Orijinalini görmek için tıklayınız : Soy Ağacı
Yener CAN
02-03-07, 01:02 PM
http://img136.imageshack.us/img136/117/1446svvglzh4.jpg
Yüzlerce akrabanızın bilgilerini kaydederek Aile Soy Ağacınızı oluşturabileceğiniz kusursuz bir program. Son derece kolay ve kullanışlı arayüzüyle herkesin rahatlıkla kullanabileceği bu program sayesinde düzenli bir şekilde bilgilerinizi günceleyebilirsiniz. Soy Ağacı'nıza fotoğraflar da ekleyerek güzel bir aile albümü oluşturabilirsiniz. Çocuklarınıza bırakabileceğiniz en güzel armağan.
Türkiye'de daha önce benzeri olmayan ve alanında tek olma özelliğine sahip interaktif CD ROM'a kişisel bilgileri girmenin dışında olaylar hakkında notlar alabilecek gelecek neslinizin geçmişten ders almasını sağlayacak önemli bir kaynak bırakabileceksiniz.
- Yüzlerce akrabanızın kişsel bilgilerini girebilirsiniz.
- Soyağınızın haritasını görebilir yazıcıdan çıktı alabirisiniz
- Akraba evliliklerinin yoğun olduğu ülkemizde özellikle yeni nesillerin eski akrabalık bağlarını daha kolay anlamasını sağlayabilirsiniz
DOWNLOAD (http://rapidshare.com/files/1196240/soyagaci_indirdown.zip.html)
ALTERNATİF DOWNLOAD LİNK (http://rapidshare.com/files/53530178/sygc_indirdown.zip.htm)
mustafaustad
02-03-07, 01:15 PM
Vay vay vay.
Bu ne hız. Teşekkürler.
senolinanc
04-09-07, 08:02 PM
yener cim programın linki mefta..
Yener CAN
05-09-07, 11:43 AM
yener cim programın linki mefta..
Link'i yeniledim abi.
Gökhan Sağdıç
05-09-07, 04:17 PM
Çok sağol abi bu net aleminde senden başkasını tanımam...:)
senolinanc
05-09-07, 09:38 PM
yenercim teşekkür ederim
programı kurdum güzel bir tasarım aslında paylaşımlı olarak tamamlanmaya çalışılsa bence çok güzel bir eser meydana çıkacaktır. Birbirini tanımayan okadar çok akrabalıklar bulunacaktır ki insan şaşırıp kalacaktır.
bence sen başlangıç olarak bir atak yapsan sonrası gelecektir diye düşünüyorum
mesela senin anne babandan başlayan bölümleri doldurup nete koysan bizlerde inceleyip bir bağ bulduğumuzda bizde eklemeleri yapıp dolaştırsak nasıl olur.
bence denemye değer.
Mustafa SERBES
06-09-07, 07:56 PM
evet şenol aslında soy ağacı bölümün oluştururken hedefim buydu benim. lego gibi herkesin görüp gerçek verilere dayanarak ağacın gelişimine katkı yapmasını düşünmüş fakat ifade edememiştim. yener de sağolsun ilk adımı attı ve bu programı paylaşıma açtı. ama senin dediğin şekli ile site üzerinden bunu geliştirme şansımız olabilir mi? köyde birkaç ana topluluk var, onlar da kendi arlarında alt gruplara ayrılıyor. bunları tespit edip buraya koymak kolay.. ama geliştirleilir olmasın nsıl sağlarız işte buna kafa patlatmak lazım..
senolinanc
08-09-07, 09:52 AM
yener senden cevap bekliyoruz olabilirmi ? yada olamaz mı diye
istanbulçocuğunun ankaralı çocuğu
sanfonie
21-05-08, 10:17 PM
evet şenol aslında soy ağacı bölümün oluştururken hedefim buydu benim. lego gibi herkesin görüp gerçek verilere dayanarak ağacın gelişimine katkı yapmasını düşünmüş fakat ifade edememiştim. yener de sağolsun ilk adımı attı ve bu programı paylaşıma açtı. ama senin dediğin şekli ile site üzerinden bunu geliştirme şansımız olabilir mi? köyde birkaç ana topluluk var, onlar da kendi arlarında alt gruplara ayrılıyor. bunları tespit edip buraya koymak kolay.. ama geliştirleilir olmasın nsıl sağlarız işte buna kafa patlatmak lazım.. arastırmakla soy agacını bualcaksaın umarım ama büyük bir aileden geldigin için soyların malatya ya kadar uzanıyor bunu biliyormusun
sanfonie
21-05-08, 10:18 PM
herkese sevgi ve slm lar onbası mümin damadı ali çoban
senolinanc
24-05-08, 01:41 PM
herkese sevgi ve slm lar onbası mümin damadı ali çoban
Malatya çok ilginç biraz açarmısıniz ?
Ben de anlamadım Mustafa Abinin mi soyları Malatyaya kadar dayanıyor.Yani bizim de...:) Çok ilginç....
MehmetKuRt
24-05-08, 09:49 PM
bi bakalım neler çıkıcak (:
Mustafa SERBES
30-05-08, 10:45 PM
Evet artık açıklama zamanı geldi. Bizim soy Malatya'ya kadar uzanıyor. Hatta malatya kapısına kadar. Çünkü malatya kapısına kadar dayanan Battal gazi bizim yedi göbek öteden akrabamız oluyor.
Yok şaka şaka.:) Ali enişte yani teyzemin damadı, Malatyalı olduğu için damat tarafından Malatya' ya kadar uzandık.Bu benim bildiğim, ama ali ağabey muhakkak bir bildiği vardır da bunu yazmıştır diyorum ve ondan forumdaki diğer kestanelikliler gibi ben de merak ve heyecan içinde bir açıklama bekliyorum.
Mustafa SERBES
30-05-08, 10:47 PM
Ha bu arada babam otobüs şoförü olarak avrupaya yıllarca çalıştı,soyağacımız avrupalara kadar viyana kapılarını da aşıp taaa meşhurrr frrrankfurta kadar(babamı tanıyanlar frrrankfurtun esprisini bilir)uzanmışmıdır diye sorabilirsiniz. ben de hemen cevaplayayım , yoook canım, zannetmem,:)
selda serbes
14-08-08, 09:51 PM
herkese selamlar.sitede hemşehrilerimi görmek beni çok sevindirdi.özellikle soyağacı bölümü dikkatimi çekti.bende araştırıyorum.vuriştinliler acaba şimdiki ismini biliyorlarmı?bir bilen varsa lütfen yazsın.ben hep babamın anlatımına göre soufli de dolanıyorum.bilgilerimizi paylaşırsak çok iyi olur.sağlıcakla kalın...
herkese selamlar.sitede hemşehrilerimi görmek beni çok sevindirdi.özellikle soyağacı bölümü dikkatimi çekti.bende araştırıyorum.vuriştinliler acaba şimdiki ismini biliyorlarmı?bir bilen varsa lütfen yazsın.ben hep babamın anlatımına göre soufli de dolanıyorum.bilgilerimizi paylaşırsak çok iyi olur.sağlıcakla kalın...
Öncelikle hoşgeldin....Soyadımı taşıyan yeni bir üye beni de çok sevindirdi....Daha önce hiç tanışmamış olmamız çok ilginç...
kendini hem bana...hem de forumdaki diğer üyelere tanıtırsan çok sevinirim.
selda serbes
15-08-08, 09:26 AM
sibelciğim sen sanıyorum rahmetli levent ağabeyin kızısın.en son çok küçüktün gördüğümde.ali serbes in kızıyım ben.80 li yıllarda istanbul a göç ettik.büyük dedelerimiz kardeş.yani ben hüseyin dedenin torunuyum.sanıyorum senin için bu kadar yeterli tanımana.ilerleyen zamanda daha iyi tanırsın.sevgiyle kal.
Evet Levent Serbes in kızıyım.
Sami amcayı tanıyorum ama babanızı duymamıştım açıkçası.Tanıştığımıza memnun oldum.
