PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞte Sansar

Reis
01-03-07, 02:13 PM
Sevgili SANSAR sana tarafımdan verilmiş gizli ajanlık görevini başarıyla yerine getirdin.Ama en son hafta yaptığın ufak bir hata bizi ele verdi.Ve bu netice sonu dış mihraklar senin kelleni isteme ye başladı.

Ben bu baskıya daha fazla dayanamayarak senin gizli olan kimliğini tüm sitedaşlarıma açıklayarak kurtulmak istiyorum.

Sana vermiş olduğum (isim babası benim) gizli ajanlık görevini bundan sonra sansar ismini kullanabilirsin.Gerçek kimliğinle analizlerini bekliyorum.

Ben olmadığım kesinleşsin ama kekleri iyi kekledim.Bunun içinde seninle aynı ayda sitede olacağız ve chat te yazışacağız aynı anda yazışalım ki benim olmadığım kesinleşsin.

VE İŞTE SANSAL...............

O BİL GİZLİ AJAN...................

O BİL BİLGİSAYAL KULDU............

O BİL L (R) ÖZÜLLÜ :):):):)

CANIM KARDEŞ
YASO

YASİN ÖZMEN HOŞGELDİN ARAMIZA SANSAR.......

bobo13
01-03-07, 04:22 PM
yaa reis yeme bizi yasin hiçbir maca gelmedi

Reis
01-03-07, 04:24 PM
kankan olum o ne o hayal kırıklığına mı uğradınız :)

bobo13
01-03-07, 04:28 PM
benim kankam tilki abi sansarı sattım ben :D yasin sansar olamaz cünkü hiçbir maca gelmedi

Reis
01-03-07, 04:30 PM
şimdi buna takıldık gelmedi biliyoruzbe verdim yıldızları o yazdı
ama seninle chatleşen kanki olan özel mesajlaşan yasin

thepatriotfb
01-03-07, 04:48 PM
REİS SANSARIN KELLESİNİ İSTERİZ...... AVUTMA BİZİ REİS SANSARIN KELLESİNİ İSTERİZ TİLKİNİNDE KUYRUĞUNU İSTERİZ BUNLARI DÜŞÜNMEKTEN OYNAYAMIYORUZ MİLLET TRİBÜNDE SARSAR AVINA ÇIKTI HERKES BİRBİRİNİN GÖZÜNE ACAYİP BAKIYO

SANSAR TİLKİ BİRİSİNİN KELLESİNİ BİRİSİNİN KUYRUĞUNU İSTİYORUZ REİS

ThE PaTRioT FB

kejman
01-03-07, 05:28 PM
bulamadınmı başka sansar şinasi abi

kejman
01-03-07, 05:29 PM
başka sansar jalmadı sanki memlekette

bobo13
01-03-07, 05:29 PM
wayyy cakma kejmann :D :D h.g

Mustafa CAN
01-03-07, 11:45 PM
yanlıs kisiyi sansar olarak önümüze sunacagını biliyorduk ;) gec bunu Reis

Reis
02-03-07, 10:41 AM
ben nedesem boş dimi inanmayacağınızı biliyordum
Bulamadın mı başka sansar demiş yusuf....
Ajanlar zaten böyle olur kimsenin beklemediği adamlar....size bunu ispatlamam için sansarla aynı anda gireceğiz bu birrrrrrrr
2.de özel yollayın oda size diğer ismiyle özel yollasın bu kadar basit hemen anında

sansar
02-03-07, 02:26 PM
kejman kimsin sen.

Reis
02-03-07, 03:06 PM
:):):):):)

yusuf olum oooooooooo

bide onuda araştırmayasınız şimdi :):):):)

imhotep-77
02-03-07, 11:46 PM
hay ALLAHım yaaaaa ugrastıgımıza yazık ama bızım gonlumuzde sansar sensın sınası abı yasın hıcır maca gelmedı etmedı sen ha senın agzından duyuyoruz ha sansarın degısen bısey yok degısen tek sey orda reis yazacagına sansar yazıo ama bız onu reis olarak okuyoruz sansar yasın sayılmaz ;););)