PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeşil - Sarı

Ali AKINCI
05-02-07, 09:55 AM
Selamlar Sevgili Kestanelik li hemşerilerim ,

Aramızda bu kutsal formayı giymis degerli kardeslerimiz mevcut ( ben malesef sadece antremana cıkmaya muvafak olabildim ama benim yapamadıgımı oglumun yapmasını gonulden istiyorum ) onumuzdeki donemde fırsat buldukca köyümüzün maclarını hep birlikte takip etmeyi ve futbol hocamız sayın Necdet Can'dan haftalık futbol yorumları almayı öneriyorum.

İlave olarak ilk fırsatta www.kestanelikliler.com yazılı bir pankart hazırlatıp maçlarda asmayı öneriyorum daha iyi bir tanıtım zor yapılır.

Selamlar

Ali Akıncı

Gökhan Sağdıç
05-02-07, 10:29 AM
Vay ali abim hoşgeldim bea...:) Bak kimler ne söydedi site kakkında..?

http://img406.imageshack.us/img406/5333/arnoldsayssw8.jpghttp://img151.imageshack.us/img151/6073/benedictsaysyf2.jpg

Yener CAN
05-02-07, 01:13 PM
Dün Beyazıt'ta halk yürüyüş yapmış,sağolsunlar destek gün geçtikçe büyüyor;

http://img170.imageshack.us/img170/2193/kastanyasz6.jpg

:D :D :D

bobo13
05-02-07, 01:47 PM
işte kestanelik büyüklügü budur

imhotep-77
05-02-07, 03:42 PM
evet bencede iyi fikir mac başlayınca da tribune asilir...

Mustafa SERBES
07-02-07, 05:33 PM
Klasik bir cümle; sevgi paylaştıkça çoğalır..
O zaman köyümüzü sevenlerini ve özellikle kulübümüzün taraftarlarını, buluşma noktası bu sitenin varlığından haberdar etmek için pankart fikri güzel.
köyün kahvehanelerine bir A4 çıktısı ile duyuru şeklinde asmamız da mümkün.. Köyde ikamet eden üyelerimizden yazıcısı ve A4 kağıdı sorunu olmayan arkadaşlardan böyle bir destek alabiliriz. değil mi?
Daha da ileri giderek sayın muhtarımızdan hoparlör aracılığı ile sitemizin varlığını anons etmesini, sevgili şinasiden düğünllerde 5 dakika dinlenme arasında hüseyin güner duayenimizden de anons etmesini rica edebilirmiyiz derim ben..

Reis
08-02-07, 10:16 AM
Eyvallah Abİm

DÜĞÜnlerde Ama Bİzİm KÖydekİ DÜĞÜnlerde Olabİlİr....

DÜŞÜnsene ÇanakÇada Bu Anansu Yapiyorum KÖye Gelemem Herhalde :):):):):)

İŞİn Şakasi Bİr Yana Bİzler Elİmİzden Gelenİ Yapiyoruz KÖyde İkamet Edenlerİn ÇoĞu Bİlgİlenİyor.

Sİze Daha Çok İŞ DÜŞÜyor KÖyde İkamet Etmeyenlere Duyurabİlİrsek Ozaman Dhda BÜyÜr Bu İŞ Yurt DiŞinda Bİr SÜrÜ Kestanelİk Lİ Var Onlarida Haberdar Etmek Lazim DeĞİl Mİ ?

