PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiç Unutmam

Yener CAN
03-02-07, 06:39 PM
B takımından A takımına ilk çıkış maçımdı ve maçımız İzzettin Köyü ileydi,neyse maç başladı bende acayip heyecan var,bu maçta mutlaka güzel oynamalıyımki A takımında kalıcı olayım.

Kalede Recai vardı (ahh Recai ahhh..!)...Neysem o zamanların yırtık uçurtması İzzettin'in başarılı sol açığı Selçuk diye biri vardı,bu vatandaşı tutma görevi bendenize verilmişti ama adamı tutabilmek ne mümkün yılan gibi sıyrılıyordu kereta. :)

Uzun lafın kısası ben kendi kaleme bir gol kaydettim.:( sadece bir gol olsa yine iyi dayanamadım bir tane daha kendi kalemize inceden bir çalışma yaptım. :eek:

Bu esnada dışarıdan bana tezahüratlar çoğalmaya başladı tabi.:D Hocamızda bu tezahüratlara daha fazla dayanamayıp beni dışarı aldı (haklı olarak).

Ben dışarı çıkarken o zamanlar yaşı baya küçük olan sevgili kardeşim Şinasi Günerde bana tezahüratlarını devam ettiriyordu "Yener abii üüüç üüüç"... :D

Kalın Sağlıcakla.

Mustafa CAN
03-02-07, 06:49 PM
Hoca Hat-Trick'ini engellemiş amcam.:)

bobo13
03-02-07, 09:22 PM
gitti yener abinin hat-trick i:)

recai
03-02-07, 11:21 PM
Uzulmeee
Namik Abinin Rekorunu Kiramazsin. Bana En Fazla Golu Atan Takim Arkadasimdir.

cnraru
04-02-07, 01:09 PM
yapma yener abi güzelmiş valla ben bunu hiç duymamıştım

Yener CAN
04-02-07, 01:16 PM
Bu arada yazmayı unuttum maç ben çıktıktan sonra 8:2 bizim galibiyetimizle bitmişti. :)

cnraru
04-02-07, 01:28 PM
bende maçın sonucunu merak etmiştim sonuç için sağol yener abi
futbol hayatının en kötü maçıydı herhalde ;)
ama hat-trick te kaçmış kıl payı

Reis
05-02-07, 11:46 AM
Ben seni öbür kaleye atıyon sandım YENER abi o yüzden 3-3-3 diye bağırmıştım bende o maçı çok iyi hatırlıyorum köy sahamızda biz ozaman locadan seyrediyorduk maçı üst kattan :) yani tepe yolunda....senin gollerin bir harikaydı ama hoca kimdi didi mi idi ? :):):)

thierryhenry
20-02-07, 12:10 AM
aynı benim gençliğim gibi yaaaa