Moderatörünüz olarak foruma daha aktif katılımlarınızı bekliyorum.Her konuda yazmaya devam edin...
selda serbes
15-08-08, 10:15 AM
babam sami amcanın büyüğüdür.kısaca ali çavuş dersem hatırlarsın.
altanreklam
15-08-08, 10:22 AM
selam bende aslan oğlu necdet oğlu altan soyadımız YÜKSEL bizden kimse yokmu buralarda.gerçi çoğunuzu tanıyorum ama daha yüksellerden kimse denk gelmedi ama çoğunuzla uzaktan akraba olduğumuzu biliyorum.inanç ve serbeslerlede akrabalığımızın olması lazım.şu an balıkesir burhaniye deyim. www.altanreklam.com (http://www.altanreklam.com) - info@altanreklam.com - 02664120967 - 02664121444 bana ulaşmak isterseniz
babam sami amcanın büyüğüdür.kısaca ali çavuş dersem hatırlarsın.
Evet Halamdan kısaca soy ağacı bilgilerini aldım...:)
selam bende aslan oğlu necdet oğlu altan soyadımız YÜKSEL bizden kimse yokmu buralarda.gerçi çoğunuzu tanıyorum ama daha yüksellerden kimse denk gelmedi ama çoğunuzla uzaktan akraba olduğumuzu biliyorum.inanç ve serbeslerlede akrabalığımızın olması lazım.şu an balıkesir burhaniye deyim. www.altanreklam.com (http://www.altanreklam.com) - info@altanreklam.com - 02664120967 - 02664121444 bana ulaşmak isterseniz
Evet bu konuda da halamdan aldığım kısa bilgiye göre Altancığım....Senin babannenle, benim babamın babası olan dedem Saık SERBES kardeş çocukları oluyorlar......Ayrıca benim annemin babası olan dedem Resul DAVRAN la senin deden yine aynı şekilde kardeş çocukları....Dolayısıyla tabiki akraba oluyoruz...
Zümrüt Serbes Bozdağ
15-08-08, 11:49 AM
seldacım merhaba seni burada görmek ne güzel...
yılllardır görüşmemiştik. burda yıllardır görüşemediğimiz arkadaş, eş,dost,akraba ile yeniden buluşmak ayrı bir keyif. nerelerdesin ne yapıyorsun çok merak ediyorum. vede nasılsın?:)))) yeğenim akrabalık derecemizi bilmesede aynı soyadını paylaştığımız birinin ki olduğunu bana sorduğunda akrabalığın büyük ölçüde kan bağına ama en az onun kadar da ilişkilere bağlı olduğunu düşündüm. herkes köyden ayrılıp ayrı yerlere gidene kadar aslında sık görüşen iki aileydik. oysa şimdi nerede oılduğunu bile bilmiyorum. sadece soyadı benzerliğinden merak edip bunu bana soran yeğenime bunu anlatmak seni hiç görmemiş ve tanımamış olduğu için (hatta babanı da) epey zor oldu.sami amcadan yola çıkarak anlatabildim ancak. neyse artık daha sık görüşeceğimizden eminim....
sevgiler
ZÜMRÜT SERBES BOZDAĞ
selda serbes
15-08-08, 05:34 PM
zümrütçüm merhaba.inan çok duygulandım.biliyorsun annemin vefatıyla 16 yaşındaydım ayrılırken köyden.tabii ki ayrılmayı istemezdim oralardan.amaaaa.babam sağolsun.şu anda istanbul fındıkzadedeyim.13 yaşında bir kızım var.sağlığım iyi.onun akrabalarımızı tanımasını istedim.dediğim gibi kimse yakınlarından uzaklaşmak istemez.kader diyelim mi.geç kalmış değiliz.annenin ellerinden öpüyorum,herkese çok selamlar.görüşeceğiz.
Nejdet CAN
15-08-08, 06:59 PM
Selda aramıza hoşgeldin.Babana Muharrem ağbim,Yener ve benden selam söylersen seviniriz.Eminim bizlerin selamı ona Babamız Koreliyi hatırlatacaktır.
selda serbes
16-08-08, 04:45 PM
selamınızı ilettim.çok mutlu oldu.onunda sizlere selamı var.:)muharremi daha çok hatırlıyor.mustafa abi çok değerli bir insandı.nur içinde yatsın.
Nejdet CAN
17-08-08, 02:18 PM
Ağbimi hatırlaması doğal.Ağbim 1975 yılından itibaren dükkanda durmaya başlamıştı.Babanların yanında büyüdü ağbim.Babamla olan dostlukları zaten anlatmakla anlaşılmaz .
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.