PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Önerilerinizi Bekliyorum

Yener CAN
04-02-07, 05:00 PM
Sevgili Köylülerim bu başlık altından forumumuzla ilgili görüş-önerilerinizi lütfen belirtin.

Lütfen unutulmasın bu forumun sahibi yok-hepimizindir..!

Açılmasını istediğiniz bölümler varsa belirtin ekleyelim.Ayrıca sizlerden ricam ki yapıyorsunuzdur ama tekrar belirtmek istiyorum lütfen herkesi bu forumdan haberdar edin.

Saygılarımla.

cnraru
04-02-07, 05:08 PM
yener abi seninle bu konuyu özelden görüşmüştük ama buradan da duyuralım spor kulubümüzün amblemi olan arkadaş varsa yener abiye göndersin.
recai abinin de bi önerisi vardı elinde köyle yada spor kulübüyle ilgili fotoğraf olan arkadaşlar sizlerinde yardımlarınızı bekliyoruz.efsaneleri nette görmek istiyoruz

Mustafa CAN
04-02-07, 05:43 PM
Kulübün amblemi bende mevcut ;)

imhotep-77
04-02-07, 05:45 PM
paylas ozaman :)

Mustafa CAN
04-02-07, 05:48 PM
Paylaşalım kardeşim.

http://img71.imageshack.us/img71/8093/kestlz6.png

imhotep-77
04-02-07, 07:58 PM
saolasin kardesım paylasımın ıcın :):)

imhotep-77
04-02-07, 08:14 PM
abiii aramizda cogu kısının acısı war bı ask kosesı olustursak fena olmaz hee bak gor herkez ne kadar dolu :D

bobo13
05-02-07, 01:15 AM
yener abi iddaa canlı sonucları olursa sewinirim:D :D :D

imhotep-77
05-02-07, 01:52 AM
cok oluyorum abii ama bi istegim daha olcak muzik ve program paylasiminin da olmasini isterimm :):)

masta
05-02-07, 03:43 PM
amblemin olmasi süper olmus beyler... hatta o sitenin ilk sayfasina da koyunabilir... herkes kestanelik spor kulübünü tanisin...:D

bobo13
05-02-07, 03:59 PM
brawo kuzen :) :) :welcomeani:

imhotep-77
06-02-07, 01:32 AM
sitede online olanlarin chat yapabilmesi için bi bölüm olmasını istiorum

MehmetKuRt
06-02-07, 11:11 AM
Youtube daki videoları tek bi konu altında toplayan bi paylasım alanı olsa ii olur

corcılberkay
06-02-07, 12:01 PM
selamınaleyküm. Abicim benim önerim sitede müzik dinleme olayının olmasıdır. Müzik ruhun gıdasıdır, dimi ama. Eğer bu isteğim gerçekleşirse çok sevinirim. Vede köyümüzü bütün herkese duyuralım....

burak
12-02-07, 08:14 PM
yener abi siteye sohpet odası eklesek çok güzel olur birebir muhabbet edebiliriz.ayarlayabilirmisin?

imhotep-77
12-02-07, 09:02 PM
yener abi siteye sohpet odası eklesek çok güzel olur birebir muhabbet edebiliriz.ayarlayabilirmisin?

işte benım dedıgımde bu zatenn abiii walla ya online olanlar chat yapabilsin cok zor oluyo boyle konusmak

mustafaustad
23-02-07, 03:13 PM
Yener kardeş,

Günler geçtikçe sitedeki katılım artıyor, sevindirici ama beraberinde de sorunlar getiriyor.

Kayboluyoruz.

Herkes tarafından konu açılabilmesi, onun altında da konular oluşturulması kalabalık yarattı. Ne neredeydi, unutur, bulamaz olduk.

Öncelikle bunu bir disiplin altına almalısın. Herkes her konuda başlık, alt başlık açamasın yahuu.

Aynı özellikteki yazışmalar, resimler farklı farklı yerlerde. Mesela Nostalji var, Eski Futbocular var. Karışıyo. Bu ve benzeri konuları tek başlık altında toplayalım.

Anasayfadaki "Altılı Ganyan" ve "İddaa" gereksiz başlıklar. Bu konuda profesyonel yüzlerce internet sitesi varken, milletin bu bilgiyi bizim forumdan alacağını ummak biraz fazla iyimserlik. Zaten onlar da kopyala, yapıştır oluya her halde. Bence kaldır.

