PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zİncİrlerİ Kirdik (alİpaŞa MaÇi)reİs

Reis
06-05-07, 08:08 PM
Bu GÜn Mİsafİr Olarak GİttİĞİmİz Sİlİvrİde Rakİbİmİz AlİpaŞa İdİ.ve 4 GÜzel Gol İle Hakli Bİr Galİbİyete UlaŞtik.Özellİkle Bu MaÇin Adami Kesİnlİkle Kaptan Hamİttİ.

MaÇa Yİne Şok Bİr Golle BaŞladik 1-0 MaĞlup Duruma DÜŞÜnce MaÇin Hakİmİyetİnİ Hemen Elemİze Aldik.ve Ard Arda BulduĞumuz MÜthİŞ Gollerle MaÇi Kopardik.

Önce Hamİt 45 Mt Den Şandel Bİr VuruŞla Topu Fİlelere Yolladi.uzak Bİr Mesafeden SÜper Bİr Golle 1-1 Yakaladik.2.gol Ondanda GÜzeldİ Turgay Ceza Sahasi DiŞindan MuhteŞem Vurdu Ve Kaptana Nİspet Yapti Skor1-2 Oldu.hamİt Daha Bİtmedİm Dİyordu Sahadakİ MÜcadelesİ İle Ve Ardindan KazandiĞimiz FrİkİĞİ Öyle Bİr Yere Yolladi Kİ MuhteŞemmmmmmmm.

Top Önce Üst DİreĞe.......
Sonra Yere...........
Sonra Korner Dİreklerİne... :) :) :)

Ve Fİlelerle BuluŞan Top Bİzİm 3.golÜmÜz Olarak Hanemİze Yaziliyordu.buĞranin AttiiĞi Barİz GolÜ Hakembey Maelsef İptal Ettİ.gerÇİ BuĞrada Bu MaÇta Çok Pozİsyona Gİrdİ.takim ArkadaŞlari Onu Çok Besledİ Ama O Fİlelerİ Bulamadi.2.yarida BaŞka Zaman BoŞ Kaleye Bİle Topu Atmakta Zorlanan Sezgİn Sifirdan AttiĞi Golle MaÇta Son SÖzÜ O SÖyledİ.ve 1-4 İle Bİzİm İÇİn Daİma Kabus Olan Sahadan Galİp DÖnÜyorduk.

Ben Defensta Mert-gÜrkan Ve Orta Sahada Hamİt-turgayi Bu MaÇta Bİraz Ayri Tutuyorum Ama İnanin Kİme Forma Verdİysem Elİnden Gelenİ Yapti.yunus Emre-ve Alİcan Bu MaÇta İlk Kez Forma Aldilar Ve İkİsİde GÜzel Oynadi.emre-agİŞ Oyuna Dahİl Oldular Onlarda Siritmadilar.demekkİ İsteyİnce OluyormuŞ.

ÖnÜmÜzdekİ MaÇlari Alip Yolumuza Devam EdeceĞİz Cezalilarda Bu Hafta Aramiza DÖnecek Ve 5 Te 5 Yapip BİtİrebİleceĞİmİz En Üst Yerde Lİgİ Bİtİrİp ÖnÜmÜzdekİ Sezon İÇİn ÇaliŞmalara BaŞlayacaĞiz.

TÜm Takimimi Kutluyorum Ve Alinlarindan ÖpÜyorum ...

Saygilarimla.Şİnasİ Reİs

1-gÜven ***
2-serkan ***
3-recaİ **
4-mert ****
5-gÜrkan ****
6-turgay *****
7-yunus Emre ** 15-emre ***
8-k.ahmet ** 16-ahmet Tolga ***
9-hamİt ***** 17-alİcan **
10-buĞra ***
11-sezgİn ***

Mustafa CAN
06-05-07, 10:02 PM
Tebrikler kardeşlerim.Yanınızda olamasam da dualarım sizlerleydi.Hepinizin ayaklarınıza sağlık.Allah'ın izni ile bu hızla devam...

Nejdet CAN
07-05-07, 08:55 AM
Hepinize teşekkürler.İnanıyorum futbolcu kardeşlerimiz en az bizim kadar keyif almıştır .Ayaklarına sağlık.Başta Şinasi hoca olmak üzere hepinizi kutluyorum.

thepatriotfb
07-05-07, 10:10 AM
Reİs Ben Orda Bİlerek Kaptirdim Topu Şok Bİ Gol Olsun Sonra TÜm Takim Bastirsin Hesabi Şaka Bİ Yana PazargÜnkÜ MaÇin Gollerİ SÜperdİ

Ayni FenerbahÇe Gİbİ Gol Atamaz ,gol Yer Sonra Da 4-5 Atar Ve Galİp Gelİr

TÜm ArkadaŞlarimi Kutlarim .

thepatriotfb
07-05-07, 10:59 AM
ArkadaŞlarimi Cani GÖnÜlden Tebrİk Edİyorum
MaÇin Anlatimina Gelİnce
evet sevgili kestanelik severler alipaşa korkak adımlarla sahaya çıkıyor

karşılarında HAMİT ALTINTOP dimdik duruyo zaten uzun boylu

maç öncesinde başkan İBRAHİM MERTEL yenilirseler köye sokmam demecinde bulundu
reis ise silivri uğursuz ve çok zor bir maç TABULARI YIKMAYA GELDİK 3 puan almak çok kolay olmayacak dedi

Hakem Para AtiŞini Yapti Ve Tura Geldİ Şİmdİ Onlar DÜŞÜnsÜn Tura Geldİ Tura......

