PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Nİsan Kutlu Olsun

Reis
24-04-07, 11:01 AM
Evet bu hafta sonu 23 nisandı yani ATAmızın çoçuklara armağanı idi .Bizde Kestanelik olarak tüm sezonu 23 nisan yaptık takımı genç bir hocaya yani bana futbolcularıda gençlere teslim ettik.Bir nevi 23 nisanlarda olan bir şeyi bize armağan ettiler ama 23 Nisan bitiyor beyler haberiniz olsun bu takıma seneye transferler gelir bende giderim benim yanımda 5-6 kişide takıma giremez bir daha.Ben bir şekilde orda olurum hoca olmam belki ama yönetici sıfatı ile orda olurum ama inanın bir kaç kişi zor forma bulur ilerde.

Sen rakibi ciddiye almaz net 8 pozisyonu güle oynaya harcarsan 2-1 mağlup duruma düştükten sonra 10 kişi kalırsak ki Selçuk geç bile kaldı bence iyi dayandı ama inanın seneye oda olmaz herkesin yeri dolar bunu unutmayın bol bol çalım atma sevdasında ki gürkan sende köyde çok çalım atarsın bu gidşle Musti sende halı sahada gollere devam edersin Emrah niye forma vermediğim şimdi anlamışsındır sanırım,en yaşlısı takımın Hamit en çok o koşuyor yuh be ne deyim ki daha? Güven sende yeni gelecek kalecinin ardında bekleme pozisyonuna geçersin,diğerleri sizi unuttum sanmayın mesela Turgay geçen sene sen nerdeydin dur ben söyleyim yedek..! ben ne dedim sana güveniyorum bu takımın sağ açığı sen olacaksın ne oldu ben sözümü tututum ama sen oynadığın futbolla beni mutlu etmiyorsun,Mesela Musti sen hangi mevkide idin geçen sene sağ bek ben ne dedim sen benim forvetim olacaksın ben seni forvet yaptım sende golde attın ama kaçırdıklarını yazmaya kalksam site almaz.Gürkan sende geçen sene son adam ve stoper oynadın ben seni biraz daha ileri aldım gole yakın oynattım ama sen dahada ileriyi istedin çalım atarak oraya ulaşabileceğini sandın ulaşacaksınız ama sadece belli bir yerelere,Güvene gelelim yediğin hatalı golleri yemesen biz liderdik sende geçen sene kulübede çok yattın hatırlarsan.Selçuk nerdeydi geçen sene hoca ve kaleci ile sorun yaşadı son maça kadar takımda değildi ama ben onu aldım her zaman güvendiğimi söyledim oda iyi oynadı ama kart görmeyi maharet sanıyor ve oda en sonuda amacına ulaştı seneye gene oynar 2 maç 8 maç ceza alır bu kafayla olmaz.Sezgin geçen sene lisansını bile çıkartmadılar ben ısrar ettim çıkarttım oda pas vereceği pozisyonu şut çekeceği pozisyonu bir türlü çözemedi.

Ümitler bitince eleştirilerde başlar ve kendime geleyim öz eleştiride bulunayım biraz ben ne yaptım ben kimsenin inanmadığı bir olaya önce kendimi sonra herkesi inandırdım herkesi bir anda havaya soktum,bende kendimi kaf dağında gördüm tüm takımdakilerle arkadaşlık yaptım evet evet arkadaşlık diyorum benden 12-13 yaş ufak adamlara benle aynı ortamı paylaştırdım otorite başta iyi idi iyi sonuçlardan sonra herkesin havalanacağını hesaplamadım ve bende en sonunda otoritemi katbettim takım beni dinlemez hale geldi.Otorite bağırmak çağırmak vurmak değil dedim ben onlara otoritemi arkadaşça yaklaşarak koyacağım dedim ne oldu yine ben yanıldım.Yabancı gerekmez ben bu gençlerle yapacağım başaracağım dedim sonuç yine ben yanıldım herkese lisans çıkartması için başkana baskı yaptım o gerek yok çıkarma dedi ben olsun bunlar bana lazım dedim gene ben yanıldım.

Hata yapa yapa kime güveneceğimi kime güvenmeyeceğimi anlıyorum.Burada isim vererek eleştirdiklerim sakın bana kızmasınlar çünkü ben onlara inandığım için ve sevdiğim için bu eleştirleri açık açık yapıyorum onlar beni sever sevmez o ayrı yarın ben olurum onlar olmaz ben olmam onlar olur bu takımın formasını giyecek çok adam ve çalıştıracak hoca mutlaka bulunur ama seneye ben devam edersem bir çoğu ile yollarımı ayıracağım .

Bizim yapabileceğimiz tek bir şey kaldı oda kendimizi bir an önce toparlayıp kalan maçlarımızı kazanıp bizi daima destekleyen başkanımıza ve trübündeki taraftarımıza hediye etmektir.

saygılarımla Şinasi Güner

Doctor Mr.Gokhan
24-04-07, 01:05 PM
teşekkürler heralde internette dolaşan tek küçün akıllı çocuk beni m tekrar saol abim

Nejdet CAN
24-04-07, 03:05 PM
Ellerine sağlık Şinasi.Güzel yazmışsın ders almak isteyen dersini alsın.İsimlerini sayamadıkların biz yırttık demesin nasibini bu kelimelerde kendi arasın.Ben nerde yanlış yaptım desin.Sana baştan şampiyonluğa şartlanma dedim.Ama sen inanıyorum ağbi dedin.Kendine ve takımına hedef koymanı anlıyorum ama şartlanma dedim.Sen oyuncularına ve kendine inanarak bunu dile getirince bir çok kişi şimdi sizi başarısız bulabilir.Hani şampiyon olacaktık diyebilirler.Oysa herkes şunu bilsin gencecik çocuklardan kurulu bu takımın şampiyon olması için biraz daha zamana ihtiyacı var.Seni eleştirenler varsa sana ne teslim edildiğine baksınlar.Mutlaka seninde hatalarında olmuştur ama senden önce hatalı olan maalesef futbolcu kardeşlerimizdir.
Söylediklerimle ters düşmüş olmak istemem evet ben bu takımın şampiyon olabileceğine baştan inanmıyordum.Ne zamanki ilk yarı bitti bizim takımımızın her takımı yenebileciğini gördüm ve söyledim.Beni yanıltan maalesef rahat geçeceğini umduğum maçlar oldu.Sanırım futbolcularımızda benim gibi rahat kazanacaklarını sandılar.Ben umarım ama futbolcu ummaz çalışır , mücadele eder kazanır onlarda bizim gibi izleyerek kazanacağını zannettiler.
Bu sezon böyle geçer önemli değil ama önemli olan kardeşlerimizin Şinasi hocalarının anlatmak istediklerini anlayıp kalan maçlarda hocalarının ve bizim gönlümüzü almalarıdır.
Ve son olarak şunu söylemek istiyorum ben bu işi Şinasi hocasız düşünmüyorum.Önümüzdeki senede bence onunla devam etmeliyiz.Futbolcu kardeşlerimizde kalan maçlarda kendilerini gösterip seneye burada olup olmayacaklarına kendileri kara vereceklerdir.

yellow canary
26-04-07, 10:05 AM
Gökhan olayı yanlış anlamış ama neyse 23 nisanda kutlu olsun bu yazı sitem yazısıydı anlayan anlar tabi.