Reis
01-03-07, 02:13 PM
Sevgili SANSAR sana tarafımdan verilmiş gizli ajanlık görevini başarıyla yerine getirdin.Ama en son hafta yaptığın ufak bir hata bizi ele verdi.Ve bu netice sonu dış mihraklar senin kelleni isteme ye başladı.
Ben bu baskıya daha fazla dayanamayarak senin gizli olan kimliğini tüm sitedaşlarıma açıklayarak kurtulmak istiyorum.
Sana vermiş olduğum (isim babası benim) gizli ajanlık görevini bundan sonra sansar ismini kullanabilirsin.Gerçek kimliğinle analizlerini bekliyorum.
Ben olmadığım kesinleşsin ama kekleri iyi kekledim.Bunun içinde seninle aynı ayda sitede olacağız ve chat te yazışacağız aynı anda yazışalım ki benim olmadığım kesinleşsin.
VE İŞTE SANSAL...............
O BİL GİZLİ AJAN...................
O BİL BİLGİSAYAL KULDU............
O BİL L (R) ÖZÜLLÜ :):):):)
CANIM KARDEŞ
YASO
YASİN ÖZMEN HOŞGELDİN ARAMIZA SANSAR.......
Ben bu baskıya daha fazla dayanamayarak senin gizli olan kimliğini tüm sitedaşlarıma açıklayarak kurtulmak istiyorum.
Sana vermiş olduğum (isim babası benim) gizli ajanlık görevini bundan sonra sansar ismini kullanabilirsin.Gerçek kimliğinle analizlerini bekliyorum.
Ben olmadığım kesinleşsin ama kekleri iyi kekledim.Bunun içinde seninle aynı ayda sitede olacağız ve chat te yazışacağız aynı anda yazışalım ki benim olmadığım kesinleşsin.
VE İŞTE SANSAL...............
O BİL GİZLİ AJAN...................
O BİL BİLGİSAYAL KULDU............
O BİL L (R) ÖZÜLLÜ :):):):)
CANIM KARDEŞ
YASO
YASİN ÖZMEN HOŞGELDİN ARAMIZA SANSAR.......