Mustafa SERBES
09-02-07, 04:09 PM
Vallahi ben hastanemde sitemiz hakkında damardan reklama giriştim. Hoş milletin ilgisini pek çekmese de biz göle mayayı çalalım. Ya tutarsa diye. Hoş elimde sitenin cazibesine katkıda olacak zorunlu hiyerarşik yaptırımlar da yok değil hani:). Örnek her kim ki kestaneliklier sitesine üye olur ve her gün bu sitede en az 30 dakikasını geçirirse o elemana o gün mesaisini 30 dakika erken bitirme ya da sabah 30 dakika geç gelme hakkı verilebilir:). Örnek 2. Her kim ki sitemize 10 üye kazandırır senelik iznine +1 gün tarafımdan ilave edilir şeklinde..Nasıl? Biraz gaddarca ama olsun.Her şey Kestanelik için:)

Mustafa SERBES
09-02-07, 04:17 PM
Bu arada köyün resmi bir foto arşivi falan yok mu yav. Gençlik kulübünün resim arşivi, ya da üye listeleri, kulübe emeği geçenler, yönetimler vb. konularda bilgiler yok mu. Ha bu arada ben sadece sözel değil de ekonomik katkıyı da sağlaması açısından şu an mevcut kulüp yönetimindeki arkadaşlara önerim olacak. Ben kendim hatırladığım kadarıyla kulüp üyesiyim ve tesadüf köye geldiğimde ve teadüf toplantı falan olduğunda bir kaç kez kulüp aidatı ödemiştim. (yıllaaarrr önce)Şimdi ben ve benim gibi üye olup ta kulübe anılarını anlatmaktan ya da geçmişte attığı şık goller ve güzel futbol dışında katkısı olamayanlar (şşşşşş:) biraz reklam olsun yav)ya da kulübe atmadığı goller oynamadığı futbolu dahi olamayan ama bu camiayı seven tüm dostları katkı sağlamak amacı ile yapılacak herhangi bir organizasyonla ya da bu sayfalardan ulaşarak katkı yapmaya davet etsek fena mı olur. Tabi ki bahsettiğimiz büyük maddi katkılar değil. Ama birikmiş aidatların tahsili olabilir, karınca kararınca katkı talebi olabilir. Yani her türlü katkı olabilir.
Ne dersiniz..

taci genisken
12-02-07, 01:59 PM
Mustafa cim ....Bunca senedir saglik sektörünün icindesin .Bence bunca zaman zarfi icinde -KESTANELIK-lilik serumunu icat etmen gerekmiyormuydu. Düsünsene Canakca li bir hastaya Kestanelik lilik serumunu verdigin zamanki tepkisi ne olur? Buna en güzel cevabi kim verecek .
Cevabi bekliyoruz........

burak
12-02-07, 05:34 PM
Abİcİm Bunun Serumla SaĞlikla Bİr Alakasi Yok Bİzİm KÖyÜn Suyundan Kaynaklaniyor Suyundan İÇen Bİrdaha KÖyden Ayrilamiyor Nejat Uygur Bİle Suyundan İÇtİ KÖyden AyrilmiyormuŞ...

Mustafa SERBES
20-02-07, 08:43 PM
Vayy tacicim be .. yeni farkettim. Senin yazdığını görmek, okumak gerçekten güzel. Ama sen hala şu arşiv defterinden bahsetmedin.Hani kırtasiyede her maç sonu doldurduğun..Hatırladın mı? Ya hani şu almanca dil dersleri VHS kasetlerin vardı ya:) Onların yanında saklardın.Bir o kasetleri, bir müslümün plağını,bir kibariyenin plağını bir de o defteri..Damardan müslüm dinlerken ya da kiboşu dinlerken bir yandan da o haftaki maçları yazardın.Ben de yardımcı olurdum denk gelirsem. Ama hakkını yemiyeyim almanca VHS kasedi seyrederken o kadar disiplinliydik ki direkt transa geçiyorduk yav.:)Hatta genelde anlamazdık ve bu dil derslerinde sevgili ali akıncı kardeşimizvar ise ondan "şimdi ne dedi, burada ne diyor" gibi simültane çeviri desteği talebimiz de olmuyor değildi.fakat ali abim de aynı trans halinde ve seyrettikleri piç olduğu için bu taleplerimize pek hayıflanırdı..Hay sizin sorunuza vatndaş ah uhdiyor neyini tercüme edeceğim diye de çıkışıyordu.
şimdilik bu kadar
sevgiler

Ali AKINCI
21-02-07, 10:59 AM
Öncelikle yıllardır görmediğim sevgili Taci kardeşime selamlar , en son Ayhan dan arasıra onun Frankurt nahiyemizdeki balıkcı dükkanında arasıra görüştüğünüzü öğrenmiştim umarım hepiniz iyisinizdir.

