Orijinalini görmek için tıklayınız : Engİn Serbest
yellow canary
05-02-07, 11:00 AM
Eski futbolcularımız bölümünün ilk konusu bence rahmetli ENGİN SERBES ağabey olmalı.Ben 31 yaşındayım ama benden öncekiler buraya onun nasıl bir futbolcu olduğunu anlatarak bize katkı sağlayabilirler ben sadece konuyu açıyorum O Kestanelik tarihinin bence en iyisi idi çok erken yaşta aramızdan ayrıldı onun cenaze töreninde ben ufak bir çocuktum sanırım vefat ettiğinde ÇORLUSPOR da idi o gün Kestaneliğin nufusu kadar insan cenazesinde idi ben onu musalla taşında gördüğümde herkes ağlıyordu .Dedim ya daha çocuktum ben sözü büyüklerime bırakıyorum rahmetli Engin ağabey ile ilgili anı ve hatıralarını bizlerle paylaşırlarsa seviniriz ne dersiniz Necdet abi.....Saygılarımla.
ENGİN SERBES NUR İÇİNDE YAT KESTANELİK SENİNLE HER ZAMAN GURUR DUYDU VE DUYMAYA DEVAM EDECEK KABRİN CENNETOLSUN .......
Nejdet CAN
05-02-07, 11:33 AM
Engin Serbes i anlatmak için günlerce yazsam belki anlatabilirim.Onu benden iyi anlatabilecek ağbilerim arkadaşlarım mutlaka var.Ama özellikle son dönemlerinde sürekli beraber olduğumuz için çok şeyler paylaştık.Engin için kötü konuşacak tek bir Kestanelikli olabileceğini sanmıyorum.İnsan olarakta futbolcu olarakta mükemmel bir arkadaşımızdı.Müthiş bir fizik ,müthiş bir solak,harika bir futbol zekası o bir BOMBACI ydı.
Onun ve bizlerin şansızlığı tamda Akdeniz olimpiyatlarına seçildiği zaman vefat etmesiydi.Birçok kişi belki bunu bilmiyor ama beni dahada üzen vefatından birkaç gün sonra Olimpiyat Milli takımına seçildiğini gazetelerden öğrenmek oldu.SENİ ÇOK SEVİYORDUK ŞİMDİDE ÇOK SEVİYORUZ BOMBACI ENGİN
Mustafa CAN
05-02-07, 11:36 AM
Tanıma ve izleme fırsatı olmasa da Engin Ağbimizi hep dinledik büyüklerimizden.Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu kanıtlamış bunca sene sonra bile iyi futbolundan söz ediliyor.Nur içinde yatarsın İNŞALLAH...
guven_guner1907
07-02-07, 06:36 PM
ENGİN SERBEST kendisini tanımıyorum çünkü rahmetli olduğun daha dünyada bile yoktum ama büyüklerimizin anlatmaları felan köye faydası dokunan köyümüz insanı olarak sevilen bir insanmış mekanı cennet olsun bıraktığı emnetini kolluyacağız hepimiz gözü arkada kalmasın nur içinde yat ENGİN abi
taci genisken
08-02-07, 04:13 PM
Selam öz KESTANELIKLILER Öncelikle böyle güzel bir siteyi bizlere sunan herkeze tesekkür ederim 2500 -3000 km uzaktan köyümüzle ilgili havadislere ulasmak köylülerimle beraber olmak beni cok mutlu etti böyle bir fikrin öncülügünü yapan kisiler (NECDET CAN-YENER CAN) canim arkadaslarimda beni hic yaniltmadilar cunku böyle bir olaya imza atmak sadece köyünü gercekten sevenlerden beklenirdi kendileride ÖZ MÜ ÖZ KESTANELIKLIDIRLER Bu gercekten bir milattir Sizleri cok seviyorum
bayram akıncı
08-02-07, 08:29 PM
siteyi duyunca hem şaşırdım hemde heyecanlandım.keyifle ve gururla siteyi takipedip bare buradan KESTANELİK hasretinigiderme şerefine nail olayım.hazırlayana ALLAHrazı olsun.herkese selam.BAYRAM
RAHMETLİ ENGİN AĞBİ için söylenecek tek söz MÜKEMMELİN ÜSTÜ unutmadım unutmaya hiç niyetim yok .mekanı CENNET olsun.
