Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestanelikspor - BüyükÇavuşlu
imhotep-77
03-02-07, 06:06 PM
Evet arkadaslar .... Kestanelikspor'umuz sezonun ılk macında BüyükÇavuşluyu 6 - 1 gıbı net bır skorla yenerken oynamıs oldugu futbolla ve ortaya koydugu mucadele ile büyük alkış aldii..Sezona super gırıs yapan Kestanelikspor'umuz şampiyonluk için umut verdi...
Şimdi yapacagımız ankette sizce bu haftaki BüyükÇavuşlu maçinin yildizi kim??
Hepinizinn fikirlerini beklioruz arkadaşlar , Şimdiden herkeze TEŞEKKÜRLER :)
Öncelikle ilk yorumu ben yapıyım arkadaslar ;;; attıgı 3 golle , 1 asist ve bırde penaltı yaptıran 9 numarali Mateja mustafa bence bu haftaki macın yıldızına aday :):)
Mustafa CAN
03-02-07, 06:13 PM
Kardeşim yorumun için çok teşekkür ederim.Harika bir konu sağolasın.
Mateja Mustafa
MehmetKuRt
03-02-07, 06:14 PM
9 numaRaLı foRmasıyLa CaNNNNNNNNN Mustafa nam-ı değeR Mateja KezmaN ;) foReveR 9...
Mustafa CAN
03-02-07, 06:16 PM
Eyvallah kardeşim.Layık olmaya çalışıyoruz :D
Yener CAN
03-02-07, 06:19 PM
Genç kardeşlerim tebrik ederim.
Maçı izleyemedim ama maçın yıldızının benim yeğen olduğu söyleniyor,ne derece doğru acaba? :D
yorum yapmaya bile gerek yok macın yıldızı MATEJA dır.tbrkler MATEJA bu golleri butun sezon boyunca senden bekliyoruz
Mustafa CAN
03-02-07, 09:44 PM
İnşallah devam edeceğim bobo.Kestanelik'in başarısı için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.İnşallah hak ettiğimiz yere geleceğiz.
Nejdet CAN
03-02-07, 09:49 PM
Bugünkü maç bu sezonun ilk maçı olması sebebiyle önemli bir maçtı.İlk maçın olumlu geçmesi özellikle çok genç bir ekip olan takımımızın moral ve motivasyonu açısından çok önemliydi.Başta Şinasi hocamız olmak üzere bütün takım maçın hakkını vererek hakketiğimiz 3 puanı aldık.
Bugün takımımız rakipten çok çok üstündü.Bu üstünlük bence bizi şımartmamalı .Çünkü inanıyorum ki her takım bugünkü rakibimiz kadar kolay teslim olmaz.Daha iyisi için genç futbolcu kardeşlerimiz çalışarak bizlerde maçlarını izleyerek ve destekleyerek elimizden geleniyapmalıyız.
imhotep-77
04-02-07, 01:27 AM
tesekkurler nejdet abi yorumlarında cok haklısınn cok dogru soyluyosunnn :)
Muharrem CAN
04-02-07, 09:23 AM
Maçı izleyemedim ama almış olduğum duyumlara göre takımımız çok güzel oynamış.Genç kardeşlerimize başarılar diliyorum devamınıda bekliyoruz.
TÜm Kestanelik Spor Icin Ter Doken Genc ArkadaŞlarima BaŞarilarinin Devamini Diler, BÖyle BaŞari Dolu Yazilari Okumaya Devam Edecegime InandiĞimdan Şİmdİden TeŞekkÜr Ederim
maçı izleyemedim ama arkadaşlarımda duyduğum kadar mustafa macın yıldızıymış tebrik ediyorum .gollerinin devamını bekliyoruz mateja
buradan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum
imhotep-77
04-02-07, 02:34 PM
yorumlarınız ıcın hepınıze cok tesekkurlerrr :)
thierryhenry
05-02-07, 12:36 AM
maçın yıldızı rigobert mert tiii amaaaaaaaaaaaaa
thierryhenry
05-02-07, 12:38 AM
mustiye gol attığından dolayı kutlar ve tüm takıma başarılar dilerim ve bu siteyi kuran şinasi ve çetesine teşekkür ederimmmm sarıyla yeşille anlımızın akıyla ..... SONG
Gökhan Sağdıç
05-02-07, 07:49 AM
mustiye gol attığından dolayı kutlar ve tüm takıma başarılar dilerim ve bu siteyi kuran şinasi ve çetesine teşekkür ederimmmm sarıyla yeşille anlımızın akıyla ..... SONG
Sitemizi kuran sinasi ağbi değil Yener CAN'dır.Herşeyini kendisi ayarlamıştır.:)
Sanırım bu yorumlardan sonra bende takımın çalıştırıcısı olarak bir iki cümle söylemek zorundayım.Sezonun ilk maçı olması sebebiyle bu maçın anlamı bizim için çok büyüktü.Bir işe nasıl başlarsan öyle devam eder.Maç öncesi futbolcularımada bunu belirttim ve onlarda beni utandırmadılar.Maç günü gelen en güzel haberlerden biride sitemizin yayına başlamış olması idi tüm yetkililere teşekkür ediyorum.Bize gösterdikleri yakınlıktan dolayı.İlk maçı 6-1 gibi rahat bir skorla kazanmış olmamız bizde rehavet yaratmamalı.Rakip zaten hazır bir takım değildi sahaya 2 yedekle gelmişlerdi buda onların işi ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyordu.Maçın başında gol yememize rağmen ben asla umutsuzluğa düşmedim.Dahada farklı alacağımız bir maçtı.Artık idmanlarda daha sıkı çalışacağız ve önümüzdeki maçlara bakacağız.HEEEEEEE birde maçın yıldızı kim demişsiniz bence maçın yıldızı TAKIMDI.......İSİM VERMEM İLLA İSTENİYORSA.......Maç içinde sahada kaldığı süre itibarı ile AHMET DURMUŞ hocasının gözüyle takımın en iyisi idi.Oynadığı futbol trübünlerdeki taraftarımızında göz zevkine hitap ettiğini düşünüyorum.2.Sırada MUSTAFA CAN attığı 3 gol ile takıma çok büyük bir katkı yapmıştır ona olan güvenimi bir kere daha SAĞLAMLAŞTIRMIŞTIR. Ama onun işi bu takımda zaten gol atmak olağan üstü bir şey değil.Şımarmak yok gol ve gollere devam MUSTİİİİİ afferin kanaryam.