ÇanakÇa(bulgarİstan) Tarafindakİ Kaleyİ Bİz Aliyoruz Rakİbİmİz İyİce Mİnİldİ İyİce Bozulup BÜzÜŞtÜler
MaÇ Öncesİnde Teknİk DİrektÖrlerİ Bulgarİstan Tarafindakİ Kaleyİ Kendİlerİnİn İstedİĞİnİ SÖylemİŞlerdİ Ama Şİmdİ O Kale Bİzİm.
hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı hakem tekrar düdüğünü ÇALIYO
BOBO-APPİ-HAMİT-GÜRKAN-MERT-RECAİ-EMRE-AHMET-TURGAY-SERKAN TOPKAYBI VE kontra atak ve GÜVEN mi hayır gol evet malesef kalemizde golü gördük.erken bi gol evet yapmayın çocuklar .....

............................

sağ taraftan ahmet topla ilerlerken alipaşalı oyuncu emrenin gıdısından tuttu ve yere yatırdı yerdede yanağından makas alınca hakem frikik i verdi.

yaklaşık 52 metre 16 santimetre
geriliyo vurdu veeeeeeeeeeeee gggggggggggggoooooooooooooolllllllllllllllllllllll llllllllllll
mükemmel bir gol mükemmel bir gol

hamit antrigotuyla vurdu topa

Top Önce DİreĞe Sonra Alt DİreĞe Sonra Üst DİreĞe DÖndÜ Kalecİye Çarpti Ordanda Martİnlen Avrotİnaya Çarpti Sonra İÇerİ Gİrdİ Hemde Tingir Mingir Girdİ 3-1 oluyooooooooooo

İkİncİ Yariya Gelİnce

MaÇ BaŞladi Hayir Hakem DÜdÜĞÜ Bİ Daha Çaldi AtiŞ Tekrarlandi Bobo Appİsez Ordan Hamİtt .........

Hamİt Vurdu Dİrekten DÖndÜ
Aman Allahim Hamİt 6 Pastan Vurduuuuuuuuu Ve TaÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ....

Hayir Çikmadi Korner DİreĞİne Çarpti Ve top oyunda kaldı AlİpaŞali Oyuncular YetİŞtİ.................

Ve MaÇ Bİttİ AmatÖrde En Hizli 3 Puan Alan Takim Oluyoruz
MaÇin Skoru 1-4 Gol Dİego Armando Altintop Hamİt

GeÇen Hafta(daĞyenİce) Yedek Kalanlar Bu Espİrİyİ İyİ Bİlİrler

bakmak isteyenler
YAVUZUN MİNİBÜSÜ TÜRKİYE -ARJANTİN MAÇI(YOUTUBE)

MehmetKuRt
07-05-07, 09:12 PM
saçmalamışsın yine özlemiştim iyi geLdi :D:D

Reis
08-05-07, 10:07 AM
Yok Memo İyİ YazmiŞ KulÜbede Bİz BayilmiŞtik Bu Muhabbete La.

Ama Bİraz Daha DeĞİŞİklİk Yapabİlİrdİ Mesela.bende Yazimda Kisaca GeÇtİm O Esprİyİ....

bobo13
08-05-07, 05:36 PM
yok abi bu serkandan adam olmaz ben 1000 defa söledim ama kimse beni dinlmedi :D:D

opqr261
01-08-08, 12:04 AM
This is Faith at Faith Radio Online-Simply to Relax. Is the glass half empty or full? Life works better when the glass is half full regardless of your life status.We will perform an one time only verification for the first time buyer. After you made purchase wow power level (http://www.wowgold1000.com/wow-power-leveling.html), please contact our customer support via Live Chat to start the order verification process. After we verified your wow gold (http://www.wowgold1000.com/) order, we will deliver your order immidately. For any future cheap wow gold (http://www.wowgold1000.com/) orders, there will be no verification needed. If you have any aoc gold (http://www.wowgold1000.com/aoc-gold.html) problem during shopping on our site http://www.wowgold800.com you can contact our customer services by Live Chat. We world of warcraft gold (http://www.wowgold1000.com/) service for you 24 hours a day,7 day a week.