Çeşitli vesileler ile sıkça görüştümüz Mustafa kardeşimin sitemlerinde haklılık payı mutlaka var ama bir çin atasözü ne demiş '' yardıma muhtac birine balık verme , balık tutmayı öğret.
Benim amacım '' lan bu gavurlar ne diyor , yoksam ki bize sövüyorlamı '' falan gibi düşüncelere kapılmamanız için , Taci kardeşim gibi o dili öğrenmenizi teşvik etmekti .Hazırcı olmayın istedim, çabalayın öğrenin istedim yoksa ne olacak anında görüntü hemen tercüme ederdim ama görüyorumki nafile , o günlerde bu yabancı lisanı öğrenememiştin aradan geçen zamanda durumda pek değişiklik olmamış gibi.

Bu arada aklıma gelmişken aslında fotograf arşivi deyince benim aklıma direkt foto Nuray gelir , Foto Nuray arşivlerini hizmete açsın diye bir kapmya başlatılsa ??

Hepinize selamlar.

Mustafa SERBES
05-03-07, 07:45 PM
Herr Taci.. Arkadaşım sitede her zaman aktif durumdasın ama gölge markajı yapar gibisin. Aktif okuyuculuktan öteye gitmeni bekliyoruz. Sen ki eşe dosta, arkadaşlarına mektup yazmayı seversin. Ben en azından öyle hatırlıyorum. Köyde kim askere gittiyse ona muhakkak yazardın.
Serum konusunda ise şunu söyleyebilirim. Çanakçalı birine kestanelikli serumu vermeyi aklımdan bile geçirmem.Çünkü ortaya çıkacak sonuç büyük ihtimalle fenerbahçeli can ya da lugano gibi biri olacaktır. E futbolu seven birisi olarak can ve lugano bize yeter:) Yetmez diyorsan mustafa doğan ve baki mercimeğin de çanakçada doğdu serumla ancak bu kadar kestanelikli oldu grubuna dahil etmemiz mümkündür.

Mustafa SERBES
08-03-07, 10:16 PM
Herr Ali abim,
Vallahi haklısın. Kesinlikle çok doğru bir yorum seninkisi. Bir arpa boyu yol gidemedik almanca lisan-ı münasibini öğrenme konusunda. <halbuki ne güzel duygularla ne ulvi amaçlarla bu lisanı öğrenme istemiştik Bacasız fabrikamız turizme katkı sağlamak, yurdumuza gelen turistlere hizmet etmek bizim yaşama gayelerimizin ve rüyalarımızın baş konusu hatta fantazisiydi o gençlik yıllarında. Yurda gelen turistlerin çoğu da alman olunca ve de türkiyede DİL sorunu çektiklerini zamanın TAN,BULVAR gibi gazetelerinden boy boy görüp okuyunca kahır yapmıyor değildik hani. Mücahit kardeşimiz dil sorununa o kadar kafayı takmıştı ki bu işi çözmek için antrenmanlarını epey sıklaştırmış ve burnunu diliyle yalar hale bile gelmişti.
Ne acıdır ki tertemiz bir buruna sahip olmaktan öteye gidemedi diye hatırlıyorum.Bizimki de pek farklı olmadı hani. ne almanca DİLİni öğrenebildik ve kullanabildik, ne de temiz bir burnumuz oldu:)
Gençlik yıllarımızla ilgili anılara daha sonra da devam ederiz.
Saygılar:)