdü.Selçuk gerçekten hatasız maç oynadı.Diğer arkadaşlarda maçın önemini bilerek mükemmele yakın maç oynadılar.Maçın tek kötü tarafı iki kırmızı kart görmemiz oldu.Kırmızı kartları ben hakemlerin kötü hakem olmalarına bağlıyorum.Eğer Gürkan a yapılan faulu verse belkide orda oyunu 2-1 yapıp maçı bitirecektik.Facia bir kararla Gürkan a 2.sarı kart ile kırmızıyı veren orta hakem bu kararların etkisi ile isyan eden Hamit in yanlış olan bir hareketi ile maç bitiminde onuda attı.
Şimdi çok önemli bir maçımız var.Bu maçta Hamit ve Gürkan ın olmaması bizim için büyük kayıp .Yalnız bu maçta olduğu gibi maçın hakkını verirsek yinede istediğimiz sonucu alabiliriz.
Şinasi hocam biz seyircilere de biraz sitem ediyor.Doğrudur bazı arkadaşlar küfür ederek abartılı tepkiler koymuştur.Bende bu arada hakemlere küfürsüzde olsa tepki gösterdim.Maç izlemek maç oynamaktan daha zor .Yapılan haksızlıklara oynarken iyi oynayarak tepki verebiliyorsun ama seyirci iken yalnızca sesle tepki verebilirsin.Yinede seyircinin gösterdiği tepkiyi kontrol altına alması gerekir yoksa takımımıza zarar veriririz.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

ferhat çalım
27-03-07, 09:51 PM
uzun zamandır köy maçlarını izliyemiyordum. necdet arkadaşımın tavsiyesiyle avcılar cihangir maçına geldim:: inanın oynanan futboldan çok zevk aldım harika bir maçtı ah bide şans bizden yana olsaydı o oyunun hakkı galibiyet olmalıydı futbolcu arkadaşları ve şinasi güneri tebrik ederim hepiniz harikaydınız