PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B.Çavulu MaÇi Sonrasi

Reis
09-04-07, 10:00 AM
DÜn TÜm Umutlarimizi Sİlİvrİ Stadi Çİmlerİne GÖmdÜk.İlk Yari İkİncİ Yari MaÇ DeĞerlendİrmesİ YapmayacaĞim Sadece Öz EleŞtİrlerde BulunacaĞim.2.yari 7 Dakİkada BulduĞumuz 2 Golle 2-0 Öne GeÇtİĞİmİz Bİr MaÇi Malesef KÖtÜ Oyunumuz Netİcesİnde 2-2 Bİtİrerek 2 Puani Ve Umutlarimizi Biraktik.

Bİz Belkİde Çok İnandik Kendİmİze Şampİyon OlacaĞimiza Kendİmİzİ Bİr Anda Dev Aynasinda GÖrdÜk BaŞta Ben Hocalari Ve Futbolcu KardeŞlerİm.saha İÇİnde Lİdersİz Olan Takim Herkez Gol Atma Sevdasina Kapilinca Defans Yanliz Kalinca Kİmsede Yardim Etmeyİnce Olan Oldu.turgay Ve Sezgİn Gerİ Gelmezse,gÜrkan AldiĞi Her Topu Ezerse,mustafa SaklambaÇ Oynarsa Sahada,mert Ve AĞİŞ Topa Yabanci KalmiŞsa,k.ahmet GÖlgesİne Bİle Çalim Atarsa,yusuf KoŞmayi Birak YÜrÜyemezse,serkan Panİk Atak OlmuŞsa,gÜven ŞaŞirmiŞsa,recaİ Solbekken Uyuyup SaĞa Kadar KaymiŞsa,buĞra Yenİ GİrdİĞİ Oyunda Topa KoŞmayip SeyretmİŞse,selÇuk Kirmizi GÖrmek İÇİn ÇabalamiŞsa,emrah GÜÇsÜzse,hamİt Ceza Alirsa,burak Hastaysa,seÇkİn Pİknİkte İse,ferhat GelmemİŞse,ahmet Özcan İŞteyse,yedek Kalanlar Bana KizmiŞ DarilmiŞsa Ve Bİz Takim OlamamiŞsak Bu İŞ Zaten Olmaz...........

Ve Bende TÜm Bu Olanlara TrÜbÜnlerdekİ Gİbİ Seyİrcİ KalmiŞsam Yaziklar Olsun Bİze Be.

Ben Burada BaŞkanima Çok TeŞekkÜr Edİyorum Bİze GÖsterdİĞİ Her TÜrlÜ Yakinliktan Ve Daİma Arkamizda Durmasindan Dolayi.

ÖnÜmÜzde Çeltİk Ve Kalan 7 MaÇimiz Var TÜm MaÇlarimizi Alarak Rakİplerİn Bİzİm Gİbİ Aptallik Yapip Puan Kaybetmesİnİ BekleyeceĞİz.
Yapacak Tek Şey Saha İÇİnde Ben DeĞİl Bİz Olmaktir.bİz Olursan Kazanirsin Ve Hedeflere UlaŞirsin.

Daha Cİn Olmadan Adam Çarpmaya ÇaliŞirsak,adama DÜn Boktun Bu GÜn Koktun Derler.Çoluk Çocukla Bu İŞ Olmaz Derler.sen Rakİbİn KÜÇÜmsersen Ve Onu Cesaretlendİrİrsen Vay Senİn Halİne.

Hakem Penaltimizi Vermedİ Çarpma Dedİ Kalecİyİ GeÇen Topu Adam Ellerİnİ Yana AÇarak Çikardi Orta Yana Bakti Yan Devam Dedİ Hocam GÖrmedİnmİ Dedİm GÖrdÜm Ama Çarpma Dedİ 10 Metreden Çarpma Olmaz Dedİm Ama Son SÖzÜ Onlar SÖyler.sen MaÇ İÇİnde Hakeme Yardimci Olma Vidi Vidi Yap Hep İtİraz Et Hakemde Senİn Son Dakİkada Penaltini Versİn Yemezler Beyler Daha Çok Beklersİnİz.

Daha Çok SÖz Var Ama Neyse.bİz Yola Bu Takimla(takim Olamadik Ama) Çiktik Ve Bu Takimla BİtİreceĞİz Ama Öyle Ama BÖyle Allah Yardimcimiz Olsun.ben BugÜn Varim Yarin Yokum Bu Takim Sİzİnİ Sİzlerde Daha Çok GenÇsİnİz Bu Formayi Çok Gİyersİnİz Ama LayiĞiyla Gİymek En GÜzelİdİr.