panteon
09-02-07, 09:30 PM
kendisi benim dayimdir nur icinde yatsin onu hic goremedim ne yazikki. oldugu zaman daha dogmamistim bile ama ne zaman konusu acilsa kendisi herkes tarafından ovguyle anlatılırdı ve herkes onu cok severmis mekani cennet olsun.yalniz Engin SERBEST değil Engin SERBES
panteon
10-02-07, 11:50 AM
annemden duyduklarima gore dayimim diger bir adi da BOMBACIYMIS.cok guclu bir sol ayagı varmis hatta anneme birgun anisini anlatmıs.serbest atis sonrası topa o kadar sert vurmus ki top kalecinin ellerine carpmis ve kalecide ellerini buyuk bi aciyla sallamis engin dayimda vurususunun o kadar kuvvetli oldugunu anneme buyuk bir mutlulukla anlatmis:).Engin dayimin akranlari ona bombaci denildigini cok iyi bilirler...
tanima sansina nail olamadigim canim dayim.. Hakkinda duyduklarimdan sonra, onu taniyamadigim icin sanssiz sayiyorum kendimi.. Bombaci Engin, mekanin cennet olsun ..
Eger Konu Cok Sevdigim Allah Rahmet Eylesin Engin Ise Bende Birkac
Satir Yazayim.onunla Cok Anilari Olan Az Insanlardan Biriyim.
Kartal Sporda Beraber Oynarken A Takimina (bizlerden Yasca KÜcÜk Olmasina Ragmen)ilk Girenlerdendi.cok GÜzel Fizigi,mÜthis Bir Sol
Ayagi Vardi,mÜbala Etmiyorum Formaya Ve Sahalara Cok Yakisiyordu.
Ben Erken Yasta(17) Almanyaya Geldigimden Senelerce Beraber Oynamamiza Ragmen Yinede Fazla Beraber Oyniyamadik.
Bana Almanyaya Ilk Mektupu Engin GÖndermistir.birdaha Kendisi Ile
GÖrÜsememek Bana Cok Zor Gelmisti.eger Yasamis Olsaydi Ozamanda
SÖylÜyorduk TÜrkiyede Cok Iyi Yerlere Gelecek En Iyi Solak Olacakti
Neyse Kendisine Rahmet Dileyerek Sizlere Biraz Ondan Bahsetmis
Oldum Cennet Mekani Olsun
Mustafa SERBES
20-02-07, 08:06 PM
Aslında buraya yazmak en zoru.
Hiç yazmasaaam bir türlü yazsam ne yazacağım nasıl yazacağım? Bir insanı efsaneleştirmek, tabulaştırmak gerçeklerin önüne geçebilir.Ama ağabeyim için bu düşüncemi göz ardı edebilirm.Hoş onu en son gördüğümde daha 15 yaşımda bile değildim. Dolayısı iel aradan 24 sene geçtikten sonra neler yazılabilir, 15 yaşında birinin hatıraları 24 yıllık törpüden sonra ne kadar doğru,gerçeğe yakın ve merhumun hak ettiği dizelerle anlatılabilir. Zorluğu da bu zaten. Anısına saygı duyarak, bir kardeşe yakışır şekilde,BOMBACI' ya hakettiği şekilde yazmak...Yazacağım bu konuda. Zaman zaman fotoğraf desteği ile, zaman zaman yaşadığımız anılardan yola çıkarak,belki de annemden destek alarak...(çünkü ağabeyimi en iyi tanıyan ve hala onu en çok özleyen insan o.Ağabeyimi aradan geçen bunca zamana rağmen hala unutamadı.Hala acısı taptaze.Bunu onun gözlerinde görüyorum.Zaten ondan ağabeyimden bahsetmem bu yüzden çok zor).
Herkese saygılar..
Mustafa SERBES
20-02-07, 08:08 PM
Ha bu arada panteon aksir abimin bir anısını yanlış aktardı. Düzelteyim.Ağabeyim ellerini acıdığı için parmakları açık bir şekilde bileklerinden salladığını ,yani canının çok yandığını görünce kaleciye çok acımış,topa sert vurduğu için çok üzülmüş..