Ali AKINCI
05-02-07, 10:28 AM
Merhaba
Macın yıldızı Mustafa Kardeşimizi tebrik ediyorum , fakat benim gibi köyün maçlarından uzun süredir uzak kalanlar için Kestanelik GSK nün şu anki kadrosu ve yönetimi ile ilgili bilgi verebilecek olan varmı.
Selamlar.
Gökhan Sağdıç
05-02-07, 10:37 AM
Maçı resimler en kısa zamanda sitemize eklenecektir...
Evet arkadaşlar siteyi ben hazırlamadım biz sadece yayılması için aracı olduk bunu belirtmek isterim Bana Yener CAN abim bilgi verdi bende futboılcularıma söyledim ve diğer köylülere çevremizdeki dostlarımıza ilettik sadece bana cevap hakkı doğduğu için belirtmek istwedim Saygılarımla Şin@si REİS
Nejdet CAN
05-02-07, 11:17 AM
Merhaba
Macın yıldızı Mustafa Kardeşimizi tebrik ediyorum , fakat benim gibi köyün maçlarından uzun süredir uzak kalanlar için Kestanelik GSK nün şu anki kadrosu ve yönetimi ile ilgili bilgi verebilecek olan varmı.
Selamlar.
Ali kardeşim takımımızla ilgili haberleri vermeye devam edeceğiz.Takım resmini sanırım bugün vereceğiz.Senin gibi kardeşlerimizide tribünlerde görmek istiyoruz.Maçların gün ve saatlerini bildireceğiz.Bekleriz efendim.Biliyorsun Beşiktaş lı ,Fenerbahçe li ,Galatasaray lı olabiliriz ama ortak aşkımız KESTANELİK .
Mustafa CAN
05-02-07, 11:32 AM
Büyükçavuşlu galibiyeti büyük moraldi bizim için.Şinasi Hocamın dediği gibi nasıl başlarsak öyle gider.Önümüzdeki maçlara bakıcaz.Formaya reklam almıyoruz.Sadece Unicef yararına alırız :D:D
şinasi bey ben yusuf söyle o mustafaya benim adımı kullanmasın asıl kejmanm benim
yusuf abi sen çakma kejman :D :D :D puahahaha
Mustafa CAN
06-02-07, 03:15 PM
Gercek Mateja'dan sevgilerle :D:D
imhotep-77
06-02-07, 03:33 PM
ahaa kejmanlar kapiştiiii .. hakedennn bu nicki kullansın derimmm :D :D :D
Mustafa CAN
06-02-07, 03:39 PM
Bana uyar :D:D
ohhh bea ne güzel bi tane bobo war :D :D :D
imhotep-77
06-02-07, 03:56 PM
kimmmm napsinn bobo'yuuu sakaryanin kalecisi bile kapişilioo boboyu kapişsan yok :D :D :D :D :D ehuheuehue
lan siz sakaryanın kalecisine kurban olun :D :D :D
Mustafa CAN
06-02-07, 04:18 PM
Beyler konu dışına çıkmayın ya.Bu konu Kestanelik - b.çavuşlu maçının konusu.Lütfen :D:D
imhotep-77
06-02-07, 04:19 PM
sizinkiii buffon yaaa :D :D :D
hiç yoktan volkandan iyi :D :D :D
Mustafa CAN
06-02-07, 05:16 PM
Çok güzel bir havada başlayan maçta sıcaklık 2 dereceye kadar düştü ve kısa kollur formalarla mücadele ettik :D:D
guven_guner1907
07-02-07, 06:06 PM
sezonun ilk maçıydı yaklaşık 3 aydır sıkı idmanlar geçirdik bunun karşılığını almak için sahaya çıktık ama ilk dakikada yediğimiz gol benim gözümü korkuttu açıkçası ama sonra atılan goller içimi rahatlattı bütün kestanelik spor camiası tek yumruk olmuş şampiyonluğu hedefliyo bizde bunu için çabalıyoruz ilk maçımızda bekleneni verdik bundan sonrada vericez ben takımın kalecisi olarak kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapıcama söz veriyorum çünkü bende kestanelikliyim
KESTANELİK AŞKINA SALDIRIN
arkadaşlar efsane 87 gün sonra geri dönecek
EsKişehirli İnzibat Çvş Müço
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.