Saygilarimla.

recai
09-04-07, 02:24 PM
Reis,
Cok Dolmussun Kardesim, Yinede Olumsuz Yonlere Bakmayalim. Olumlu Tarafinada Bakalim. Daha Cok Gencsiniz. Onunuzde Sadece Bu Sezon Yok. Bizler Sizden Gelecek Bekliyoruz. Sadece Bugunluk Sizi Desteklemiyoruz. Ben Su Andaki Takima Bakinca, 2 Sene Sonra Karsisinda Rakip Kalmayacak Bir Takim Goruyorum. Aranizdan Ayrilacaklar Vardir, Yeni Katilacaklar Vardir, Ama Kemik Takimi Olusturacaklar Su Andaki Futbolcularimizdir.
Once Moralimizi Bozmayacagiz.
Takimsa Takim, Tİm Ise Tİm Olacagiz.
Bu Sene Zorladiysak, Seneye Silecegiz.
Ama Yine Hep Beraber Olursak Bunlari Yapabiliriz. Biz Gelecek Icin Oynayip, BaŞari Icin Kendimize Dersler Cikartmaliyiz.

Yanlislarimizi Biliyorsak, Duzeltiriz. Tadbirimizi Aliriz, Yolumuza Devam Ederiz. Yazindan Anladigim, Yanlisimizi Biliyoruz. En Guzeli Bu. Sonu Guzel Olacak.

Reis
09-04-07, 02:35 PM
Recai Abim Sağolasın.

Dünkü maç hakikaten dönüm maçıydı abi.Ve bizim malesef köy olarak en kötü alışkanlığımız küçük maçlarda rakibi ciddiye almamak.Dediklerin doğru bu sene olmazsa seneye olur ama böyle olmaz daha dünkü çocukların yedek kalınca surat yapmaları oyunda birbirlerine küsmeleri hoş değil.

Nejdet CAN
10-04-07, 12:09 PM
Şinasi kardeşimin söyledikleri ne kadar doğru ise Recai nin tespitleri o kadar doğru bence.İkisinede katılıyorum.Önce takım olmayı öğrenecek gençler.Takımda kalecinin bir görevi varsa ,golcülerin bir görevi varsa orta saha ve defansında kendilerine göre görevleri vardır.Herkes işini yapacak.Arkadaşının hatalarını kapatmaya çalışacak o hataları göstermeye onu şikayet etmeye çalışmayacak.TAKIM OLACAKSINIZ.Olmaya niyeti olmayan varsa gitsin masa tenisi oynasın.Tek başına olur doğruda yanlışta onun olur.
Şinasi kazanırkende yanındaydık kaybederkende senin ve takımımızın yanındayız.Şampiyonluk tabiki amacımız olmalı ama bunun yanında iyi bir takım yaratmak daha önemli olmalı.Yoksa yabancı oyuncularıda bünyenize katıp daha iyi bir ekiple şampiyonluk kovalardınız.Ama sen ve yönetim bu genç kardeşlerimize güvendiniz.Onların önce bunu anlayıp sizin bu güveninizin karşılığını vermelerini bekliyoruz.

burak
10-04-07, 08:40 PM
hepimize geçmiş olsun diliyorum.öncelikle hocamızın dediği gibi başkan ibrahim mertele teşekkür ediyorum gerçekten herzaman yanımızdaydı.şinasi hocam bu senin belki ilk ciddi deneyimindi ve takımdaki gençlerden çoğu ilk defa böyle maçlara çıktılar hatta aralarında ilk defa forma giyenlr vardı.daha herşeyin sou değil lig uzun daha çok şey değişecek diye söylemiştim ve yine söylüyorum hatta idda ediyorum biz önümüzdeki haftalara iyi hazırlanalım yeter.kendi adıma ben baştan beri hocama ve takımdaki arkaşlarıma güveniyorum yanlız hocamın dediği gibi daha kestanelik formasını yeni giymiş daha yaşı 18 e gelmemiş kardeşlerimiz takıma giremediği yada yedek kaldığı zaman triplere giriyorlar böyle olmaz arkadaşlar biz burda 20 kişilik bir takımız yeri geldiğinde tribünde detek vermemiz lazım.kimse lig bitmeden moralini bozmasın bu takım çok şampiynluk yaşayacaktır...