Mustafa SERBES
20-02-07, 08:09 PM
panteon aksir = panteon kadir olacaktı:) hızlı yazmak isteyince bööle kazalar oluyor.
Sayın abim
Ben yarım yamalak hatırlıyorum o günü herkesin yakasında engin abimin resmi vardı.Ozaman biz camini orda oturuyorduk ve bizim şimdi oda kesildi.armut ağacı (hani herkesin misket oynadığı ağacın ) ordan bakıyordum engin abime.BOMBACI engin abi.
Abi tam ölüm tarihini yazarmısın belki geç kalınmış olabilir ama bizler o günü hatırlayalım bundan sonra.toplu halde mezarını ziyaret edelim K.S.K olarak çiçek bırakalım duamızı edelim.Dedim ya geç kalındı ama zararın neresinden dönülürse kardır.Ben yönetimede ileticeğim zaten onun isminin yazılı olduğu bir formayı ozamanın Engin abi ile oynayanların imzaladığı bir formayı ailesine vermeyi teklif edeceğim ve kimsede buna karşı çıkmayacaktır.
saygılarımla.
taci genisken
25-02-07, 01:58 PM
Bizim mahallenin,cocuguydu , kalbi mükemmel cok iyi insandi ...ve süper sol ayagi olan harika futbolcuydu....O nu saygiyla aniyorum Bombaci seni hicbir zaman unut madikki
Mustafa SERBES
05-03-07, 07:50 PM
21/04/1983 perşembe...
21/04/2007 de 24 yıl bitmiş olacak sevgili şinasi.Ama yukarıdada belirttim,annemde acısı hala taze.Dolayısı ile düzenleyeceğiniz organizasyon bizim evde ve özellikle annemin katılacağı bir organizasyon olmasa daha iyi olur
Abi doğru diyosun en çok anaların yüreği sızlar yıllarda geçse unutamaz o günü biz anneyi üzmek asla istemeyiz onu üzmek yerine geçte kalmışta olsak ona o gururu öyle bir evlat yetiştirdiği için en azından teşekkürlerimizi sunmamız lazım diye düşünüyorum.Kestanelikspo.com isim hakkını bizim serkan lar almış yakında faliyete geçecek şimdi yazdığında direkt www.kestanelikliyiz.biz e bağlanıyor orada tam anlamıyla bir engin serbes sayfası olacak ben hazırlayacağım anne baba kardeşler takım arkadaşları kim in engin abi ile anısı varsa orada olacak daha sonra naci abi ve diğerleri
Kendisiyle tanisma firsatım olmasada aile mezarlıgımızda babacığımı ziyaret ederken onada dua etmeyi hic unutmadıgım yakın akrabamız.....
Aile buyuklerimden kişiligi ve karekteri ile ilgili hep guzel şeyler duydum....
Allah rahmet eylesin....
Sevgilerimle
Sibel SERBES ERTÜZÜN
Şevval SERBES
25-08-08, 01:31 PM
Engin Serbes benim amcam olur. Onu hiç görmesemde neredeyse tanıyor gibiyim çünkü onun fotoğraf albümünden resimlerini, transfer kağıtlarını ve okul diplomalarını inceledim. Eğer katkısı olursa babamdan da yardım alarak o fotoğrafları sizlere ulaştırabilirim.
Herkese iyi günler... :hi:
abahcivan
25-08-08, 03:07 PM
ben o zaman küçüktüm,kendisini fazla hatırlamıyorum fakat o gittiğinde herkesin nasıl hıçkırıklarla ağladığını hiç unutmadım.
ilhaninanc
12-01-10, 11:59 AM
evet, arkadaslar bombaci engin o gunu cok hatirliyorum hemde cok iyi,,cunki rahmetli babam istanbul cocugu Necmetin Inanc, babami merdivenlerin altinda herkezden gizli gizli ilk defa agladigini gormustum ve ona, baba ne oldu niye agliyorsun diye sormustum,cocuktum iste,tam olarak herkezin aglamasina bir turlu akil erdirememistim.allah mekanini cennet ettisin,evet mustafa kardes haklisin bir anne icin evladini kaybetmek gercekten cok aci bir olay,allah onada hepimizede sabir versin kalin saglicakla
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.