PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reisten Alipaşa Maçı Analizi

Reis
03-03-07, 06:59 PM
Evet Sevgili sitedaşlarımız bu hafta sonu oynadığımız Alipaşa maçından dolayı öncelikle futbolcularımı kutlamak istiyorum hepsini alınlarından yanaklarından öpüyorum.Güzel bir havada güzel bir oyunla alınmış bu galibiyeti tüm köyümüze armağan ediyorum.
KANARYALARIM,ASLANLARIM,KARTALLARIM,KESTANELERİM BENİM :):)

Maça gelirsek kalede GÜVEN(***)sağ bekte YUSUF(***)solbekte RECAİ(***)stoperde GÜRKAN (***) son adam SELÇUK (***) orta beşlinin göbeğinde HAMİT(***) hemen önünde BURAK(**) ve FERHAT(**) sağaçıkta TURGAY(***) sol açıkta SEZGİN(***) ve benim ısrarla tek forvetim MUSTİ (***) maça bu düzenle başladık yani 3-1-1-4-1 ve yine kazandık iddaa ediyorum Çeltikle şimdi karşılaşsaydık onlarıda yenerdik kısmet 2.maça inşallah.

İlk yarıda yine bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcıyorduk ama Hamit in ince pasını Mustim filelere yolluyor bana boboyla beraber hazırladıkları pişti sevinçlerini ile nazire yapıyordu.2.yarı yorulan Burak yerini AGİŞ(**)'e bırakıyor ve ilk yarı kötü oynayan Ferhat!ı stopere Gürkanıda orta sahaya alıyordum.Ve2.yarı ile Kestanelik fırtınası esti sahada futbol okullarında ders olarak gösterilecek bir gol attık.Yusuf süper pas yapıyor gürkanda ona nazire yaparcasına Mustiye arapası ve benim tek forvetim Musti 2.kez fileleri havalandırıyordu.3.golümüzü sağ ayalı sol açığım Sezom atıyor 3-0 oluyor bende rahatlıyor zevkle sigaramı yakıyordum.Gürkan Hamit verkaçı ve kaptan son sözü söylüyor kaleciyide geçip topu 4.golümüz olarak rakip kaleye bırakıyordu.Ve uzun zamandır oynatmak istediğim BUĞRA(***) 70.dkda oyuna giriyordu inanın onun kalbinin nasıl attığını o an size anlamam beni utandırmadı ona her zaman güveneceğim kanıtladı heyecanını yense oda duble yapardı.Ama yinede forvet adamı olarak girdiği maçta 2 pozisyona girerek iyi işler yaptı.Agiş sakatlanıyor onu oyundan alıyorum Sağ açığa EMYE :):)(**) giriyor Carlos sol içe geliyor yine bol pozisyon bulduk daha farklı olabilirdi.İlk baştada dediğim gib hepsin tebrik ediyorum maç öncesi bana söz verdiler Turgaya d.günü hediyelerini verdiler maç sonu hep beraber sevindiler işte takım oluyoruz.Size ne diyecem biliyormusunuz gelin benimle hayal kurun ve bu hayali gerçekleştirelim biz ŞAMPİYON OLACAĞIZ........

SAYGILARIMLA ŞİN@Sİ REİS

Mustafa CAN
03-03-07, 07:17 PM
Biz bu şampiyonluk işini hayalden öteye götüreceğiz ağbi sen merak etme ;) Herkesin yıldızları hayırlı olsun :D:D

imhotep-77
03-03-07, 07:21 PM
bızlerde senın gbı ınandık , ınanmasak bu yola cıkmazdık yıne syluyoruZ sezon sonu sampıyon olup herkese gerekn cvbı verecegız:)

MehmetKuRt
03-03-07, 07:35 PM
3puan hayırlı olsunnn daha çok 3 puanlar alıcaz inş....sezon sonuda şampiyon olup inanmayanların ağzını kapatacağız...

alican17
03-03-07, 07:48 PM
inşallah bu duamız kabul olur :D:D

Mustafa CAN
03-03-07, 08:17 PM
Yaptığımız kolay bir iş değil.Alipaşa küçümsenecek bir rakip değildi.Bizle aynı puana sahiplerdi ama biz Kestanelik'in bu grubun en iyisi olduğunu göstereceğiz.Yaptığımız 5 maçtan 4 galibiyetle ayrıldık inşallah galibiyet serisine devam edip hedefimize ulaşacağız...

Ümit Uygun
03-03-07, 10:17 PM
Gençler bu hocayla 3 hafta daha gitmez :)
Oyunu iyi okuyamıyor.Yerinde değişikliklerle oyunun akışını değiştiremiyor .

