Orijinalini görmek için tıklayınız : Sİzce Kestanelİk Bu Sezon BaŞarilimi ?
BİldİĞİnİz Gİbİ Bu Sene Kendİ GenÇlerİ Ve Elİndekİ Kadrosu İle 2.amatÖr KÜmede Futbol Oynayan KÖyÜmÜz Takimi BaŞarilimi Yoksa DeĞİl Mİ ?
Bu Ankete Tarafsiz Olarak Oylamalarinizi Beklİyorum..
Basarisiz Diyebilecek Olan Kisiler,
Gecmiste Yapilan Yanlisliklara Bakarak Ders Almalidir. Gencleri Kahve Koselerinden Kurtarmak, Arkadasligi Kuvvetlendirmek, Koy Gencligini Bolmemek Icin Cabalayan Yonetici Ve Hocamiza Gelecek Icin Destek Veriyoruz.
Su Andaki Genc Kadromuzu Basarili Buluyoruz. Ust Siralarda Bitirecegiz. Seneye Sampiyonluk Yarisinda Iddialiyiz. Ama 3. Sene Kesin Sampiyonuz.
Sağolasın Recai abim sizlerin desteği ile bu çocuklar bu işi başaracak ben olurmuyum olmazmıyım bilinmez ama kalbim her zaman bu Kanaryaların-Aslanların-kartalların yanındadır.
Bu sene yinede matematiksel olarak şansımız devam ediyor yarın ne olur bilinmez Avc.Cihangirden 8 Çeltik ten de 5 puan gerideyiz daha 7 şer maçlarımız var kısmet se neden olmasın .
Galatasarayın bile ümidi varsa bizimde var be :)
Nejdet CAN
21-04-07, 02:19 PM
Recai nin sözlerinin altına bende imzamı atarım.Bu ekiple en kötü ihtimalle 3. sezonda( 2008-20009)şampiyonluğun geleceğine yürekten inanıyorum.Birinci amatörde oynamaktan daha önemli amaçlarımız olmalı.Başta başkanımız İbrahim Mertel ve yönetim kurulumuz,hocamız Şinasi Güner ve futbolcu kardeşlerimizi başarılı buluyor ve hepsine teşekkür ediyorum.:clap2: :clap2:
thepatriotfb
24-04-07, 01:14 PM
her sene birinciliğe oynuyoruz fakat şansımız yaver gitmiyor yabancı diyosunuz yabancılarlada 2. ve 3. oluyoruz fakat kestanelik gençleri bu sene yabancı istemedi bu sene de aynı fakat şimdi ekinleri sulama vakti bu genç kadro ,yönetim,başkan ve teknik drektör ile beraber selanik kupasında 3 sene üst üste şampiyon oldu bu başarıyı kimse göz ardı edemez bunun devamı gelecektir, bu takım avcılar c. sahayı dar edip hakeme yenilmişse bu geleceğini belli etmiştir.
şimdi tecrübe kazandık varsın 1 senemiz gitsin ama geleceğimiz gitmesin
istatistik şuanda başarılı diyo köy halkımız bize güveniyo seneye çok daha iyi olacağız eğer bu imkanı tekrar bize sağlarlarsa
herşey için teşekkür ederim.
yellow canary
26-04-07, 10:14 AM
Beyler ben bu anketi başlatırken başarıyı ligdeki sıralama ile ölçülendirmedim.
Genel olarak değerlendirilmesini istiyorum ankette gördüğüm kadarı ilede ve yazılanları okuyarak başarılı olduğumuzu düşünenler olması sevindirici.
Gençlerimizle ne yapabiliriz diye yola çıktık bu sene inanın hepsine şans vermeye çalıştım ama malesef üst üste alınan 3 beraberlik ve kaybedilen 6 puanla hedeften uzaklaştık.
eğer önümüzdeki seneye takıma yabancılar alınırsa bunu kimse yadırgamamalı sonuç olarak bize bir şans verildi ve biz benim şahsi düşüncem bu şansı iyi değerlendiremedik.Ve geçen seneki istatistiklerin altında kaldık malesef.
Kalan maçlarımızı alarak bize verilen şanstan dolayı bir teşekkür mahiyetinde galibiyetleri bize inanıp görev veren ve destekleyenlere armağan etmeliyiz.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.