PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜvenme Dayina Ekmek Al Yanina ..!

Reis
30-04-07, 12:50 PM
Bu hafta sonu grubumuzun güçsüz takımlarından rakibimiz Dağyenice idi.Msaç öncesi ve maç içinde hepsinin beraberliğe razı oldukları belli idi.Ve maçtan öncede bunu bana sözlede ifade ettiler.Ama bir şey daha dediler bizim santraforumuz var dediler 9 numara onuda bi izle dediler.Hakikatten nasıl forvet santrafor olacağını sanırım bizimkilerde görmüştür.Adam bizimkileri tek başına deli etti.Bence sahanın en iyisi o idi.

Peki biz ne mi yaptık bu arada.Zaten iddaamız bitince takım kurmakta zorlanır hale geldik.Yusuf ve Hamiti'i ısrarla maça çağırdım onlarda gelmese takımı zor çıkaracaktım.Neyse maça yine baskılı başladık maçı koparacak pozisyonları bulduk ama yine atamadık.

Maç öncesi özellikle çocuklarla konuştum herkesin takkesini önüne alıp düşünmesini söyledim.Ama nafile kimse benim dediklerimi yapmadı ve bundan sonrada yapacaklarını sanmıyorum. Recai'nin topu elle kesmesinden dolayı kazanılan penaltıyı gole çevirdiler 1-0 geri düştük.Duran toptan Gürkan'ın arka direğe kestiği topu Hamit filelere gönderdi.1-1 oldu maç .Bu gol pozisyonunu anlatmak istiyorum size top ceza sahası dışına açıldı bizimki yetişemedi ve adamı arkadan çekti ve önüne geçti dağyenice 3 numarasıda sinirlenip tekme salladı hakemde onu 2.sarıdan oyundan attı.Ve bizde bu anda golü bulduk.Faulü yapan bizdik ama sinirlerine hakim olamadı adam ve k.kart gördü.

10 kişi kalan rakibi yenecek gücümüz vardı.Ama sarı kartı olduğuu ısrarla uyardığım MUSTAFA kırmızıya karşı direkt gitti.Rakibinin hiç bir şey yapmadığı pozisyonda rakibe saldırmak istedi tam gözümün önünde ve hakemde onuda attı.Kırmızı kartı gördü.

Ben ne deyim sana Mustafa efendi sana olan güvenimi ısrarla belirttim.Olmaz dediler ben olacak dedim sağbekti o dediler benim forvetim dedim.Ama sen beni yine mahçup ettin.Bana hain evlat muamelesi yaptın.Zaten zar zor takım kuran ben senide kaybettim.Ama inan sende çok şey kaybettin.

Seneye kesinlikle olmayacağım .Trübünde olup takıma destek vereceğim hatta trübüne bu haftada çıkabilirim.Çünkü bende moralman bozuldum ve yıprandım.Çünkü güvendiğim dağlara kar yağdı.Resmen satışa geldim.

Seçkinle başladı bu iş.Pikniğe gitti maça gelmedi ben onu yedek bırakıyorum diye bana sitem etti.fizik olarak kaldıramayacağını belirtmeme rağmen o 11 istyedi idmanlara geldiğinde hiç kesmedim ne zaman idmanı kesti bende yedeğe aldım ama maçı kurtaracak adam sensin dedim ve onu hep onure ettim.

Selçuk ısrarala kart görüp atılmak için çabaladı durdu.Bu çabası başarı için olsaydı inanaın biz bu aşamada olmazdık.Gürkan takmış kafaya forvet -orta saha oynamayı isteksiz oynadığı son adamda o kadar netti ki o mevkide akıl almaz hatalar yaptı.

Sezgin uyumuş tamam yorgun olabilirsin bana haber ver ben seni maçtan önce kaldırayım ama ne bir haber ne bir selam ya sizin lisanslarınız yapılmadı geçen sene bırakın 11 i ben sizi aldım başıma taç yaptım.

Ve en son kalem Mustafa efendi de hain evlat muamelesi yaptı bana ve atıldı ne sorunun vardı mustafa niye bunu bana yaptın.Seni sevmek ve güvenmekten başka hiç bir şey yapmayan Şinasi abine vereceğin mükafat bu muydu.

Ben gidiyorum kalan sağlar bizimdir.İnşallah bu takım bir gün köye şampiyon girecek ve onları ilk kutlayan ve sırtında taşıyan ben olacağım.Ama kendilerine güveni ve saygısı olmayandan ben çok şeyler bekledim.

Bu son yazım olacak bundan sonra her 2 sitede de yazı yazmayacağım.Sadece girip bakacağım neler oluyor diye en son maç bittiğindede bir veda yazısı yazacağım en azından bir veda edeceğim ve herkese teşekkürlerimi sunacağım.