Liğdeki takımmımız için bir kadro sayfası olsun, bir bu haftaki maçımız sayfası. İnsanlar burda maça davet edilsin, motive edilsin taki maç saatine kadar. Sonrası için haftanın yorumu olsun. Her hafta için ayrı sayfalar kastediyorum. Bir başlık altında.

Çok sayıda damar konular, faaliyetler, dilekler vardı. Kayboldu. Ya da benden kaynaklanıyor bilemiyorum ama kayboldular.

Önerilerimi gözden geçirir, üyeleri sık sık öneriye çağırırsan memnun olurum

Nejdet CAN
25-02-07, 10:21 AM
Mustafa ustad sana katılıyorum.Yener ile bu konuyu bende konuşacam.Daha düzenli olmalı forum.Yoksa büyüdükçe dahada karmaşık olacak.

OnuR
25-02-07, 11:50 AM
Youtube daki videoları tek bi konu altında toplayan bi paylasım alanı olsa ii olur

eklendi
http://kestanelikliler.com/forumdisplay.php?f=30

selamınaleyküm. Abicim benim önerim sitede müzik dinleme olayının olmasıdır. Müzik ruhun gıdasıdır, dimi ama. Eğer bu isteğim gerçekleşirse çok sevinirim. Vede köyümüzü bütün herkese duyuralım....

en kısa zamanda ayarlamaya çalışırız

Yener kardeş,

Günler geçtikçe sitedeki katılım artıyor, sevindirici ama beraberinde de sorunlar getiriyor.

Kayboluyoruz.

Herkes tarafından konu açılabilmesi, onun altında da konular oluşturulması kalabalık yarattı. Ne neredeydi, unutur, bulamaz olduk.

Öncelikle bunu bir disiplin altına almalısın. Herkes her konuda başlık, alt başlık açamasın yahuu.

Aynı özellikteki yazışmalar, resimler farklı farklı yerlerde. Mesela Nostalji var, Eski Futbocular var. Karışıyo. Bu ve benzeri konuları tek başlık altında toplayalım.

Anasayfadaki "Altılı Ganyan" ve "İddaa" gereksiz başlıklar. Bu konuda profesyonel yüzlerce internet sitesi varken, milletin bu bilgiyi bizim forumdan alacağını ummak biraz fazla iyimserlik. Zaten onlar da kopyala, yapıştır oluya her halde. Bence kaldır.

Liğdeki takımmımız için bir kadro sayfası olsun, bir bu haftaki maçımız sayfası. İnsanlar burda maça davet edilsin, motive edilsin taki maç saatine kadar. Sonrası için haftanın yorumu olsun. Her hafta için ayrı sayfalar kastediyorum. Bir başlık altında.

Çok sayıda damar konular, faaliyetler, dilekler vardı. Kayboldu. Ya da benden kaynaklanıyor bilemiyorum ama kayboldular.

Önerilerimi gözden geçirir, üyeleri sık sık öneriye çağırırsan memnun olurum

önerilerini daha açık bir şekilde şu şu eklensin şunlar yapılsın diye yazarsanız yardımcı olayım :)

mustafaustad
09-03-07, 02:19 PM
Yeni 3 tane başlık öneriyorum.
1) İŞ ARAYAN KESTANELİKLİLER
Bu başlık altında İşi olsun olmasın kendine iş arayan köylülerimiz bir CV'de bulunan türden kendilerini tanıtsın.
2) YARDIM BEKLEYEN KESTANELİKLİLER
Bu başlık altında site üyeleri yardıma ihtiyacı olan kişileri isim belirtmeden anlatsın. Bu bir öğrenciye burs olur, bi fakire elbise, kömür olur. Farketmez belli mi olur belki bi hayrımız dokunur.
3) FOTO GALERİ
Sitedeki nostaljik resimlerin çok ziyaretci çektiği açık. Burda yer alan ve ileride foruma eklenecek Fotolar bir de toplu halde bu galeride yayımlansın.

bytmr
09-03-07, 07:36 PM
anasayfa biraz karısık düzenleme yapılabilir online olanlar kösede yazarsa ii olur

alican17
10-03-07, 09:06 PM
yener abi steye girildiin de böle müzik çalsın öle hem daha ii olur :D