Orijinalini görmek için tıklayınız : Kestanelik'li Olmak
Nejdet CAN
05-02-07, 01:00 PM
Kestanelikli olmak bana göre yalnız Kestanelik'te doğmak değil onu hissedebilmektir.Bizler hem bu köyde doğmuş hemde bunu hissedebilmiş kişileriz.Ben uzun bir süredir köyden ayrı yaşayan bir kestanelikliyim.Köyden uzakta iken çocuklarıma acaba Kestanelik'li olmaya anlatabilirmiyim ,onlara bu duyguyu yaşatabilirmiyim diye kuşkularım vardı.Özellikle oğlumun bunu benim gibi hissedebilmesini eğer oynarsada Kestanelik Sporda oynarken benim gibi takım için yapabileceği her şeyi yapabilmesini istedim.14-15yaşına gelince Büyükçekmece İdmanocağı sporda antremanlara çıkarken hocası Mustafa'ya lisans çıkartalım deyince ona Çekmece yimi yoksa köydemi oynamayı istediğini sordum.Oda beklediğim cevabı verdi ve tabiki köyümde dedi.Bu takıma 13 yaşında B takıma girdim.16 yaşında A takıma geçtim ve Kestanelik Spor da oynamanın büyük keyfini aldım.Şimdide oğlumun bu takımda oynaması benim için büyük keyif.Bundanda daha çok keyif veren onun bu köylü olmanın vede bu köyde futbol oynamanın ayrıcalığını farketmesi oldu benim için.
Beni sevindiren bir konuda köyümüze dışardan gelip yerleşen insanlarımızın köyümüzü özelliklede futbol takımımızı sahiplenip desteklemesidir.Köyde yaşarkende ,şu andada bunu görüyorum ve seviniyorum.Onlardada Kestanelikli ruhunu görüyorum.
Mustafa CAN
05-02-07, 02:32 PM
Kestanelik forması kutsaldır kaderine terk edilemez.
kestanelik formasi kutsaldir, o formayi giymek herkese nasip olmaz.NE MUTLU KESTANELİKLİYİM DİYENE.
(BU YAZIYI YENI NESIL GENCLERE YAZIYORUM)
BENDE AZCOK KESTANELIK FORMASINI ISLATANLARDANIM.ESKIDEN O FORMAYI
BIR ÖNCEDEKINDEN ALMAK IDDAA EDIYORUM SIMDIKI 2.LIG TAKIMLARINDA
FORMA GIYMEKTEN DAHA ZORDU.EGER ULASIM SIMDIKI GIBI KOLAY OLSAYDI
YINE IDDIA EDIYORUM BENDEN ÖNCEKI SONRAKI VE BIR SONRAKI NESILDEN
BIRCOK GENC 1.LIG ve2.LIGDE TOP KOSTURABILIRLERDI.BIR TAKIMIN BASARILI
OLMASI ICIN ILK BASTA ALTYAPI ZORUNLULUGU VARDIR KI BIR ÜSTTE EKSIK
BIR ZAMANDA HEMEN TAKVIYE YAPILSIN.BIZIM ZAMANDAN ÖRNEK VERIRSEK
BIZLER(YAS 12-15) KARTALSPOR ADI ALTINDA 1. TAKIMA BIRCOK FUTBOLCU
KAZANDIRDIK.ENGIN-BIROL-MENDERES-NACI-TUNCAY-TUGRUL-GÖKAY-TURGAY
MUHARREM-SEFER GIBI BIRCOK TOPCU 16 YASINA GELMEDEN 1. TAKIM FORM.
GIYDILER.NE YAZIKKI BEN 17 YASIMDA YURT DISINA GITTIGIMDEN FORMAYA
UZAK KALDIM AMA BENI MUTLU EDEN BIZDEN BIR SONRAKI NESILDE (NECOLAR)
VE ONDAN BIR SONRAKI (TACILER)BU BAYRAGI COK IYI TASIYORLARDI VE HER
SENE IZINE GELDIGIMDE ONLARLA BERABER OYNAMAK HAZINI YASIYORDUM.
FAKAT BU NESILDEN SONRA KÖYDE BIR DURGUNLUK OLDU TEK TÜK FUTBOLCU
HARICINDE TOPLU BIR NESIL GÖREMEDIK(10 SENEYI GECMISTIR)
HADIYIN GENCLER BIR KÜKREYIN ABILER YETER ARTIK BIZLER AYNEN ESKIDEN
OLDUGU GIBI BU ISI GÖTÜRECEGIZ BIZE GÜVENIN DIYE HAYKIRIN KI BIZLERDE
BIRCOK ARKADASIN ÖNERILERINI CANIGÖNÜLDEN DESTEKLIYELIM.
TUGRUL AYDIN
BEN TUGRUL AYDIN BENIM MSN ADRESSIM
tugrul1961@hotmail.de
SELAMLAR
alican17
08-03-07, 04:53 PM
allah kestanelikli olmayı herkese nasip etmez :)
SaĞolasin TuĞrul Abİ Nede GÜzel YazmiŞsin ....ama Bu Seferkİler Becerecek İnŞallah Abİ........
Bİde Bİze Sorarlar Bİr Yere GİttİĞİmİzde Nerelİsİn Derler Herkes Kestanelİklİyİm Der Çatalcaliyim Demez Daha Sonra İlÇe Adi Verİlİr :):):)
Sari YeŞİldİr Renklerİ
Fethedİyor Hep Kalplerİ....
mor_ve_ötesi
18-03-07, 02:12 PM
çok güzel olmuş saol:D:DD
kestanelik formasi kutsaldir, o formayi giymek herkese nasip olmaz.NE MUTLU KESTANELİKLİYİM DİYENE.
bana eskişehire 1 kestanelik forması yollayın yavv
imhotep-77
19-03-07, 12:04 AM
futbolcuların ımzası da olsun:)
Ali AKINCI
19-03-07, 08:35 AM
Günaydın Herkeze iyi haftalar ,
Taraftar içinde Kestanelik forması yaptırılıp satılması gündemdeydi sonra öyle kaldı , bizde forma istiyoruz , halı saha maçlarına Kestanelik forması ile çıkmak istiyorum forma satışından kulubede katkımız olur , biri bu konuya el atsın derim.
Selamlar.
[ kestanekli olmayi acaba cocuklarima anlatabilirmiyim diye yazmissin..cok haklisin ama senin bana karsi cok büyük bir avantajin var ben yillardir almanyada yasiyorum..ve köyümü sürekli özlüyorum..ama dönmek????burada yani almanyada kendime bir hayat kurdum isim gücüm burada..bazen ogluma köyümü ve cocuklugumu anlatmaya cok calistim ama onun hayatinda bastan beri sadece almanya oldugu icin beni anlamasi cok zor .....ama bir gün onu oralara getirip okudugum okulu yaramazlik yaptigim yerleri top oynadigim toprak sahayi gösterecegim....o köyde dedem resul türkmen rahmetlik oldu o köyde cok sevdigim babaannem rehmetli oldu.mezarlari orada ve bende öldügümde en azindan bedenimin orda yatmasini isterim.....
gürcan türkmen.....
imhotep-77
23-09-07, 11:27 PM
abii koyden uzak oldugun ıcın belkı haberın yoktur bi hatirlatma olsun senın okudugun okulu yıkıp yerıne baska bı okul yaptılar :D:Ddaha guzel oldu ama anıların artık yok :angel_not:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.