Bizi destekleyen ve daima yanımızda olan başkanımdan ,yönetimimizden,trübünlerdeki taraftarımızdan ve bize gönül vermiş herkesten ben şahsım ve takımım adına özür diliyorum.

Saygılarımla Şinasi GÜNER

mustafaustad
30-04-07, 03:29 PM
Hocanın serzenişinden şu anlaşılıyor ki; TAKIM OLMAYI BECEREMEMİŞİZ.

Bir amatör küme takımının liderin bir kaç puan arkasında kalması nedeniyle lig defterini kapatması dikkatimi çekmiş, "lisansım olsa bi kaç maç sonra bana da iş çıkar" diye düşünmüştüm.

Gelinen noktadan, yapılan yorumlardan bir başkasına değil, kendimize pay çıkarmamız gerekir.

Bu bırakmışlığı görünce, doğrusu ben kendime bir pay çıkardım. Takımda abi'lik müessesesinin de eksik olduğunu görüp, acaba ne yapa biliriz'i düşünür oldum.

Şimdi sizin dikkatinizi "bir kaç beylik laf" gibi gelecek olan ama hem hayatın, hem de futbolun tam içinde de olan şu hususlara çekmek istiyorum.
- Hiç kimsenin yeri doldurulamaz değildir.
- Sebat eden,
- İnatla çalışan,
- Başaracağına inanan kişiler kazanır.

Başaramadıysak bu hususları beceremediğimzendir. Bu ilkeleri hafife alıp, futbol takımında uygulayamayanlar, sosyal ve ekonomik hayatta da uygulayamaz ve aynı sonuca hayatın bu köşesinde de razı olur.

Reis
30-04-07, 04:18 PM
MUSTAFA ABİM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN

BEN BURADA EN ÇOK KENDİMİ ELEŞTİRDİM BİR ÇOK YAZIMDA EĞER OKUDUYSAN MANİ BÖLÜMÜNDEDE YAZDIM BEN KİŞSEL BİR OLAY OLARAK GÖRMÜYORUM TAMAMEN TAKIM OLAMADIK HERKES KENDİ HAVASINDA TAKILDI AMA BAKTIK İYİ GİDİYOR KİMSE ÇIBAN BAŞI OLMAK İSTEMEDİ BEN OZAMANDA UYARI YAZILARI YAZDIM AYAKLARIMIZ YERE BASMALI DEDİM .

BENİM ÜZÜLDÜĞÜM KONU PUAN KAYBETMEK LİDERDEN 2.DEN UZAKLAŞMAK DEĞİL ABİ BİZ BİRBİRİMİZE OLAN YADA HİÇ OLMAYAN VARMIŞ GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GÜVENİMİZİ KAYBETTİK.

EN GÜVENDİĞİN ADAMLAR TARAFINDAN YARI YOLDA BIRAKILIRSAN BEN YİNEDE AZ YAPTIM İNAN.

VE KENDİMİ ŞU AN SEZAR GİBİ GÖRÜYORUM........

VE O ÇOK GÜVENDİĞİM ADAMLARA SORUYORUM

SENDE Mİ ? BRÜTÜS...!!!!

Mustafa CAN
01-05-07, 04:58 PM
Takım içerisindeki bazı oyuncular hem Yönetim hem tafartar tarafından ayağı takılıp düşse bile alkışlanır takım için işini gücünü bırakan,fedakarlık yapan,sessiz kalan,duymaya bile dayanamadığı kelimeleri duymasına rağmen takımı ve ona güvenen birkaç kişi için susan futbolcu sürekli eleştrilip ters laflar söylenirse böyle olur sonuç.Tribüne gelin dediysek futbolcuların morallerini bozmanız için gelin demedik?Saha içinde size ağbilik yapacağını düşündüğünüz kişiler ''o salak o golü nasıl atsın'' diye bir cümle kurarsa böyle olur.Her maça üstünde öyle bir baskı ile çıkan kaç futbolcu vardır?Oluruz tabii sonra Fenerbahçe gibi.Sadece kendime yapıldığı için belirtmedim bunları.Benimle beraber birçok arkadaşım bunlarla karşı karşıya kaldı.Sonunda da yanlış da olsa bir patlamaya sebep oluyor bunlar.Ne kaybettiysem kendi tercihlerim sonunda kaybettim.Bana güvenenler kusura bakmasın ama sanılan kadar pişman değilim.İlerideki yönetime kadroya başarılar dilerim.Saygılar sevgiler.Her zaman Kestanelik taraftarıyız...

Ali AKINCI
01-05-07, 05:20 PM
Merhaba ,

tam önümüzdeki yılların temelini olusturacak alt yapı olustu , her sene ufak tefek bir kac takviye ile bu işi götürürüz derken sezon bitmeden geldiğimiz durum üzücü.

