Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'ye ceza yağıdı
FLAŞ! Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıkladı. PFDK, Başkan Aziz Yıldırım'a 1 yıl, yönetici Ali Koç'a 2 yıl, Murat Özaydınlı'ya 6 ay, Mahmut Uslu'ya 1 ay, teknik direktör Zico'ya 1 maç, ve Ricardinho'ya maç sonu otoparkta saldıran sarı-lacivertli futbolcu Aurelio'ya 2 maçtan men cezası verdi.Kurul Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama ve 30 bin YTL para cezası verdi.
Fenerbahçe yönetiminin Tahkim Kurulu'na perşembe günü itiraz edeceği öğrenildi.
PFDK'nın verdiği cezalar şöyle:
Aziz Yıldırım: 1 yıl, 20 bin YTL.
Murat Özaydınlı: 6 ay, 10 bin YTL
Ali Koç: 2 yıl, 30 bin YTL.
Mahmut Uslu: 1 ay.
Zico: 1 maç.
Aurelio: 2 maç.
Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
Nejdet CAN
01-05-07, 10:25 PM
Mahmut Uslu dan para almamışlar benim neyim eksik deyip bir 5 bin de o vermeli.:tonguep:
Nejdet CAN
01-05-07, 10:27 PM
Aurelio da en azından Ricardinho nun pansuman masrafı alınmalı.:tonguep:
Nejdet CAN
01-05-07, 10:28 PM
Zico nun cezasını da 4 maç yapsalardıda sezon sonunu beklemeden ayrılırdı belki.
Sevgili Buğra az bile demişsin de....yine yanıldın.
İlk maçta sizinkiler centilmence davrandı dimi neden Feneri veya Tümer'i sevdiklerinden değil Lig maçında ceza almamak için di tüm yapılanlar.Sanma ki çok centilmen bir zihniyete sahipsiniz.
Bencede FENER'e az ceza vermişler.
Mesela TÜMER'e 5 maç verilebilirdi niye eski takımına gol attığı ve gol sonrası başka yalakalar gibi sevinmeden durmayıp çılgınca sevindiği için.
Maçın yan hakemine ceza verilmeli.2.Yarıda hakemi ısrarla uyardığı için önce BAKİ nin atılması için bayrağını kaldırdı ve sarı kart işaret etti.Ve daha sonra da MEHMET SEDEF in topu elle kestiği pozisyonda yine 2.sarı kartı işaret ettiği için. Çünkü bu yan hakem ilk yarıda BAKİ nin faul yaptığı ve orta hakem in santraya koştuğu pozisyonda doğru bir karar vererek golü iptal etmişti.
En büyük cezayı HAluk amcaları bu garibe vermeliydi.Çünkü o yanlış anlamış verilen görevi temiz maç yönetmesi istenmedi ki ondan FENERi ne kadar parçalayabiliriz düşüncesi ona tam anlatılmamış bakın SELÇUK DERELİ görevinin farkında idi ve verilen bu KUTSAL GÖREVİ layığı ile yerine getirdi.
Ve bu kırmızılar çıkmış olsa 1-0 olan skorda rakibini 11-11 ken boğan FENER uzatmalarda 9 kişiyi paramparça ederdi.
Bizim LUGANO evet atılmalı geç oldu ama attı zaten ,UĞUR u niye atmadı yemedi mi dersiniz...!
MARCO PAŞA ya verilen ceza ....
Bu adam bayağı bir senedir TÜRKİYEde top koşturuyor ne zaman kimle problemi olmuş sorarım size adam TÜRK lüğü seçip MİLLİ AKIM formasını giydi.Hemde YUNAN maçında bir TÜRK gibi mücadele etti.Gol sevinçlerine iyi bakın MARCO nun sevincini görün.RİCO PAŞA ları o sakin adama küfür etmese veya tahrik etmese o adam kime saldırırdı ya.
Yöneticilere verilenlerde az....Hatta ALİ KOÇ un başkan olmasını engellemeleri lazım ilerki seneler için bence.
Sahada meşaleler ile tur atanlaa niye ceza yok ....Fenerli futbolcular bu hafta sonu maçı alır ve meşaleler ile sahada tur atarlarsa görün bakın ne cezalar yağacak.
BİZ KİMSEDEN TORPİL İSTEMİYORUZ SADECE DÜRÜST MAÇ YÖNETİLSİN İSTİYORUZ.HAK YENMEDEN BİLEĞİNİN HAKKIYLA......
HAYDİ FENERBAHÇE LİLER O GİYDİĞİNİZ FORMANIN HAKKINI VERME SIRASI VE ŞANSI AYAĞINIZA KADAR GELDİ.3 DERBİ MAÇI VAR 3ÜNÜDE ALIN VE ŞAMPİYONLUK KUPASINIDA SİZDE BU SENE HALUK ULUSOYA HEDİYE EDİN ....
