Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe nin Fortis Türkiye Kupası Macerası
Nejdet CAN
02-03-07, 12:10 PM
Fenerbahçemiz F.Türkiye Kupasında kupa belamız Gençlerbirliğini geçti.Son yıllarda kupada finali veya yarı finali görmeden ayrılmıyoruz kupadan.Ama gel gelelim diğer takım taraftarlarının dediği gibi finali iyi yapamıyoruz.Bu sene inşallah birazda kısmetimiz olursa alırız bu kupayı.Yoksa ben son alınan kupayı hatırlayan son Fenerlilerden biri olmayı sürdüreceğim.Hafızamda zayıf bende unutacağım diye korkuyorum.Unutmayayım diye kendime hatırlatmalar yapıyorum .Artık alalımda genç kardeşlerimde kupayı aldığımızı görsünler.Yoksa bu kupayı en son gören bizlerde son kalan gaziler gibi o yılları anlatmak için özel günlerde çağrılıp o günü anlatmak zorunda kalacağız.
Neyse şaka bir yana İslam Çupi Fenerbahçe nin büyüklüğünü güzel anlatmış bize o sözün üstüne söz söylemek düşmez.
Mustafa CAN
02-03-07, 12:17 PM
Yarı finaldeyiz hayırlı olsun.İnşallah bu sene kupayı alırız da ilk defa Türkiye Kupası görürüz hayatımızda :D:D
Gökhan Sağdıç
02-03-07, 12:32 PM
Evet Nejdet Abi Türkiye Kupasını en son görenler Fenerli abilerimiz bunlar...:smile2:
http://img463.imageshack.us/img463/895/fafa123feneriy4.jpg
Nejdet CAN
02-03-07, 12:49 PM
Ne Günlerdibe.resimleri Gördümde Ogünler Aklima Geldİ.Alt Resİmde Soldan Sağa Yener Can,Nejdet Can Ve Mustafa Serbes.:yahoo:
Bu espri gayet güzel geçen sene bana e-mail olarak gelmişti.
Ama bana gelen de KADIKÖY DE EN SON GALİBİYET GÖREN 6.SARAY LILAR OLARAK TI. BUNUDA BELİRRTMEK İSTERİM... :):):):)
Yener CAN
02-03-07, 04:47 PM
Şinasi oda güzelmiş.Espiriyi tadında yaptıkları zaman takılmalar güzel olur.Yoksa bende bilirim belden aşağı konuşmayı ama OLMAZ.Bizlere yakışmaz.Bana takılcaklarsa böyle takılsınlar.
Evet abi olay budur:):):):)
alalım bu senede kurtulalım bu işkenceden dim :):):):)
abi daha cok beklersiniz :D :D
imhotep-77
03-03-07, 12:02 AM
bakalımm bu sende nolcak 18 yasında olduk daha goremedık :D :D :D
Nejdet CAN
05-03-07, 10:49 PM
Türkiye Kupasında eşleşmeler`;Beşiktaş- Fenerbahçe
Trabzon-K.Erciyes
Fenerbahçemizin rakibi Bjk oldu.Geçen sene finalde karşılaştığımız rakibimizle bu sene yarı finalde karşılaşıyoruz.Derbi maçı tabiki sonuçlar belli olmaz diyecem ama sevgili Bjk lı arkadaşlarımız o maçın sonucu belli finalde rakibimiz kim o belli değil diyecekler biliyorum.Ama ben ne kadar şansımız tutmasada yinede belli olmaz diyorum.Ya makus talihimize yenilip kaybedeceğiz,yada geçen senenin rövanşını alıp finale gideceğiz.İki takımında çok formda olması maçın sonucu hakkında yorum yapmamızıda engelliyor.Öyle formdaki bu iki takım bence Kestanelikspor olarak onlarla maç yapsak skoru ne olur belli olmaz.Neyse bekleyelim görelim.
imhotep-77
06-03-07, 12:51 AM
derbılerde hıcbırsey bellı olmas eger olurde fb bjk'yı elerse kupa fb'nn dıyebılırız ne dıyelımmmm ınsallh 18.ci yasımızda kupayı ALLAH bıze grmeyı nasıp eder :D :D
alican17
06-03-07, 12:42 PM
amin puahahahaha :D:D:D:D
MehmetKuRt
07-03-07, 02:38 PM
Bu sene görücez inş..
Nejdet CAN
07-03-07, 09:07 PM
Alican kardeş elendiğiniz zaman birşey söyleme bari.
Neco abi bu Alican Postacı İsmail abmizin yeğeni Yani Sevcan abimizin oğlu...
