PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Viruslere Dikkat

recai
05-03-07, 10:18 AM
Bu ay itibari ile msnlere toplu saldırılar düzenlemeyi amaçlayan Rus hacker Kuvvetleri nin Türkiye'de ve de birkaç ülkedeki msn lere zarar vermesi bekleniyor.
Peki bu saldırılara nasıl önlem alınabilir?
1. @ rht.com uzantılı hiçbir adresi kabul etmeyin.
2. Saldýrýlar toplu halde gerçekleþecektir. Listenizdeki birisi eklerse virüs size de bulasacaktır. O yüzden bu haberden ne kadar kisiyi haberdar ederseniz, zarar o kadar azaltılacaktır.
3. Evde bilgisayarı olanlar Antivirüs, Firewall (ates duvarı) gibi yazılımlar kullanıp ve son güncellemelerini yapmaları çok önemli.
4. Msn Messenger(r) 'dan dosya gönderen arkadasınız bile olsa kabul etmeden önce dosya hakkında bilgi isteyin.
5. Mail kutunuza tanımadıgınız adreslerden gelen dosyaları açmayın ve büyük firmalardan gelmis izlenimi veren ve sizden sifrenizi isteyen sayfaları doldurmayın. Bu arada; Yeni bir virüs uyarısı daha..
1. Eger size "Miss Russia.pps'' adýnda mail gelirse, sakin açmayın, hemen silin. Bu yeni bir virüstür.. Microsoft, Mcaffee, Norton ve bu sekil koruy ucuların en iyisi bile hiçbir fayda etmiyor.
a. Eger bu gelen maili açarsanız 30 saniye süren bir animasyon çıkıyor,
b. ve bu süre içinde tüm HDD'niz siliniyor, internet korsanları IP ve mail adresinizi de ele geçiriyor ve sizin adınıza mailboxtaki adreslere mail gönderiyor.

cnraru
05-03-07, 02:03 PM
vermiş olduğun bilgiler için sağol recai abi

mor_ve_ötesi
13-03-07, 05:24 PM
saol:D:D:DD:D:

bobo13
13-03-07, 05:28 PM
bilgilendirdigin için tskrler recai abi

imhotep-77
13-03-07, 05:33 PM
emegıne saglkkk recai abii:)

MehmetKuRt
15-03-07, 04:44 PM
ben bunların hiç birini yapmadım bütün önlemleri aldım ama yinede çaldılar msn i :D:D

Mustafa CAN
15-03-07, 05:11 PM
virüs bu sakası yok :D:D

MehmetKuRt
15-03-07, 05:47 PM
eet haklısın virüsle şaka olmaz !!!

imhotep-77
16-03-07, 12:02 AM
bi virus bide hacker dımı memo :D:D:D:D

MehmetKuRt
16-03-07, 10:46 AM
eet ya artık internette herkes ile saygı çerçevesi içinde konusuyorum tagged de fLN :D

Nejdet CAN
19-03-07, 07:50 AM
Reco teşekkürler.Ben her ne kadar bana gelen bütün mailleri uzmanım Yener kardeşime açtırsamda diğer arkadaşlar sanırım alması gereken mesajı almışlardır.Ruslarda işi biliyor.Koydukları ada bak miss russia . Rus hatunlara olan ilgiyi iyi bildikleri için millet balıklama atlasın diye bu adı koymuşlar.

alican17
25-03-07, 09:57 PM
bnm kinede girmiştiydi 1 hafta çıkmadı:D:D:D:D:D:D:D:D:D: