PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenrebahçe bu mu? (lütfen okuyun )

Gökçay
27-04-07, 07:15 AM
Kadıköy’den zaferle ayrılan Beşiktaş, stat çıkışında Fenerbahçeli taraftarların hışmına uğradı... Siyah-Beyazlılar, Şükrü Saracoğlu’ndan çıktığı sırada takım otobüsü taşlandı. Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüsün camları kırılırken, olaya müdahale eden güvenlik güçleri gerginliği yatıştırdı.

Aurelio ile Ricardinho arasında sahada başlayan kavga, soyunma odası koridorlarında sürdü. Fenerbahçe'nin yıldızı, vatandaşının dudağını patlattı.

Maç içerisindeki bir pozisyonda tartışan ve takım arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirilen Aurelio ile Ricardinho arasındaki kavga, soyunma odası koridorlarına taşındı. Gergin sona eren mücadelenin ardından çok sinirli bir şekilde tünele giren Fenerbahçe’nin yıldızının ilk adresi vatandaşı oldu. Ricardinho’nun üzerine yürüyen Aurelio’nun rakibine yumruk attığı öğrenildi. Bu arbede sonrasında Beşiktaşlı oyuncunun dudağının patladığı ve formasının yırtıldığı bildirildi.

Baki’nin iptal edilen golü sonrası sevinen Beşiktaşlılar’a Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu’nun el-kol hareketleriyle yanıt vermesinin de ortamı gerdiği öğrenildi

En önemli hareketlilik şüphesiz protokol tribününde yaşandı. Gol sonrasında toplu küfür olmamasına rağmen numaralıdan gösterilen bireysel tepkilere kızan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, sinirli bir şekilde yerinden kalktı ve ekibini de yanına alarak stadı terk etti.

Not: Hatırlayın ilk kupa maçında BJK-FB İnönü'de , FB yönetici ve takımı nasıl karışlılamıştık,Çiçeklerle ,Sevgiyle ... kusura bakmayın ama eğer ben FBli olsam bunu okurken yerin dibine girerdim... Maçı dinledim ve izledim ayıp ayıp

Nejdet abi, Yener abi , Musafa ve diyer Fb'li arkadaşlar çok özür diliyorum ama gerçekten çok sinirlendim ve bunu okumanızı istiyorum. Bir derbi maçı olmasına ramen bu kadar olay yaratılmaz , ölüm kalım maçına çıkmıyoruz... ne olursa olsun karşılıklı saygı ön planda olması isterdim....

thepatriotfb
27-04-07, 08:11 AM
gökçay be sizin yaptığınız terbiyesizliğe bakın önce

Mustafa CAN
28-04-07, 11:19 AM
Siz Kadıköy iskelesinde tek başına duran yaşlı kadını döverken ayıp olmuyor muydu?

Nejdet CAN
28-04-07, 02:50 PM
Gökçay haklısın çok ayıp.Yapılan yanlışları görmemek de çok ayıp.Keşke olmasaydı yapılanların cezası verilir inşallah.Ancaaaaaaaaaak bjk stadında edilen koro küfürleri duymazsan,samsun maçında hakkıyla verilen kırmızı kartlara bile tekmelerle karşılık veren futbolcularına vur vur dersen,bir iki maç hariç küfür etmeden maçlarını izleyen Fener seyircisini o zaman takdir etmeyi bilmezsen,100.yılda zago nun en az 5 kırmızı kartı es geçilirken burda yanlışlık var diyemezsen şimdi bir söz söylemeyede hakkın olmaz koçum.
İşine gelince ana avrat düz gideceksin ,işine gelince ayaklarını kırsınlar diyeceksin, işine gelince centilmenlik yaygarası yaparım dersen YEMEZLER GÖKÇAY başka kapıya.
Yanlışlıklardan bahsedeceksek hepsinden bahsedelim.Yada bırakalım herkes istediği gibi yaşasın.

Mustafa CAN
05-05-07, 11:21 PM
Hayır FENERBAHÇE bu işte.1-0 :D:D