Küçükken bu Fenerli idi formalarıda vardı Rahmetli PESİÇ özcan abimiz onu fenerli yapmıştı ama Alican daha sonra yanlış yollara saptı. :)
Mesela bende 5.sınıfa kadar malesef bu utancı ömür boyu yaşayacağım.Geçmişim bokludur yani..... :):):) 6.Saraylıydım ama 5 bitti ne zaman Mustafa KÖSTEK hocamdan ayrıldık bizimde 6.Saraylılık bitti.
Yani ben bir nevi doğru yolu buldum HAK yolu gibi :) inşallah geç olmadan onlarda bulacaklar.
alican17
08-03-07, 04:03 PM
şinasi abi bende 6. sınıfa geçtik ten sonra doğru yolu buldum :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nejdet CAN
08-03-07, 04:05 PM
Ahh rahmatli Özcan ağbim olsa onu G.S . ya bırakmazdı.Neyleyim kaderi böyleymiş.Sevdiğimiz saydığımız Sevcan ağbimizde sanırım G.S. li olduğu için başka şansı yok ne yapsın.Sevgili arkadaşım İsmail amcasınında G.S. li olduğu iyi biliyorum.Alican yeğenim babana ve İsmail amcana selamlarımı ilet onuda burada görmek isteriz.
Şinasi kardeş işin doğrusu ben ve Yener ağbinde bir zamanlar G.S.liydik.Önce ben F.B.li oldum sonra Yener kardeşimi Fenerli yaptık.O yüzdenmi başkan HERKES BİRGÜN FENEBAHÇELİ OLACAK dedi.
alican17
08-03-07, 04:07 PM
tamam nejdat abi sölerim :D:D:D
Abi Sen ,Yener abim ,Ben ve bizim gibi sonradan doğru yolu bulup FENEBAHÇE li olanalar direkt CENNET lik :):):)
Ne der bEZİKtaşlılar ilk önce biz vardık...eyvallah (jimnastikçiler ama olsun)
Sonra kim geldi 6.Saray.....ona da eyvallah
En son büyüklerde FENER gelmiş dimi.......
Yüce Allahım dünyaya dinler ve peygamberler göndermiş ensonda
Bizim dinimiz ve Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V) efendimiz gelmiş.....
Başka birşey demeyeceğim......
ANLAYAN ANLADI....İLK GELİNCE DEĞİL SON GELENE BAK...
HAK TAKIMI FENERBAHÇE :):):):)
YÜCE ALLAHIM AFFET BENİ :):):):)
alican17
08-03-07, 07:28 PM
olsun şinasi abi febe ' de gelmiş ama ondan sonrada kestanelik gelmiş bence en doğru yol kestanelikspor (GALATASARAY) :):)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nejdet CAN
09-03-07, 09:24 AM
Aferim Alican 1.sıraya Kestanelikspor u koymuşsun.Kestanelikspor varken B.J.K , G.S , F.B. sonra gelir.EN BÜYÜK KESTANELİK.
alican17
09-03-07, 03:57 PM
ewt nejdet abi önemli olan kestanelik spor febe yada gs yahutta bjk 1. olmuş bizim neyimize bize bi yararı war mı ? yok.önemli olan kestanelik ' in 1. olması :)
mor_ve_ötesi
23-03-07, 08:42 PM
:devil: HALİ ...... ALİCAN SENİ ÖLDÜRÜRM YARIN SABAH GÖRÜŞÇEZ:devil:
mor_ve_ötesi
23-03-07, 08:44 PM
:devil: :ranting3: HALİ ...... ALİCAN SENİ ÖLDÜRÜRM YARIN SABAH GÖRÜŞÇEZ:devil: :ranting3:
mor_ve_ötesi
23-03-07, 08:47 PM
:devil: :ranting3: lan ..... alican seninle yarın görüşçez .....:devil: :ranting3:
mor_ve_ötesi
23-03-07, 08:49 PM
alican senin için öle benim içinse galatasaray yok senin içinde fenerbahçe yoksa
Nejdet CAN
12-04-07, 08:30 AM
Beşiktaş 1- Fenerbahçe 0 .Makus talihimizi yine yenemedik.Tamamını izleyemesemde özet görüntülerden vede gazetelerden takip ettiğim kadarı ile denk geçen maç sonunda Beşiktaş a yenildik.Artık Kadıköydeki maça bakacağız.Zico kupa takımı ile maça başlamış.Ben açıkçası BJK maçında bu kadroyu süreceğini ummuyordum.Rövanşta herhalde normal 11 ine döner.Rövanş maçında Fenerbahçemize başarılar dileriz.Umarım finale çıkar ve hasret kaldığımız Türkiye kupasına kavuşuruz.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.