Ali AKINCI
02-05-07, 01:07 PM
Bence bu gidişat hic iyi degil , Fenerbahce - Besiktas macında hakemin yaptıgı cok bariz hatalar var ama o ard niyetli hakem Baki nin golunu verseydi ki hala golmu degilmi diye tartıslan bir konu neler olurdu bilemiyorum .
Toplum olarak bir hata yapıyoruz hic birimizin birbirimizden farkı yok , Besiktas olarak bizde bir kac sene önce Galatasaray a koridorda saldırmıştık cezamızı aldık ve inanıyorumki şu anda ne kadar masum durmaya çalışsakta ilk tahrikte aynı şey yine olur.
Bu sene mekanizma Fener in aleyhine işledi ama lehine işledi yıllarıda yakinen
hatırlıyoruz o zaman da diger kulupler isayn etti bir kısır döngüdür sürüp gidiyor ve biz kardeş kardeşe düşman oluyoruz.
herrezin benimsiyecegi bir yeni federasyon gelmeli , haaa zamanında gelmedimi geldi Şenez Ezik gibi bir degerli insanı Fenerbahce o koltukta oturtmadı ( Ali Sen baskan 15 dakikada gönderdim diye hava atıyor , iyi halt ettin ) karıştırsan kurcalasan tüm takımların ne pislikleri cıkar bunu hepimiz biliyoruz .
Ben şahsen bu işlere cok kafamı takmıyorum , haa takmıyordum diyeyim ama Rico paşanın otoparkta dövülmesi ve buna rağmen Fenerbahceli yöneticilerin olayı kınıyacaklarına dayak yiyen adamı suçlamaları bende bardağı taşırdı , kardeşim siz de hicbir konuda suç yokmu ? Galatasaraylı Ayhan ı bizimkiler tartakladıgında Serdar Bilgili cıkıp herkezden özür dilemişti Ayhan tahrik in kıralını yaptı ama tahriklere kapılmakta suçtur , profesyonel futbolcu kendini kontrol etmeli ,Fenerli yöneticiler bir özür dilemiyi bile gurularına yediremiyorlar
cok kötü günlere dogru gidiyoruz cok.
Ben Besiktas başkanın bulundugu yere asla layık olmadıgını kabul ediyorum ama eger Fenerli olsaydım inanın Aziz Başkanında o makama yakışmadığına canii gönülden inanırdım.
şinasi abim ama sonucta centilmence davrandık.
o yalaka dediklerin gerçek,dogustan beşiktaşlı O'nun gibi satılmış degil.
o kırmızı kartlar cıkmıs olsa bile bizi yine yenemezdiniz.zamanında 9 kişi oynayıp 4-3 kazındıgımız maci hatırlatırım
marco meselesine gelince sen bize her zaman diyordun saha içinde yasananlar orada kalır ama marco ne yaptı mac bitmis dusunu almıs RİCO PASA ya saldırmak icin otoparkta pusuya yatmıs...
4-3 lük maçtada ordaydım buğracım merak etme sen.
5 şutunuz vardı tüm maç boyunca 4 ü gol oldu 1inide AliGüneş'in şutu çıkarılmayacak bir toptu ve kova Rüştü onu çıkarmıştı.
Öyle abartıldığı kadar bir üstünlük söz konusu değil yani aramızdaki ki bence bu derbi değil sıradan bir maç.
Derbi FENER-CİMBOM olayıdır. ki şu an dünyadaki en büyük derbi olarak tarihie geçmiş.Aynı şehir takımları derbi maçlarında şu an dünyadaki 1.maç FENER -G.SARAY 16.SIRADA FENER -BJK 26.SIRADA G.SARAY-BJK VAR.
HAFTA SONU DANANIN KUYRUĞU KOPAR O MAÇI ALAN ŞAMPİYON OLUR BERABERE BİTERSEDE G.SARAY ŞAMPİYON OLUR DEMEDİ DEME...
Nejdet CAN
03-05-07, 04:13 PM
Şinasi çok konuştuğun için federasyon bir cezada sana vermiş.4 Fener maçı izlememe cezası vermiş.Haberin olsun tahkim yoluda kapalıymış.
SÜpersİn Neco Abİ :) :) :)
Hakİkatten Bİde Benİm AnlamadiĞim BİrŞey Var Ya
Bİzİm KÖyde BeŞİktaŞ Ve G.saray MaÇlari Seyİrcİsİz İzlenİyor Yanİ Sanirim Bazi MaÇlarda Ceza Aldilar Ya O Ceza Kahvede Veya Kahvelerde İŞlemİyor Ha :) :) :)
Nejdet CAN
03-05-07, 10:21 PM
Gürpınarda cimbomlu kahveci arkadaşım var ,adam Fener iddiasız kalmasın diye dua ediyor.Şaka yapıyorsun diyorum yok valla Fenerin iddiası olmayınca kahve boş kalıyor diyor:laugh:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.