Gravat takıp sigara içmekle bu işler olmuyor :)Agresif olman lazım .

sağol sağol lsağol :):):):):)

Tebrikler beyler hepinizi kutluyorum başta ZİCO ve talebelerini kutluyorum kaptan Hamitin golü bence en güzel goldü.

Bizlerde size inanıyoruz......

Eyvallah......

Reis
03-03-07, 10:19 PM
SaĞol -saĞol -saĞol Kosovali ..........

Senİ İdmanlarda GÖrmek İstİyoruz Ben Ve TÜm KardeŞlerİnİ Ellerİnden Öperİm Üstad Saygilar

Eyvallah...

Kaptan Hamit
03-03-07, 10:37 PM
Öncelikle bütün takım arkadaşlarımı kardeşlerimi bu güzel oyun ve net bir skordan dolayı tebrik ediyorum.

Mustafa sana krallığı bırakmayacağım :):):):):)

Hocamız ve arkadaşım Şinasi Reise bize olan güveninden dolayı teşekkür ediyorum bizde onun inandığı bu yolda onunla yürüyerek şampiyonluğa ulaşacağız.

Genç kardeşlerimdende buna tamamen adapte olmalarını istiyorum maç günleri kafalarında başka bir şey olmasın ve sahada ellerinden gele herşeyi yapsınlar hepinize sevgilerimle

HAMİT ÇETİNKAYA...

Mustafa CAN
03-03-07, 10:38 PM
Kaptan ben sana bırakmayacağım gol krallığını bu konuda anlaşalım artık penaltıları sen atmayacaksın yoksa farkı açamıcam...:D:D

Kaptan Hamit
03-03-07, 10:40 PM
Bu Tatli Rekabetİmİz Takimiza Faydali Olsun MustafaciĞim Ama Benİ BoŞta GÖrÜrde Atmazsan Olmaz Heeeeeeeeeee :):):):)

Kaptan Hamit
03-03-07, 10:42 PM
MUSTAFA BİZ REİSLE CAFEDEYİZ GOLLERİ İZLİYORUZ SENİN 2.GOL NET HABERİN OLA

WWW.KESTANELİKLİYİZ.BİZ DE İZLEYEBİLİRSİN

Mustafa CAN
03-03-07, 10:44 PM
Tabii ki tatlı rekaber kaptan ve takımın yararı için ;) Söylediğin aynen senin için de geçerli bugünki gibi asistlerini bekliyorum...Hatta seni asist kralı yapalım gol kralı ben olayım :D:D

bobo13
03-03-07, 11:05 PM
ewt bu güzel galibiyetle 2.sıraya yükseldik ama 2 ncilik başarı degil biz şampiyon olcaz bu sene ;)

cnraru
04-03-07, 12:03 PM
bu haftaki maça gelemedim maç saati tamda benim iş yoğunluğumla aynı saate geliyordu :((
güzel bi maç olmuş herkesi tebrik ederimm

Nejdet CAN
05-03-07, 09:04 AM
Bu haftaki Alipaşa maçı benim gözümdeki çok önemli maçlardan biriydi.Alipaşa hemen altımızdaydı ve biz onlara bizim rakibimiz olmadıklarını göstermeliydik.Bizim bu guruptaki rakiplerimiz Avcılar , Çeltik ve olursa Çakıl olur.Bunu Alipaşa ya göstermeliydik vede sanırım yeterince gösterdik.Bu haftaki maç bu sezon oynadığımız maçlarda tek gidemediğim maç oldu.Sonucu merakla bekliyordum.Tahminimden de kolay kazanmış takımımız.Başta Şinasi hoca olmak üzere bütün ekibi kutlarım.İnşallah aynı cidiyetle oynayıp önümüzdeki haftada yüzümüzü güldürürsünüz.Sizlere inanıyor vede güveniyoruz.EN BÜYÜK KESTANELİK.

Reis
05-03-07, 11:50 AM
Öncelikle bu maçta bizi yanlız bırakmayan cefakar taraftarlarımızada ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ve sevgili TUNCAY AYDIN abim davul klarnet olayı güzel oldu he yüreğine sağlık ...

Dikkat ettiyseniz müzikle bizimkiler daha iyi oynadı. :)

Hele EMRE kulübede yerinde duramamdı :):):):)
Bende oyuna aldım gol atar dedim ama penaltısı yedi hakem

Hakem demişken hakikatten hepsini ayrıca tebrik ediyorum orta haken özellikle süperdi ki bizim maçtan önce ki maçta olaylar oldu onlarında psikolojisi bozuldu...yan hakemlerden bir isteğim var orta hakem kararı verdikten sonra değil o vermeden yardımcı olsalar daha güzel olur.....