Biz Kestanelik liler olarak takımımızdan büyük başarılar , şampiyonluklar 3. lige cıkmalar falan beklemiyoruz , bizler çocuklarımızın akrabalarımızın , köyümüzde yaşıyanların en azından futbol sayesinde bir araya gelmesini ,onların bu forma
altında Kestanelik icin çabaladıklarını görmek istiyoruz.
Benim oğlum 6 yaşında en büyük arzum allah kısmet ederse 15 - 16 yaşına geldiğinde onu bu forma içerisinde sahada mücadele ettiğini görmek , Necdet Abimin Mustafa yı seyrderken yaşadığı duyguları yaşamak .Oğlum başarısız olsun , gol kacırsın , takıma gol yedirsin bu benim icin hic önemli değil yeterki bu forma ile orada mücadele etsin.

Biz sizlerden de bunu bekliyoruz birbirinize destek olun ve her seyden önce
birlik olun .
Bizim cocuklugumuzun Kestanelik takımı gerçekten cok güçlüydü onlarda maçlarda antremanlarda birbirine bagırıdı ama kırgınlık asla olmazdı bunlardan önemlisi herhangi bir olumsuzlukta sadece takım degil tüm köy bir araya gelirdi
umarım bu ruhu yeniden yakalarız ama mevcut durumda bu biraz zor diyorum.

Nejdet CAN
01-05-07, 10:42 PM
Bence bu olayları bu seviyeye getirmeye gerek yok.Herkes biryerlerde hata yapmıştır ki buraya geldi olaylar.İddianın kalmadığı yerde inançta azalır .Bu profosyenel takımlardada böyledir amatördede.Bence yapılması gereken kalan maçları önümüzdeki yılın hazırlık maçları olarak görüp mücadele etmek olurdu.Ama ne Şinasi kardeşimde nede futbolcu kardeşlerimizde bunu göremiyorum.Gemi batmadan henüz yeni su almaya başlamışken gemiyi terketmek yakışmadı bize.
Seyirciden laf duymak yeni başlamış bir şey değilki .Hepimiz bunları duyduk üzülmedikmi üzüldük ama o formayı sonuna kadar terlettik.Ne zaman oynayamayacağımızı anladık o zaman köşemize çekildik.
Yıllardır büyük paralarla yapılan takımlarla bile böyle sonuçlar aldığımızı ,sonuç ne olursa olsun kazanımlarımızın olacağını söyledik.Sandıkki bir şeyler anlatabildik ama yanılmışız.Kazanmak deyince ille 3 puan ve sonunda şampiyonluk demedik tecrübede bizim için bir kazanımdı.Ama bu yeterli görülmedi.Tekrar sıfırdan başlasak ne olacak .Hazır bu aşamaya gelmişken bir kaç gerekli değişiklikle seneye daha iyi olabilirdik.Ama bundan sonra zor görüyorum.Çünkü insanların birbirine inancı kalmadıysa zor olur bu işler.
HAYIRLISI DİYORUM .Kalan maçları dediğim gibi önümüzdeki yılın hazırlık maçı gibi görüp keyif almanız umuduyla...............

Reis
02-05-07, 11:08 AM
Sevgili Neco abim

Senle yaptığımız yüz yüze görüşmelerde defalarce bu olayların olacağını konuşmuştuk.Ama takım iyi giderken kimse çıbanbaşı olmadı ne zaman kötü sonuçlar ki hep beraberlik (yenilgide yok) ler alınmaya başlayınca,hedeften uzaklaşınca herkes kusmaya başladı.

Bende burada çok pasif kaldım bunu kabul ediyorum.Ama ben her maç öncesi bir şey dedim trübünlere kulak tıkayın saha içinde kim ne hata yaparsa yapsın onu motive edin üzerine gitmeyin zaten hata yapan adamın moral motivasyonu bozuk olur sana cevap veriri tartışma çıkar dedim.Yada sana bi şey demez gider rakibe saldırır veya hakeme karşı yanlış bir tutum içine girer dedim.

Ve malesef bu dediklerim olmaya başladı.11 kurmakta zorlanan ben bu çıbanbaşlarını kesmem takımdan ayıklamam gerekirken malesef bunlara forma vererek bu olaylara çanak tuttum.

VE ŞUNU ANLADIM ....BAZEN KAZANMAK HİÇBİR ŞEYMİŞ KAYBERKEN KAZANMAYI ÖĞRENMEK LAZIM MIŞ....

Takımda abilik yapmakla yükümlü olanlar gençleri ezmeye kalkarsa malesef bu sonuç kaçınılmaz.Ben takımın perfermansından memnunum bu sene olmadı ama seneye olmadı bir dahahki seneye bu çocuklar köye şampiyon girecek ben ozaman başlarında olmayabilirim ama onları sırtında köy meydanında taşıyan ben olacağım Allahın izniyle.