PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dİreklerİ GeÇemedİk

Reis
16-04-07, 11:02 AM
Bu hafta sonu bize Silvri stadında maçlarımızda taşkınlık yapan küfür eden 10 numara ve arkadaşları misafirimiz olarak Hadımköyde idi.

Maç öncesi ben başkanım onları karşıladık hoş geldiniz dedik hatta 10 numara ile görüşerek ortamı germemesini ona karşı bir antipati oluştuğunu direkt yüzüne söyledim.Ama o yine maç içinde ve maç sonunda yine yapacağını yaptı.
Bazı adamların karakteri budur belki çok iyi biridir.Ama maç oynanırken değişik bir kimliğe büründüğü kesin.

Maça süper başladık Turgayın düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Hamit sevincini kulübe ile paylaşınca güzel bir görüntü oluştu tabi altta kalan ben olduğum için benim açımdan zordu 15 kişilik bir sevinç yumağında en altta kalmak ama dedimya güzel bir andı benim açımdan.

Ve şimdide direkler bize geçit vermemeye rakip olmaya başlamıştı zaten aramız geçen haftalarda direklerle iyi değildi.Bu hafta herkesi geçen toplar sanki hareket halinde olan direkleri geçemedi.Önce Sezginin getirdiği topta boş kale yerine Turgay direği nişanladı, ardından Gürkan'ın sert şutu üst direkten geri döndü,öbür direk bende isterim diye bağırıyordu ki Hamitin frikiğinde o direkte nasibini aldı.Mustide bu arada boş durmuyor gol kaçırma yarışına devam ediyordu.

Çok yorulmuştuk çünkü kazanmak için çok koşup çok mücadele vermiştik ,mücadelelerine asla laf etmemde ettirmem de ama beceriksizlik lerine bravo diyorum........

2.yarı ibre onlara döndü Güven iyi toplar çıkarıyordu bu arada Musti Turgayın alda at dediği topa kafa yerine sırtla gidince olmadı zaten fizik kurallarına aykırı bir vuruş tekniği idi o.Maçtan önce Hamite özellikle Mustiyi besle dedim oda yaptı hakikatten bu hafta pas alamadım demez sanırım Musti aldı ama bu hafta da Mustinin ayaklarına zaten sakattı bide prangalar takılınca oda kilitlendi.Memo zaten kilitleniyor Musti sana gerek yoktu. :)

Bu arada Güven yine her maçta(Avc.Cihangir-Çakıl v.s) yediği gollerden bir tane daha ikram etti.Hemde kime 10 numaraya oldumu şimdi adamda golden sonra tabi gider trübünlere Tuncay vari susssssss yapar.Sonra Güven direklere kafa atıyor gerek yok oğlum ben döverim dedim ama 2 saat köyde bulamadım ne zaman sinirim yatıştı çıktı karşıma :)

İyi oynadığımız bir maçtan 1 puanla ayrıldık.Varesın sizin canınız sağolsun beyler.Biz2 yıl önce bu tohumları serpiştirdik genç takımı kurarak,şimdi hafif yeşermeler başladı,önümüzdeki yıllarda mahsulü gene bizler kaldıracağız.
Çürükleri böceklenmişleri ayırıp yolumuza devam edeceğiz.

Hepinizi bize bu güzel duyguları yaşattığınız için teşekkürler.Kalan maçları alalımda renk gelsin köye, bari FENERde kazanır baksanıza biz berabere FENERde berabere. :):):)

Maç sonunda hakemleri ve rakibimizi tebrik etmek için girdim saha içine ettimde ama 10 numara gene kıvılcımı çakmıştı bizimkilerde boş durmuyordu darp saldırma değilde küfürleşmeler oluyordu ki bizlerin güvenliğinden sorumlu resmi görevlimiz bizim çocuklara dipçikle vurmaya başladı.Oldumu şimdi ortada kavga yok sadece ağız dalaşı var sen dipçikliyorsun olmaz .

Aklıselim insanlarında trübünde olması olayları daha fazla büyütmedi.Ve maç bitti,kavga bitti , Çeltikte sağ salim Silivri'ye gitti.

Önümüzdeki maçlarımızı alarak terimizin son damlasına kadar formamızı ıslatacağız .Ve bir gün bu takım o köye Şampiyon olarak girecek ben buna inandım ve sanırım herkeside inandırdım.

Saygılarımla.Şinasi Reis

Nejdet CAN
16-04-07, 11:52 AM
Şinasi hocam sizleri tebrik ediyorum.Şans bizden yana değilmiş.Aynı Avcılar maçı gibi iyi oyun 1 puan kısmet değilmiş diyorum.

Reis
19-04-07, 02:50 PM
Önceden maç yorumlarına değişik yorumlar gelir bizde onları okur bişeyler çıkarırdık şimdi ise yazılanlara cevap belli kişilerden geliyor.Bağlananların sayısı iyice düştü mani bile yazan yok artık....

İnsanın yazası gelmiyor böyle olunca.......

yoksa üst üste alınan beraberlikler mi puan kayıplarımı buna sebep

Üzülmemek elde değil.

Mustafa CAN
19-04-07, 05:24 PM
Bu sene ulaşamadık hedefimize ama en azından tecrübe kazanan arkadaşlarımız oldu sadece tecrübe yetmiyor tabi,sadece güç,sadece kabiliyet,sadece zeka yetmiyor.Giydiğin formanın anlamını bilemezsen?ben demek yerine biz diyemezsen...Ön plana takım halinde çıkmak yerine kendini çıkarma düşüncesi olursa böyle sonuçlarla boynumuz eğik döneriz sahadan.İnşallah herkes bir şeyler öğrenmiştir ve bir daha ki sezon ve önümüzdeki maçlarda aynı şeyler tekrarlanmaz ;)