PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HaLep 2 - 2 Fenerbahçe

MehmetKuRt
04-04-07, 10:59 AM
http://img168.imageshack.us/img168/6899/fbhalepskormansetsey9tgnx1.jpg

Fenerbahçemiz El İttihat Halep ile oynadığı karşılaşmada Suriyeli rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Maçın 8. dakikasında yenik duruma düşen takımımız, 12. dakikada Semih`in golüyle beraberliği yakaladı. Maçın 85. dakikasında El İttihat Halep takımı Dimitru Popoviç`in ayağından kazandığı golle 2-1 öne geçerken, maçın son golü Alex`in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Deniz Barış`tan geldi.

Halep Olimpiyat Stadı`nın açılış maçında Suriye ekibi ile karşılaşan takımımız, karşılaşmaya yedek ağırlıklı kadroyla başladı. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Selçuk Şahin ilk onbirde karşılaşmaya başlarken, Kemal, Can, Deivid ve Uğur`da ilk onbirde başlayan isimler oldu. Karşılaşmanın 42.dakikasında Tuncay`ı oyundan alan Teknik Direktörümüz Zico, bu oyuncumuzun yerine Olcan`a şans verdi. İki kez geriye düştüğü karşılaşmadan beraberlikle ayrılan takımımızda, Alex, Kezman ve Aurelio 72.dakikada oyuna giren isimler oldu.

Karşılaşma öncesi büyük bir şölen havası yaşanırken, tribünlerde ve saha içinde yapılan görsel şovlar büyüleyici idi. Başkanımız Aziz Yıldırım, karşılaşmadan önce Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan ve Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad`a isimlerinin yazılı olduğu 100.yıl forması hediye etti. Büyük sevgi gösterilerinin yaşandığı Halep`te takımımız, izdiham nedeniyle stada girmekte güçlük çekti.

Dostluğun ön plana çıktığı karşılaşmada, kalecimiz Serdar dışında tüm yedek oyuncularımız forma şansı buldu.

Goller: Abdul Aga (Dk. 8), Semih (Dk. 12), Dimitru Popoviç (Dk. 85), Deniz (Dk. 89)

Reis
04-04-07, 11:45 AM
VALLAHA DÜN 2.5 SAAT FOX A ORDANDA FENERBAHÇE TVYE KİLİTLENDİM
SÜPER KARŞILANDI FENER SURİYEDE AMMADA SEVENİ VARMIŞ FENERİMİN
BEN BÖYLE BİR İLGİ BEKLEMİYORDUM.

NE İŞİMİZ VAR BİZİM AVRUPADA :) BİZİ BURALAR PAKLAR

1-2 LAFIMDA VOLKAN BEY'e OLACAK

YA SEN NE REZİL ADAMSIN YA ADAM UZAYDAN VURDU KALENDE YİNE CİDDİ DURMADIĞIN İÇİN YİNE SÜPER BİR GOL YEDİN.

2.GOLDE ARAPASI ATILIYOR DEFANSTAN 2 ADAM VURACAK ADAMIN YANINDA AMA SENİN NE İŞİN VAR CEZA ALANI DIŞINDA.

BIRAK BU İŞLERİ VOLKAN EFENDİ.RÜŞTÜ İYİLEŞİR SERDAR DA İYİ ZATEN SEN KADROYA BİLE GİREMEZSİN.
BEŞİKTAŞAMI GİDİCEN NEREYE GİDİCEN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN

GÜVEN BİLE SENİN YAPTIKLARINI YAPMIYOR BE O SADECE YUMRUKLAMAYI BECEREMEDİ ONADA BEN YUMRUKLAYA YUMRUKLAYA ÖĞRETİRİM AMA SANA KİMSE DAHA FAZLA BİRŞEY ÖĞRETEMEZ

SEN CİDDİ DURMADIĞIN İÇİN KALEDE SAÇMA SAPAN GOLLER YİYORSUN BEN BU HAFTA SONU ANKARA MAÇINDA TRÜBÜNDE İDİM SERDAR İNANIN BANA TOP DİĞER KALEDE İKEN BİLE TETİKTE İDİ EN AZINDAN HAREKET YAPIP ISINIYORDU KENDİNİ MAÇA VERMİŞTİ SENİDE ÇOK CANLI İZLEDİM SEN NEMİ YAPIYON SAÇLARIN BOZULMASIN DİYE TOPLARA BAKIYON.

SANA RAĞMEN YENİLMEDİ TAKIM DÜN İSTESELER MAÇI ZATEN ALIRLARDI AMA DOSTLUK MAÇIYDI NETİCEDE.

STADI BEĞENDİM SÜPER OLMUŞ TA ORAYA ÇOK BE HER MAÇ 75 BİN KİŞİ GİTMEZ.

ÇÜNKÜ HER MAÇ ORAYA FENERBAHÇE GİTMEYECEK.

Mustafa CAN
04-04-07, 03:04 PM
Volkan'dan kaleci olmaz iyi bir manken olur

thepatriotfb
04-04-07, 03:24 PM
VOLKANDAN NE KALECİ NE MANKEN
HAMURU BOZUK MAYA EKMEK TUTARMI
TUTMAZZZZZZZZZZ

YA
MAYASI BOZUK SÜT YOĞURT TUTARMI
TUTMAZ
BE SAF NE İŞİN VAR SENİN KADIKÖYDE SAMANDIRA DA O STADA GİRMEN BİLE MUCİZE

AH RÜŞTÜ AH
NEYSEKİ SERDAR VAR

imhotep-77
04-04-07, 05:48 PM
bende sizlere katılıyorum wolkandan bı cacık olmaz gıtsın jole fabrıkasına calıssın orda:D